Yeeeey! :D

Idag är det dags!! WOHO! Äntligen! :D It's gonna be GREAT! Det finns inte ens ord för att beskriva hur härligt det kommer va! Jag längtar så oerhört mycket!

  

Snart är jag hos dig, bara en båtfärd och en tågfärd bort..! Älskar dig sötnosen min!

Jag längtar, längtar, längtar!!

Ja det gör jag! Som fan!...SNART! :D

Imorrn kommer det hit folk som ska fira mig :) inte för att jag fyller år imorrn, men det är enda dagen som passar :P haha.. Och Bitchen kommer, ska bli kul att se vad hon har köpt åt mig.. :D Vi ska dra och köpa en tårta på konditoriet som ligger här på samma gata.. Blir säkert bra ^^ hehe.. och syrran med familj kommer nån gång under dagen, perfekt att hon är ledig just imorrn :) Bror och far kan tyvärr inte eftersom dom arbetar. Men brorsans tjej och hennes syrra kommer iaf :P..sen vet jag inte om det kommer fler, tror iaf att Yvonne skulle dyka upp också :P.. Nackdelen med att fylla år på sommaren är att det är semestertider och dom flesta är bortresta :P men jag whinar inte, så länge mamma, syrran och Angelina kommer så är jag nöjd :D hihi..
Nu har jag inte särskilt mer att dela med mig av till er..! Ha det bra!

Vissa stunder...

..är jobbigare än andra..



Men över till annat.. Idag va det tvättstuga igen, jag jobbade på riktigt effektivt.. Så behövde bara ha den till kl 14 och det är ju alltid skönt att slippa hålla på och springa där nere ända till 21!
Imorrn ska jag gå till banken en sväng tänkte jag..lika bra att få det gjort. Nåja, vet inte vad mer jag ska skriva..

Saknar dig..!

God morgon!

Vaknade till vid 8 imorse men tänkte att jag ska sova länge idag! Fick jag det? Nej. För Cindi tyckte uppenbarligen att det va dags att gå upp, eftersom hon hoppade upp till mig och slicka mig i ansiktet och nosa, ja som hundar brukar göra. Haha.. Så då va det bara att kliva upp! Då blev hon glad och ville leka :P min lilla Cindi... :) så vi lekte en stund, kolla på tv inget bra alls så åt vi frukost (hon åt sin mat och jag åt min..paprika :P).. haha.. Jag äter inte frukost så ofta, men paprika är gott :)
I alla fall. Idag ska jag nog övningsköra lite :) Om vi får tid till det! Ska sova hos syrran idag eftersom vi ska på hundutställning imorrn. En av hennes hundar ska tävla :) Nej, nu ska jag iväg och göra nåt annat!

Lista jag snodde från Emma!

Jag har en:
[X]Mamma

[X]Pappa

[ ]Styvmamma

[ ]Styvpappa

[ ]Styvsyskon

[X]Bror

[X]Syster

[ ]Brorson

[ ]Brorsdotter

[ ]Systerdotter

[X]Systerson

[X]Mobiltelefon

[X]Eget badrum

[X]Eget rum

[ ]Swimmingpool

[ ]Hot tub

[ ]Gästrum

[X]TV

TOTAL: 9


[X]En säng större än normalt

[X]Mer än 4 par skor

[X]Solglasögon

[X]Klocka

[X]mp3/Ipod

[ ]Ett fungerande PS2

[ ]Nintendo Wii

[X]Xbox som fungerar

[ ]Nintendo 64 som fungerar

[ ]Gameboy/Advance

[ ]Gamecube

[ ]Nintendo DS

TOTAL: 6

[ ]Pokerbord

[ ]Basketkorg

[ ]Hockeyspel

[ ]Biljardbord

[ ]Pingisbord

[ ]Fooseball

TOTAL: 0

[X]Nattduksbord

[X]Stereo på rummet

[X]CD-spelare

[ ]Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE

[ ]Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort

TOTAL: 3


[ ]Jobb/Sommarjobb

[/]Shoppar minst en gång i veckan (några ggr i månaden brukar det väl bli, så genomsnittet blir nog 1gg/v)

[X]Har dyr parfym/cologne

[X]AIM/MSN

[X]Kamera/Videokamera

[X]Telefon

TOTAL: 4½


[ ]Skoter/MC/bil/fyrhjuling

[ ]Gitarr/trummor/basgitarr

[ ]Piano/Keyboard

[ ]Något annat instrument

[X]Varit på en kryssning

[X]Rest utomlands

[ ]Haft en personlig tränare

[X]Dyra smycken

[X]Träffat en kändis

TOTAL: 4


[ ]Platt/locktång

[ ]Har varit i en slagbur, som är till för baseball

[ ]Har 1000 spänn på dig just nu

[X]kreditkort, debetkort eller bankkort

[X]Rest i Europa

[ ]Varit på Hawaii

[ ]Varit i USA

[ ]Varit i Asien

[ ]Varit i Australien

[ ]Varit i Afrika

[ ]Varit i Sydamerika
TOTAL: 2


[X]Föräldrarna har bil

[ ]Jetski/Båt

[X]Husbil/vagn

[ ]Jag har en bil

TOTAL: 2


[X]Hemmagjord mat nästan varje dag

[ ]Suttit i en limo

[ ]Suttit i en helikopter

[ ]Äger en videokamera

[X]Egen Dator

TOTAL: 2

TOTAL SUMMA: 32½


1-23 = Ghetto Kid

24 - 33 = Vanlig

34 - 40 = Bortskämd Brat

41+ = Uppeklassens Snobb

Jag blev tydligen vanlig :) Tur är väl det! Bortskämd Brat vill man ju inte va.

