Igår kväll..

Kvällen igår blev väldigt lyckad! Blev först äta på McDonald's, sen skynda iväg för att hinna med cruisingen..men när vi kom fram hade dom redan börjat! En kvart för tidigt! Nåväl, vi ställde oss längst bak i bilkön och så började även vi cruisa.
Vi hade skitkul, mötte några bekanta som satt i andra bilar, men det roligaste va väl ändå vi tre i bilen! Flummade massor, alla hade vi kul utan alkohol! Va ju lite kul med musiken också, vi spelade hip hop så högt vi bara kunde, medan alla andra körde på sin rock-a-billy och allt vad det va :)
Dock blev det att åka hem rätt tidigt eftersom hundarna va hemma ensamma, dom får bara vara hemma ensamma max 4 timmar! Men jag klagar inte, för vi hade hur kul som helst under kvällen! Och ja, det va lite trångt, men det gjorde de hela roligare bara, haha..
Vad har ni andra gjort i helgen? :)

Nu ska jag passa på att fråga om nån vet några bra shopping-sidor på nätet? Vart det finns snygga tunikor och toppar.. Och även några butiker, helst i Sthlm eftersom det är närmaste storstan, vart det finns snygga kläder.. :)


Snart så!

Alldeles strax ska jag gå till bussen och ta mig in till Nyköping för att äntligen få äta! Hehe.. Blir något så onyttigt som McDonald's men det va ju så länge sen jag åt nåt sånt så det ska bli gott! Haha..
Nej nu ska jag väl ta och stänga av datorn!

Ha en trevlig kväll allihopa! Det ska jag ha i alla fall!


Sunshine!

Jaa, solen skiner! Blir så glad när solen tittar fram! Vädret kan ju förstås bli sämre inför ikväll men får hoppas på att det fortsätter vara fint..!

Har gjort lite chokladpudding så jag tänkte sätta mig i soffan om en stund och mumsa i mig den.. Förhoppningsvis är det något bra på tv också! Vore ju en fördel, hehe.

Börjar bli väldigt hungrig.. Kan inte klockan bli efter 17 redan nu?? Bara 2,5h kvar..

Lördag! :)

Vi får se hur det blir med cruisingen, det regnar massor nu och om det regnar senare så blir det inte av! Men vi får avvakta och se helt enkelt! Annars kan vi alltid träffas och käka eller nåt istället :) Det märks ju sedan!

Annars ska jag inte göra så mycket idag, åt nyss frukost. Eller rättare sagt drack frukost :P en hallonsmoothie.. Så det är väl bara att börja fundera på vad man ska äta till lunch då, haha nej skoja bara..

Ska väl ta och hoppa in i duschen om ett tag också..när jag orkar flytta mig ända dit, hehe..

Va och mötte brorsan en sväng nyss, han skulle låna mina hörlurar till mobilen..så att han kan lyssna på musik på bussen! Det regnade och blåste så mycket så paraplyet nästan flög iväg..och jag med det :P haha.. Hoppas verkligen det slutar regna åtminstone..!

Nej nu ska jag ge hundarna mat! Ha en trevlig lördag och hoppas det är finare väder på annat håll i landet!

Marknadsföring.

Läraren (Kristina) är konstig. Vi har kommit in på kapitel tre och det missade jag för jag va inte här i tisdags. Så jag frågar om jag kan läsa kapitel tre så jag vet vad det handlar om. Då säger hon åt mig att sitta kvar i klassrummet med den gruppen som ska diskutera nu och att jag får läsa ikapp senare. Jag ba jaha så du flyttar över mig till den här gruppen? Då kollar hon på sitt papper och säger att nej du ska vara med din grupp. Så tänkte jag gå ut från klassrummet för att leta upp min grupp, men då säger hon helt plötsligt att ja men då har du ju tid att arbeta lite med kapitlet innan diskussionen.

???... Hon är bara allmänt jobbig. Marknadsföring hade faktiskt kunnat vara en rolig kurs om inte hon vore läraren. Nej nu ska jag väl gå och läsa kapitel tre och jobba med uppgift 3:9...

Engelskan..

Vi skulle kolla klart på en film.. Om den globala uppvärmningen :P sen blev det en debatt utifrån filmen.. Nu i slutet skulle alla skriva en liten reflektion om vad man tyckte om filmen, jag fick gå eftersom jag inte sett filmen! Såg ju bara dom sista 10 minuterna.. Går inte riktigt att skriva en reflektion då! Nästa vecka ska Mission Great Britain introduceras, det ser jag fram emot :) Kommer bli riktigt spännande! Jag och Angelina ska göra ett bra projekt så vi får följa med till London i vår! Hehe..

10.10 börjar marknadsföringen, sen är det äntligen lunch! Jag börjar bli hungrig så.. Efter lunch har jag italienska! Det ska bli kul! Men undra vad vi ska göra...har ju varit så många nya som hoppat in i italienskan hela tiden så blir nog inget nytt idag! Men jag får fortsätta jobba på i boken själv helt enkelt :) Det är alltid bra att ligga ett steg före..hehe..

Igår somnade jag hyfsat tidigt, skönt! Kände mig utvilad när jag vaknade imorse. Men jag funderar på en sak, undra vad det är jag gör i sömnen egentligen?? En morgon vaknade jag och låg uppe vid väggen, på kuddarna.. Och nu imorse låg alla kuddarna i en hög mitt på sängen och jag låg bredvid högen.. Haha..

Nej nu ska jag läsa några av mina favoritbloggar. Kanske skriver mer senare!

God morgon!

Blir ett kort inlägg, engelska alldeles strax. Tänkte bara önska alla en god morgon och en fortsatt trevlig dag!

Och justeja, värst vad många lärare tycker mitt projektarbete verkar vara intressant? Flera stycken som stoppat mig den här veckan och pratat med mig om det. Apropå projektarbetet, hoppas jag får min handledare snart!

Jaha!

Det verkar bli cruising för mig på lördag trots allt! :) Fick nyss veta att min farbror hyrt en stuga i Stockholm, så dom kommer vara där hela helgen!

Så nu har jag helt plötsligt ett problem...vad ska jag ha på mig på cruisingen?? :P haha Angelina kom med en bra idé..att jag skulle prova mig fram :) så det ska jag göra lite senare. Orkar inte just nu.. Hehe.

Idag hade jag bara ett prov i skolan och sen kunde jag gå hem :D soft! Och jag har beställt hem ett par stövlar som jag ska prova och kolla ifall dom passar..om dom passar så blir jag skitglad! Har ju letat som en galning nu i flera månader och nu när jag äntligen hittat ett par så vill jag ju såklart att det inte ska bli något krångel.. Hehe..

Förvånad

Man upphör aldrig att förvånas av saker och ting.

Det går för övrigt inte att koncentrera sig i vår klass. Dom kan aldrig vara tysta..?! Varför det är så, det vet jag inte.. Lyckas någon få tyst på dom så håller det i max en minut, sen är dom igång igen! Oi vei säger jag bara.. :/

Ikväll blir det till att åka hem till Nina. Vi ska dit på nåt party-tjohejsan! Hoppas det blir lite kul i alla fall..
Måste även ta ut pengar idag, så jag kan betala frisören imorrn. Woho, äntligen klippa håret! :) Det behövs!


Uppenbarelse :P

Seriöst, vi har 3 st Pressbyrån i Nyköping! Jag har alltid tänkt att vi har 2 st, en på busstationen och en på tågstationen. Och nu slog det mig, att shit, vi har ju en till i centrum...inne i Västerport! Ingen viktig info direkt, men jag hade totalt glömt bort att Pressbyrån finns där också... Nåja, skitsamma i det nu :P

Jag börjar om en kvart. Har kollat på H&M, Ellos och Haléns. Hittade inget särskilt fint. Lika bra det, eftersom jag inte ska shoppa fler kläder under det här året :) Om det skulle bli nåt mer shoppande i år, så skulle det bli en ny vinterjacka och vinterskor. Men annars så får det va!

Nu ska jag väl börja röra mig mot klassrummet, måste förbi mitt skåp innan också.. Ha det bra!

Håltimme

Det blev så att jag satt kvar i skolan.. Råkade fastna här vid datorn :P haha.. Glömde till och med bort att ringa till mamma, men nu känns det oerhört onödigt att ringa eftersom jag börjar om 45 minuter. Det har för övrigt varit riktigt lugnt och skönt här på skolan nu, eftersom alla andra varit iväg under lunchen! Inte för att det brukar va alltför livat, men ibland är det skönt när det är helt tyst.. :)

Jag slutar 13.20, det går en buss 13.18.. Sen går nästa buss 14.05.. Typiskt! Men å andra sidan hinner jag kika lite i affärer innan bussen går så det är ju lite positivt ändå..
Jag drack en kopp varm choklad till lunch :) Hann liksom inte med annat, så kan det gå när man sitter vid datorn!

Jag läste mina favoritbloggar och hittade även några nya intressanta bloggar som jag ska börja följa :) Men eftersom jag nu ändå har en stund kvar innan jag börjar kan jag lika gärna kolla på lite kläder på nätet, har ju inget bättre för mig så :)

Öh...

Jag kan ju lugnt påstå att vissa lärare har noll koll. En lärare kom nyss och frågade mig ifall jag sett Angelina idag.. Jag blev lite chockad, eftersom hon inte varit i skolan på hela veckan...tycker att en lärare borde vetat det..! Inte för att vi har den här läraren i nåt ämne, men ändå.. Undra varför hon frågade efter Angelina..? Skumt!

Mycket att göra?

Nä, inte för tillfället! Idag skippar jag lunchen också, tänkte ringa till min kära mor och kanske be henne hämta mig...känns lite tråkigt att sitta på skolan tills 12.05, då min andra/sista lektion börjar.. Men vi får se hur det blir med den saken! Kanske sitter jag kvar, kanske inte.. Visserligen är det ju bara 2 timmar, men det är rätt lång tid ändå..och jag är för övrigt sugen på McDonald's-mat..! Men jag snålar med mina pengar ;) Så jag ska inte gå dit.
Tänkte gå och ta mig en kopp varm choklad sen, det känns lockande..