Nä, nu ska jag se vad jag fick på posten, mamma ropade och sa att det va något som kom till mig. :)


Tvätt och post :)

Ja det kom nåt riktigt kul på posten idag :) har väntat på det några dagar nu! Wie wie wie! :P
Måste väl ner till tvättstugan snart igen... Kuuuuul, verkligen. Eller inte. Haha men man måste ju tvätta, fy hade verkligen inte velat gå omkring med orena kläder. Alla favoritkläderna är redan använda sen förra tvätten, så nu har jag bara dom andra kläderna kvar, inget fel på dom! Men alla har ju sina favoriter.. :P hehe..

Nehe ne, nu ska jag väl ta mig ner dit. Är det nåt så ring eller smsa ^^

Tvätt och post(?)

Undra om det kommer nåt kul på posten idag? Jag väntar! Innan fredag måste det ha kommit.
Nej, nu ska jag ner till tvättstugan igen. Ha en bra dag!

Klänningen

 Nu när jag ändå kommer ihåg det så lägger jag ut en bild på klänningen från Gina Tricot.

Sommar!

Jaha idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska iaf ta lite foton och så :) Idag är det soligt igen! Hur underbart som helst! Ska nog gå ut på en promenad med min lilla Cindi om ett tag :) Måste bara äta frukost först!

Apropå foton, så här ser jag ut idag:


Klänning från Scala
Leggings från Halens
Skor från Din Sko
Armbandet har jag fått av min gudmor

Nåja nu ska jag iväg och få i mig lite frukost :) har varit vaken tillräckligt länge nu för att kunna äta. Ha en bra dag!

Så var det ja

Jag inhandlade ännu ett plagg i fredags...kanske borde lugna ner mig lite?? Det här är inte alls likt mig! Men nåja. Köpte i alla fall en klänning från Gina Tricot, den va dessutom extra lockande eftersom den va på rea ;) Bild kommer lite senare.
Hade kul i helgen! Angelina skulle varit hos mig från igår till idag eller imorrn, men hon fick ont i ryggen så hon åkte hem redan igår kväll! Sånt som händer, hoppas bara hon mår bättre idag!

Igår kväll kände jag återigen hur mycket jag saknar Marko. Jag skulle gå och lägga mig och det slog mig att jag kommer somna alldeles ensam i den där enorma sängen... Hoppas, hoppas, hoppas att vi ses snart! Det är nog inte särskilt många som kan förstå min saknad... Att gå från att ha tillbringat nästan varje dag och natt tillsammans i 10 månader till att inte ens kunna prata med varandra i telefon är väldigt jobbigt! Jag kan åtminstone glädja mig över att efter det här, så har vi hela livet på oss tillsammans! *längtar tills dess*


Glad idag :)

Idag känner jag mig på bra humör :) det beror på att jag ska hem till Bitchen och vara där över helgen :) fick lite lov från att ta hand om hundar m.m.! Skönt :D ska bli så kul i helgen!
Saknar Marko så otroligt mycket! Behöver vara borta hemifrån lite och göra nåt annat, istället för att bara tänka på hur underbart det vore om han va hemma.. Angelina råder bot på saken varje gång jag är med henne! Kanske borde flytta dit? :P haha.. :P
Jag har för övrigt fått en skitbra idé! Den involverar min digitalkamera, som jag inte använt på jag vet inte hur länge! Men nu kommer den till nytta iaf :) Vad jag ska göra blir en hemlis för tillfället..tihi jag är så hemlighetsfull ibland :P

Nåja, jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva faktiskt. Men ha en trevlig helg, det ska jag ha iaf! :D

Idag

Ja idag har varit en mycket bättre dag än igår. Har varit med min kära bitch Angelina! Vi va på stan en sväng :) va på banken, sen shoppa vi lite! Jag hittade en snygg topp på MQ och en fin kjol på Vero Moda :) och en välbehövd bikinitrosa på Intersport!
Det va skitkul att träffa bitchen igen! Vi åt en god lunch på La Cucina som vanligt.. :) fick tänka på lite annat! Det va otroligt skönt! Måste dra hem till Angelina och sova där snart, vore så jävla kul!


Kjolen från Vero Moda :)


Toppen från MQ :)

Tog ingen bild på bikinitrosan, tyckte inte det va så mycket att visa! Hehe.. Men nu ska jag kila iväg och kolla på tv!
Ha det bra!

I won't ever forget the way you made me feel that night back then

Nej jag kommer aldrig, aldrig glömma dom dagarna, dom kvällarna då jag sakta men säkert började öppna upp ögonen för dig. God gave me all I need when he gave me you. Så sant som det är sagt! Du är det bästa som hänt mig och jag är så lycklig över att jag har just dig. Jag är så otroligt glad över att jag verkligen öppnade upp mig själv och tillät mig själv att känna efter vad det var jag verkligen ville. Mitt hjärta sa att jag ville ha dig, jag lyssnade på mina känslor. Mitt hjärta började slå för dig, det slår för dig än idag och kommer för alltid att göra det.
Jag saknar dig så oerhört mycket just nu, känns som om det va evigheter sen du åkte. Ändå är det bara två dagar sen. Det är så tomt här utan dig, önskar att du kunde vara här med mig och att vi skulle somna bredvid varann, som alltid annars också. Det är bland det bästa som finns, att bara få ligga och hålla om dig. Bara mysa och sen mysa ännu mer.
Jag älskar dig så mycket, our souls are sown together and our hearts forever more.