Jag hade geografi nyss... Så då satt jag och funderade på vilka jag ska köpa julklappar till? Måste börja tänka på det där redan nu.. Jag kom fram till att jag ska köpa julklappar till Marko, Mamma, Pappa, Hannele, Jani, Isto, Jonatan, Kristian och Angelina. Det blir 9 personer.. Nu behöver jag bara komma på vad jag ska köpa till alla också! Förra året åkte vi till Stockholm och julshoppade, jag och Angelina alltså. Men det blir nog ingen sån resa i år, jag har inte råd med sånt.. Så jag får försöka hitta julklapparna i Nyköping! Det är nog hög tid att börja kolla runt redan nu.. Dessutom fyller Jonatan år den 26 oktober, så måste komma fram till vad jag ska köpa då också.. Ska nog fråga Hannele ifall det är nåt han behöver, känns vettigt.

Jag hade något mer som jag tänkte skriva, men glömde bort det nu... Nåja, så kan det gå!
Ha en bra dag.


Planer...

Jag hade ju planer på att spara alla pengar... Men det kanske inte riktigt blir så... Jag har några andra planer som gror där uppe i hjärnan på mig... Men dom är också väldigt dyra planer.. Å andra sidan kommer dom troligtvis löna sig i slutändan... Ja, vi får se hur det blir med den saken! Än så länge får planerna ligga och gro... Ska prata med min kära mamma om det också.. Hon brukar komma med bra idéer :)

Lönedag :)

Sånt klagar man verkligen inte på! Hehe.. :) Jag hade tänkt spara hela min lön, förutom att jag ska ta pengar utav den till frisören som jag ska till på torsdag.. Men annars åker allt in på sparkontot!
Vill verkligen hitta ett par stövlar som jag kan ha i vinter, annars blir det till att ha mina vanliga skor hela vintern! Får väl hoppas på att det blir en mild vinter i år då :) Jag hittade ett par vinterskor som jag ville ha men dom va svindyra :S kostade typ 900 kr eller nåt, jag minns inte riktigt men dom va riktigt dyra..! Så då fick det minsann va!

Ikväll ska jag kolla på Desperate Housewives :)

Lagade mat nyss, det blev wok! Mycket gott! Jag är mätt men det va så gott så jag funderar på att äta lite mer..! :P
Det blev förresten inget bakande igår eller när jag nu tänkte baka..och jag köpte inget heller! Jag va inte sugen på nåt sånt längre då jag kom hem från skolan :)

Det blir ingen cruising nu i helgen, det är bestämt att det inte blir nåt! Eller det är bestämt att jag inte ska med iaf. Känner att jag vill träffa min farbror nu när han ändå kommer upp på besök. Va rätt länge sen senast! Så det blir såhär nu iaf. Hoppas dom andra får en trevlig cruising! :)

Nej nu ska jag sluta skriva och kolla min mail! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Jej er en hummer!

Jag skiter i om min rubrik är felstavad eller hur det egentligen ska stavas, för poängen är att det är en kul grej som man troligtvis inte förstår om man inte läser psykologi på min skola :P Tänk Angelina ;)
Nu är jag äntligen helt klar med psykologin, hjälpte en hel del att faktiskt kunna läsa pappret som man behövde :) vilken jag inte hade tillgång till i helgen eftersom jag glömt det i skolan..hehe..

Det verkar som om cruisingen på lördag inte blir av, eftersom Angelina är sjuk. Så kan det gå! Men å andra sidan skulle jag ändå bli tvungen att avboka även fast Angelina kunde va med, eftersom min farbror kommer på besök ända från Halmstad i helgen! Känns ju lite taskigt att åka hemifrån när dom ändå åkt så långt..! Så det blir ingen cruising, men det kommer nog fler tillfällen :)

Jag längtar till julen! Och nej, inte p.g.a. julen. Men Marko kommer hem tills dess :D underbart..!

Godsaker..

Jag känner för att baka! Några förslag på vad man kan baka?? Och recept till det också, förstås.. :)
Vi får se om jag orkar baka när jag kommer hem efter skolan, lär ju inte bli förrän vid 17-tiden.. Ja, det märks väl hur det blir sedan! Annars får jag väl köpa nån bulle eller nåt annat gott från konditoriet/affärn..!

Om en kvart börjar psykologin. Varseblivningspsykologi, sista lektionen! Hoppas det blir kul i alla fall.

Annars så är jag på jakt efter ett par snygga och varma vinterskor! Men jag tycks inte hitta några som passar min smak..

I skolan

Nu sitter jag och fördriver tiden i skolan. Tänkte ta mig till restaurangen snart och äta lunch... Sen har jag psykologi efter lunch. Efter det har jag två timmars håltimme och sedan italienska. På håltimmen tänkte jag leta upp min Geografi-lärare och prata med honom om uppgiften vi håller på med nu, för han har säkert lektion nu så.. Känns onödigt att leta upp honom när han troligtvis inte har tid att prata ändå..
Det har blivit lite förändringar i mitt schema.. Från och med nu har jag inte italienska på tisdagar, utan bara på måndagar och fredagar :) Soft, då slutar jag 10.55 tisdagar jämna veckor och 12.35 tisdagar ojämna veckor :P

Nåväl..jag ska väl gå nu! Ha en fortsatt trevlig dag..!

Söndag

Jag vet inte om det är positivt eller negativt att det är söndag...det är skönt för man behöver verkligen inte göra ett skit på söndagar.. :) men å andra sidan så betyder det att måndag närmar sig...! Just idag känner jag att jag inte vill att det ska bli måndag..vill bara vara ledig ett tag till! Nåväl, skolan är ju inte så hemsk den heller, men det är skönt att bara vara.. :P

Jag rensade aldrig klart garderoben igår, så ska göra det idag..kanske ;) Om jag orkar, haha..känner att jag verkligen bara vill lata mig idag! Funderar på att äta lite honungsmelon, det är gott..! Det ska jag nog göra, om en stund! Ska skära till några bitar, sätta mig i soffan och kolla på tv :)

Jag saknar Marko så oerhört mycket..! Drömde om oss inatt..jag kommer ihåg precis allt ur drömmen..önskar att den kunde bli verklighet! Men snart får vi äntligen träffas igen..! Känns som om det redan gått flera år sen han åkte..!

Nej nu ska jag nog röra mig till soffan istället :P Ha en trevlig söndag!

Lördag

Idag sov jag riktigt länge! Sov ända till halv 10!! Men det va riktigt skönt att sova ut..! När jag vaknade och solen sken för fullt utomhus fick jag känslan av att vilken underbar dag det är :)
Har ägnat mig åt att läsa psykologi-häftet och kollat lite på inlämningsuppgiften..! Sen kom min moster plus sambo på besök, så då blev det till att va social med dom :) Så ska väl fortsätta med psykologin här om en liten stund.. Jag hinner klart idag ändå, bara jag jobbar effektivt :D hehe..
Annars hade jag väl tänkt ta det lugnt i helgen! Har rensat ur min garderob lite grann igår, men gjorde inte klart det.. Så ska fortsätta sen efter att jag gjort skolarbetet! Jag har så mycket kläder som jag verkligen aldrig använder!
Men nu ska vi fixa en grej, ha en trevlig helg! :)


Äntligen fredag!

Ja, så känns det verkligen! Äntligen fredag! Det är segt i skolan idag..eller har varit det hittills i alla fall. Har haft engelska, vi fick den här lektionen till att göra klart våra uppsatser...men jag blev ju klar redan igår, så jag skrev bara ut den och lämnade in. Då fick jag nån extra-uppgift som jag verkligen jobbade hårt med...*NOT*...haha.. Inte för att läraren brydde sig, för hon hade väl bara den uppgiften för att det skulle finnas nåt att göra ifall man ville arbeta med nåt.. Så jag satt helt enkelt och smsade med Angelina under lektionen :P
Vi va 4 tjejer i klassrummet + läraren..vi började diskutera om nåt och sen ledde det till att vi började prata om studentfesten som ska va nu..idag tror jag faktiskt, fast jag vet inte riktigt. Då frågade Mia mig ifall jag skulle på studentfesten..jag sa att nej, jag fyller inte 18 förrän i juli nästa år! Då tyckte dom riktigt synd om mig för att jag inte kan gå på studentfesterna, eller ja i alla fall inte dom med åldersgräns 18 år :P Fast jag förklarade att det inte gjorde nåt för mig eftersom jag ändå inte dricker. Och ja, justeja, läraren (Nina) blev väldigt förvånad över att jag inte fyller 18 förrän nästa år! Hon ba men då är du ett år yngre än alla andra? mitt svar blev jaa, det är jag.. :P Haha det roligaste med att hon blev så förvånad är för att jag hade henne i tyska hela förra året :P trodde hon visste att jag va ett år yngre, fast hon har väl inte tänkt på det så :)

Ska snart ha marknadsföring, måste skriva ut inlämningsuppgiften så jag kan lämna in den :P sen ska jag posta ett brev och efter det ska jag äta! Börjar bli riktigt hungrig!

Förresten så råkade jag försova mig idag..eller..ja jag sov så länge så jag inte skulle hinna med bussen i alla fall :P Så det blev bara till att fråga pappa lite snällt ifall han kunde skjutsa mig till skolan..och så blev det :) riktigt skönt att sova ut lite i alla fall! Fick sova ända till 06.45, härligt!! :)

Nej men nu ska jag skriva ut och gå till klassrummet..vi börjar snart..!

Vill avsluta med att önska Angelina en trevlig resa! :)

20/9-07

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och mamma har varit nere i tvättstugan ett par gånger, annars har det varit soft :)
Funderar på vad jag ska äta till lunch idag..eller vad vi ska äta till lunch blir det ju. Jag måste äta nåt innan jag åker till skolan, det är en sak som är säker iaf :P

Åh, nu kommer det en bra låt på finska radion! :)

Nåväl, apropå ingenting sådär :P haha.. ska nog äta lite blåbärstårta innan jag ska till skolan i alla fall..den va god så :) gottegris jag är :P men jag äter ju nästan aldrig godis eller nåt sånt, så lite tårta ibland gör faktiskt ingenting..haha..

Jaha jag hade väl inget mer att dela med mig utav för tillfället. Ha en bra dag!


God afton!

Jag är klar med marknadsföringen, eller jag har varit klar nu i några timmar egentligen! Har bara inte uppdaterat sen jag blev klar, hehe..

Jag skulle verkligen vilja ha en ny vinterjacka.. hade väl egentligen tänkt gå med min röda Peak-jacka i vinter, men har tänkt lite på den saken och kommit fram till att det inte blir så snyggt när man har klänning/kjol..med andra ord det skulle se förjävligt ut att ha den jackan till såna kläder... Så det allra bästa vore väl att hitta nån snygg svart vinterjacka.. men alla jackor ska ju vara så förbaskat dyra.. :/ visserligen får jag lön den här månaden, eftersom jag jobbade i augusti..men ändå, jag vill ju spara den lönen tills då jag flyttar hemifrån! Då lär jag ju behöva alla pengar jag kan skrapa ihop..
Kanske, kanske pappa kan betala en jacka åt mig om jag frågar honom snällt? Men å andra sidan hade jag väl tänkt fråga honom ifall han kan betala för körskola egentligen..och det är prio 1 för mig! Jag ska skaffa körkort så fort som möjligt, hehe.. Vill verkligen gå på körskola..blir inte så mycket övningskörande här hemma, eftersom ingen av oss har särskilt mycket tid över till det. Skulle jag gå på körskola så vore det mycket bättre eftersom jag då skulle ha bestämda tider till det :P men jag och pappa har pratat lite och vi ska börja övningsköra varje dag under helgerna.. :)

Imorgon har jag sovmorgon ända till 13.20! :D blir till att tvätta på förmiddagen, sen får jag skjuts till skolan av mamma :) nu ska jag springa och snyta mig! Skriver antagligen inget mer idag, så god natt! :P

Telefonförsäljare..haha..

Okej.. Det ringde nyss i hemtelefonen, så jag svarade. Det va en telefonförsäljare, han lät rätt ung. Samtalet lät ungefär såhär:

- Hej! Jag ringer från (minns inte vad det va för företag), jag söker Asta.
* Hej.. Hon är inte hemma för tillfället, hon är och handlar.
- Jaha, okej.. Men då kan jag ringa om en timme?
* Aa, visst det kan du väl göra.
- Fan va schysst! Men då ringer jag senare.
* Aa....gör det..
- Aa, ha det bra, tjarå!
* Hejdå!

Seriöst?? En telefonförsäljare som säger "Fan va schysst!" och "tjarå" ?? Haha.. Började skratta lite efteråt.. :P måste varit för han förstog att jag va ung, som han pratade på det sättet.. haha..

Nej nu ska jag göra klart marknadsföringen.. Har bara produktanalysen och analysen av affärsidén kvar..! :)


God morgon...*NOT*...

Usch usch usch usch usch...jag vill ju inte ens va i skolan, jag är för sjuk för att va här... Men, men..hade jag inte haft tandläkare idag så hade jag faktiskt stannat hemma och vilat upp mig.. Dessutom måste vi göra geografi på håltimmen...vi har ju skaffat oss en lektionstid, vore bra ifall vi fick ihop en lektion också :P Hehe..

Jag är för övrigt riktigt glad över att jag tog vinterjacka och mössa på mig idag..det va verkligen svinkallt när jag gick till bussen! Hade frusit ihjäl om jag inte haft så mycket kläder på mig.. Igår och i förrgår va det ju så varmt..vintern närmar sig med stora steg..! Men jag klagar egentligen inte, jag tycker om att vi har vinter/vår/sommar/höst i Sverige..!

Jag fick lite gjort på marknadsföringen igår, vilket va bra! Orkade inte sitta särskilt länge vid datorn dock..så jag tänkte att jag ska göra klart den idag.

Mamma och jag gick bort till konditoriet som ligger på vår gata igår.. :) vi köpte varsin tårtbit :D eller ja, mamma betalade, men ändå :P jag har varit så sugen på tårta i flera veckor nu! Så det va riktigt gott! Hehe.. Sen satt vi i vardagsrummet med våra söta hundar och kollade på tv, blev finska kanalen (såklart, vad annars?) hehe.. Det va nån ny serie som börjat, jag orkade inte följa med i vad som hände så jag satt och ägnade min uppmärksamhet åt vovvarna.. :)
Desperate housewives började ju också igår... Den va bra..! Hehe jag skrattade lite då och då iaf..va dock så himla trött redan innan den började så jag höll på att somna i reklampauserna.. Men jag lyckades hålla mig vaken ända till slutet och jag hann t.o.m. se lite av So you think you can dance, eller jag hann se första dansen iaf, sen stängde jag av och somnade nästan genast..!

Nu orkar jag inte skriva mer..men ha en bra dag!

Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem.. Italienskaprovet gick bra, det kändes bra iaf! :) när jag gjort provet upptäckte jag att klockan va 14-nånting och min buss hemåt åker 14.12...shit!! Fick bråttom. Tänkte att jag försöker inte ens springa bort till busstationen, så jag gick mot vallarna och tänkte ta bussen därifrån.. När jag rundade sista hörnet såg jag bussen där borta, fan va stressad jag blev! Börja springa och jag sprang och sprang! Och jag hann precis med bussen! Väl på bussen såg jag Markos syster Heidi, så jag satte mig bredvid henne. Vi satt och pratade ända tills hon skulle gå av bussen, det va trevligt :)

Nej men jag ska väl ta och arbeta med min marknadsföringsuppgift. Nu ska jag förklara vad det är vi ska göra..
Vi ska välja ut en produkt, hitta en reklam för den produkten och ta reda på vilket företag som gör produkten. Sen ska vi göra en EFI-analys av själva produkten och även analysera reklamen utifrån företagets affärsidé och begrepp som kärnprodukt, kringprodukt och metaprodukt. Sen ska man analysera själva produkten utifrån dessa begrepp. Därefter ska man placera in produkten i en produktlivscykel och motivera varför man tycker att den ligger i just den fasen. Man ska även placeria in produkten i en produktkategori. Sen ska man analysera affärsidén med hjälp av sina egna kunskaper.
En lätt uppgift helt enkelt :)

Nu ska jag äta nåt och sen ska jag göra marknadsföringen! Ha det bra!

Buongiorno!

Ja, mötet gick otroligt fort! Hon läste mitt förslag på syfte/frågeställning och sa att det va bra. Haha.. Så det är jätteskönt att det blev godkänt! :) Nu har jag äntligen ett projektarbete, hehe.. Jag skulle få en handledare nu i slutet av veckan eller under nästa vecka sa hon.. Så snart rullar det igång ordentligt :) nu ska jag bara låna hennes lagbok och läsa lite i den! Men det blir inte förrän nästa vecka, för den här veckan har jag geografin, marknadsföringen och psykologin att tänka på. Nu måste jag komma ihåg att skriva PA-logg när jag kommer hem!

Angelina sprang iväg innan mitt möte började, eftersom hennes buss går snart.. men hon hinner säkert med den! Jag ska också ta första bästa buss hem efter provet. Känner att jag vill hem och berätta för mamma att jag äntligen bestämt mig!

Ikväll börjar Desperate housewives, 21.00 på kanal 5. Det ska jag se! Annars är det väl inget annat som händer idag, förutom att göra lite marknadsföring förstås. Skolan tar mycket tid! Men det är värt det i slutändan!

Arrivederci!

Just nu

Jaha just nu sitter jag här i en av datorsalarna på skolan.. Väntar på att klockan ska bli 13.10, då börjar mitt möte med Mona. Jag ska prata med henne angående mitt projektarbete, få det godkänt och så. Hon är den ansvariga på vår skola :P haha tur att jag känner henne sen innan, det blir lite lättare att prata med henne då tror jag.. :) men jag tror nog att det blir godkänt och jag kommer göra mitt projektarbete jävligt bra ;) haha..

Annars så ska jag ha prov i italienska 13.35.. Det kommer gå skitbra :) jag kan allt! Haha.. Så det kommer inte bli några problem. Efter provet slutar jag, skönt! Då ska jag åka hem och berömma min kära mor, för det va hon som kom på idén till mitt projektarbete :) Så tack för hjälpen mamma! :D
Sen ska jag göra inlämningsuppgiften i marknadsföring, eller åtminstone fortsätta på den. Den ska ju inte in förrän på fredag så jag har gott om tid på mig..! Den är väldigt lätt också, vilket känns bra.. Jag har fortfarande inte förklarat vad det är uppgiften går ut på, men jag kanske gör det senare när jag kommit hem, så håll utkik! :P
Har även fått en examinationsuppgift i psykologi A som ska in på tisdag, det är inte heller nåt så himla svårt. Ska nog ta med det hem idag så jag har det där, ifall jag skulle få för mig att arbeta på det.

Nej men nu ska jag väl sluta skriva och börja gå neråt till mötet.. Det är ju om 9 min så! Ha en fortsatt bra dag!

Sjuk...

Japp, jag som typ aldrig blir sjuk har gått och blivit en sjukling nu.. :/ känns trist...det är extrajobbigt för mig att va sjuk, som typ aldrig är det annars. Men jag är här i skolan ändå..även fast ingenting kommer fastna i huvudet på idag..men hey, jag är ju här! :P Jag som har prov i italienska idag, men som tur är så kan jag allt ändå så jag vet att det går bra.. :) Och därför ska man gå på lektionerna!

Vilket jag för övrigt ska göra nu, för marknadsföringen börjar om 5 min. Måste hinna till skåpet och hämta böckerna.
Hoppas ni som läser detta mår bättre än mig! Ha en bra dag!

Förvånansvärt...

...korkade människor det finns här i Nyköping.
Om någon säger till dig att "Duka inte längst ut"..då tänker man väl att, aha jag ska inte duka längst ut okej. Men nej, inte den här människan. Hon sa "Okej"....och vad gör hon direkt efteråt?? Jo, hon dukar längst ut. SUCK!
Nåja, så kan det vara..

Jag sitter här i skolan och väntar på att italienskan ska börja.. Den börjar 15.15, så det är ett tag kvar tills dess :P idag kommer vi säkert inte göra så mycket, vi får säkert bara plugga till provet som vi har imorrn :) vilket för övrigt kommer gå skitbra ;) men jag vet inte riktigt varför folk har så svårt med att uttalet.. Vissa ord kan dom helt enkelt inte uttala. Konstigt!

När jag kommer hem ska jag plugga italienska, om jag orkar..hehe.. Annars behöver jag inte göra nåt annat idag :) Skönt :) så idag blir det bara till att slappa! Och ja....plugga italienska...kanske.. :P Hehe..
Nej nu orkar jag inte skriva mer. Ha en fortsatt bra dag! :)

God morgon..!

Ja idag ska jag på hundutställning och jag är så glad över att det inte börjar så tidigt! Annars brukar man alltid få gå upp vid 6-tiden på morgonen när man ska iväg på sånt här.. Men icke då, jag fick sova tills jag vaknade :D haha.. det lät skumt, men ni fattar vad jag menar..tror jag :P

Snart blir det dags för frukost.. Jag ska äta en finsk köttfärspizza :D hähä..såååå nyttig frukost, verkligen :P men det är gott!

Nåja, jag har väl inte så mycket mer att dela med mig utav för tillfället.. Ha en trevlig dag!


Eftermiddag

Sitter i här i datasalen och väntar på att italienskan ska börja.. Den börjar om en halvtimme! Det är några andra treor här inne också.. Dom lyssnar på svensk musik :P Jättebra, verkligen...haha.. Men jag undrar varför dom är kvar i skolan?? Enligt vad jag vet så har dom ingen lektion i eftermiddag.. Dom kanske väntar på nån. Vem vet :P
Det känns som om det är helt dött här på skolan i övrigt... Men det borde finnas några elever kvar, dom flesta har nog lektion!

Jag kom fram till vad jag ska analysera i marknadsföringen iaf..! Orkar fortfarande inte förklara exakt vad det är vi ska göra.. Men det kanske kommer nån gång.. Har dessutom inte pappret här och jag minns inte exakt vad det va vi skulle göra. Men det visar sig, haha.. Ska ändå inte göra det nu helgen, har inte tid. Måste plugga italienska och göra en geografi-reflektion.. Det är prio 1! Svenska-talet är jag helt klar med nu, måste bara lära mig det helt utantill :P borde inte va så svårt, med tanke på att jag själv skrivit det..haha..

Hm, ja idag blir det lite shopping ändå. Men jag kan inte hålla mig i skinnet! Haha.. Jag har gjort mig förtjänt av det! Ska köpa en tunika och kanske en kjol.. Och sen kanske det blir strumpbyxor :) det märks ju.. Hehe..
Sen ska jag äntligen hem! Idag ska jag bara softa.. Pluggandet får vänta tills i helgen nån gång.. Söndagen kan jag ägna mig åt att läsa och skriva m.m. :P

Haha min svenska-lärare gick nyss förbi och rynkade på pannan åt musiken dom lyssnar på här inne.. jag känner väl ungefär likadant som han såg ut att göra! Haha..

Nu har jag väl skrivit av mig lite grann :) skriver kanske ett inlägg lite senare.. :)


Marknadsföring

Nu sitter jag och har marknadsföring. Vi ska göra en inlämningsuppgift så jag måste komma på en produkt som jag vill göra olika analyser på. Orkar inte förklara vad för slags analyser just nu, jag förklarar i nästa inlägg.
Nu ska jag koncentrera mig på att välja ut en produkt helt enkelt. Hmm....*funderar*...

Nåja, jag skriver lite mer sen!

Skolan

Ja nu sitter man här i skolan och chillar.. Skrev nyss ut min engelska uppsats, tänkte att jag lika gärna kan skriva blogg samtidigt :) 13.20 börjar min första lektion och det är geografi.. Det kommer ju bli...kul...inte. Lärarens röst är så sövande! Under lektionen igår gäspade jag varannan minut kändes det som.. Men nåja, idag börjar vi med ett annat kapitel. Vi ska börja snacka lite om jorden, eftersom vi ska ut till årskurs 4 och berätta om jorden :) Riktigt rolig uppgift! Jag och Angelina har bokat redan, så vi ska ha en lektion torsdag v. 39! :) Ska bli kul att komma ut lite också.. Hehe.. Pröva på hur det känns att va lärare :P

Annars händer det inte så mycket för tillfället.. Ska på hundutställning med syrran i helgen, men jag ska inte ställa ut. Jag ska bara va sällskap :) Sen är det ju faktiskt lite att göra nu, men det känns trots allt rätt skönt att komma igång med skolan igen. Känns så onödigt att gå här om vi inte får nåt att göra! :P

Nej nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva. Ska snacka med Angelina istället ;P

God dag!

Inatt fick jag äntligen sova ut! Det va så skönt! När jag vaknade hade jag fått sms av Marko också :)
Börjar inte förrän 13.20 idag, snacka om sovmorgon! Hehe.. Fast jag gick ju upp vid halv 9, kändes härligt att kunna ligga och dra sig så länge..! :D
Så nu sitter jag här och funderar på vad man ska äta till lunch, eller ja det blir ju frukost men ändå! Undra om man skulle göra fiskpinnar eller nåt, det är lätt och snabbt att tillaga.. Nåja det märks sen vad jag och mor min känner för att äta.. hehe..
Men nu ska jag kila iväg och kolla vad vi ska äta! Ha en bra dag!


Hemma

Nu har jag varit hemma ett tag redan, har arbetat med uppsatsen! Jag är klar med den också :) Den blev dock inte så lång, men det gör inget eftersom det är den första versionen som ska visas upp. Få kommentarer på den och sen ska man göra en slutversion. Dessutom sa lärarn inget om hur lång den skulle va heller.. Min är väl nästan ett a4, datorskrivet. Borde räcka som första version tycker jag.. :) jag är nöjd iaf!

Kollar runt på olika sidor på nätet och jag blir så sugen på att shoppa! Skulle va underbart att åka till Sthlm nån dag och shoppa järnet, men jag vill spara pengar nu.. Så jag ska hålla mig i skinnet..! :P

Nej, nu ska jag gå och kika vad det blir till middag idag. Börjar känna mig lite hungrig faktiskt!


Snart lunch?

Ja, det tycker jag iaf! Nu är jag hungrig! Kollade precis upp vad det blir till lunch också.. Lasagne, my favourite! :D så det ska bli riktigt gott..*mums*.. Sen är det bara svenska efter lunch, då ska vi hålla talen igen fast den här gången för våra grupper och inte inför hela klassen. För att se ifall vi tagit till oss av kritiken i måndags! Nåja, nu orkar jag inte skriva mer jag är för hungrig för att kunna tänka på nåt annat än mat...

God morgon!

Här sitter man i skolan, första lektionen avklarad. Bara en lektion kvar och den är i eftermiddag. Borde göra min uppsats i engelska C, men jag har grejerna hemma så jag får ta mig i kragen när jag kommer hem och göra det då. Jag måste verkligen göra det idag eftersom det ska in imorrn! Hehe.. Men det går bra sen när jag väl sätter mig ner och gör det :)

Snart lunchdags, eller ja om en timme eller nåt. Det ska bli gott med mat..! Är hungrig.
Nåja, ha en bra dag!

Senaste nytt :P

Ja nu har ännu en vecka passerat.. I måndags körde skolan igång på riktigt, men kan inte påstå att det va särskilt jobbigt. Det enda vi har att göra är ett tal tills imorrn.. Och ja, en uppsats i engelska C men åh så svårt då..NOT! Hehe.. Får ju ändå alltid MVG i allt som jag gör i engelska ;D

Marko kom hit den 1 september :) Det kändes så härligt att ha honom hemma igen! Han åkte hem på vår 1-årsdag, 5 september. Han gav mig ett så vackert guldhalsband, med en ängel som hänge. Så fint! Blev jätteglad.. :D dessutom gav han mig massvis med blommor! Dom är där hos mig, så underbara :) Hehe..

I onsdags va jag på cirkus med Angelina också! Hon hade ju fribiljetter så vi tänkte att fan då går vi! Hehe.. Det va cirkus Brazil Jack och dom va faktiskt jävligt duktiga.. Jag hade aldrig vågat göra det mesta av det dom gjorde! Så det va kul :) och gratis är alltid bra, hehe.. Hade nog inte uppskattat det lika mycket ifall jag betalat för det, helt ärligt talat.. Cirkus är ju inte det billigaste man kan gå på så! Men det va kul i alla fall :)

I fredags hade vi Ensparken på skolan, det är en grej vi har varje år för att lära känna dom nya ettorna.. Det va tipspromenad, ett quiz och en femkamp. Jag är inte mycket för lekar men man måste ju dyka upp och föregå med gott exempel för dom nya eleverna! Hehe.. Nu när man är störst på skolan också :P man går ju i tredje ring nu, ooh :P haha.. Snart dags för högskola alltså! Det är både skitkul och jävligt nervöst, man flyttar ju hemifrån och allt! Men det kommer bli bra :)

Nej men nu ska jag ta och äta, är väldigt hungrig. Kyckling med ris och currysås ;D mums! Ha en bra dag!