WOOOHOOOO!! :D

Nu är jag klar med marknadsföringen och har skickat in det till min lärare! Jag är klar med det allra sista skolarbetet ever på Enskilda! Vilken underbar känsla!
Mindre underbar känsla att min fot sover.. Suck! Ska väcka den nu. Ha en bra kväll! :D

*pustar ut*

Vi har inte prov i italienska imorrn, utan hon syftade på det provet vi hade förra veckan.. Hon hade bara glömt att ta bort det :) Imorrn skulle vi tydligen göra en kursutvärdering (jippi :P) och göra någon repetitionsövning. Imorrn blir förmodligen min allra sista lektion i italienska ju :( Eftersom jag bara går på fredagar så går ju nästa fredag bort p.g.a. nationaldagen och fredagen därpå tar vi ju studenten! Om dom ska göra nån avslutningsgrej i italienskan måndag den sista veckan så tänker jag gå ändå! Det brukar va mysigt :) jag har varit med på Angelinas italienska-avslutningar i ettan och tvåan och det bjuds alltid på nåt gott! Hehe..
Hm, 10 minuter kvar tills lektionen börjar.. Vad kan man göra tills dess? Kan ju surfa runt på nätet lite grann, läsa lite bloggar.. Ha det bra!


Torsdag

Imorse när alarmet ringde ville jag inte alls kliva upp.. För en superlång dag väntade mig! Skola ända till 16.30, which sucks. Men jag klev upp, duschade och tog efter ett tag bussen in till stan.
Dagen började soft med kursutvärdering i Internationell Ekonomi. Det tog inte så lång tid, så jag satte mig vid datorn och gjorde klart broschyren till Info&Layout :) Så nu är den klar! InfoLay börjar om 25 minuter.. Så det enda jag ska göra på den lektionen är väl att prata med läraren om min broschyr samt prata betyg :)
Sen blir det långlunch för min del! Geografin börjar 13.20, men ska spendera min långlunch till att plugga filosofi inför provet som jag har i eftermiddag.. Och så måste jag göra klart inlämningen i marknadsföring.
Filosofin kommer vara avklarad i eftermiddag, sen är det bara att åka raka vägen hem och prestera marknadsföring. För jag har bestämt att det ska va klart idag. Efter idag vill jag inte plugga mer! Efter idag är det nog. Efter idag är jag värd att ha två riktigt härliga, slappa veckor.. Innan studenten! AAAHH :D Imorrn är det bara två veckor kvar tills jag tar studenten! Shit, va tiden går fort!
Dom frågade mig igår, ifall jag kunde jobba 16-20 idag. Men jag sa faktiskt nej. Dels för att jag slutar 16.30, dels för att jag har just marknadsföringen att göra. Och dels för att Lyxfällan börjar 20.00 och jag vill absolut inte missa en endaste minut av det ;)
Nej, nu ska jag leta upp min italienska-lärare och fråga varför det står att vi ska ha prov imorrn :S Det måste ju vara hon som skrivit fel.. Ha en fortsatt bra dag!

Min onsdag :)

Min onsdag har gått bra :) höll på att dö av hunger på jobbet, min lunch flyttades till en timme senare än vad jag egentligen skulle haft lunch.. Dog några gånger under den timmen :P Haha.. Hur som helst, arbetsdagen gick smidigt och helt plötsligt va klockan 17 och jag skulle åka hem! Sista timmen gick otroligt fort.
En riktig snygging handlade av mig idag dessutom ;) Ibland har man tur hehe..
Efter att jag slutat gick jag in och köpte jordgubbar och Brämhults apelsinjuice eftersom juicen va på halva priset hos oss. Va bara tvungen att få veta what all the fuzz is about :P Visst, det va en god juice men inte bättre än exempelvis Bravo juice, så jag håller mig nog till Bravo i framtiden eftersom det är billigare :P
Annars så har jag nog inte så mycket mer att säga om den här dagen, mer än att jag blev riktigt trött när jag kom hem..! Så nu sitter jag och lyssnar på Eurovision Song Contest 2006-sångerna.. Haha fy fan Island alltså :D seriöst. Den går fortfarande hem hos mig :P Och Rysslands låt.. Han borde vunnit 2006, inte 2008. Nåväl, så kan det gå! Tycker att Frankrike skulle vunnit i år hahahaha så jävla dålig låt så den blir bra :D
Nej nu ska jag sätta mig och glo på tv ett tag, synd att jag inte har nån Ben&Jerry's hemma.. Hade suttit riktigt fint nu! God kväll!

Goodbye sovmorgon!

Tji fick jag som trodde att jag skulle få mig en sovmorgon. Strax efter 7 imorse ringde dom från jobbet och väckte mig, frågade ifall jag kunde jobba 10-17 idag. Vilket jag kan, men det va ju mindre kul att jag inte fick sova längre.. Nåväl, det är sånt man får ta antar jag!
Så om ungefär 45 minuter går bussen mot stan. Känner mig fortfarande som om jag sover, eller åtminstone mitt huvud haha.. Hoppas jag inte somnar på bussen bara! Men det gör jag nog inte. Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna och klä på mig.. Ha en bra dag!

Idag

försov jag mig. Rätt rejält dessutom! Jag missade båda förmiddagslektionerna så jag befann mig inte på skolan förrän efter 12 idag. Tur att jag inte missade något speciellt.. Och om jag ska va ärlig, så va det riktigt skönt att få sova ut! Så det va nog värt att försova sig :)
Har haft en väldigt givande lektion i Info&Layout idag, är snart klar med broschyren. Nästa lektion kommer jag bli klar med lektionen och det är väl tur, eftersom att det är sista tillfället vi har innan betygen kommer att sättas!
Nu är det väl bara marknadsföringen jag måste ta itu med.. Och filosofi-provet, som jag ska göra på torsdag. Sen är det inget mer! Fy fan vad jag längtar tills den här skolveckan är slut! Två riktigt slappa veckor har jag framför mig.. Sköööööööönt!
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Hoppas hon är här snart, hon skulle ringa när hon va i närheten så jag vet när jag ska gå ner.. Sen ska jag hem och äta! Är riktigt hungrig nu. Ha en fortsatt bra dag!

Sådärja.

Nu är jag fri att gå och lägga mig när jag vill. Nu har jag presterat engelska-arbetet, jag kan ju inte påstå att det blev sådär jättebra som allt annat jag gjort i engelskan, men däremot kan jag säga att det är gjort. Så nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv tills jag somnar. Så det så. God natt!

Vill. Inte. Mer.

Ge. Mig. Studenten. NU.

Jag vill inte mer. Jag orkar inte mer. Vill inte prestera. Överhuvudtaget. Jag vet att jag sa det förra veckan, att jag skulle köra på hårt nu. Men jag orkar inte. Min hjärna är inte samarbetsvillig nånstans. Inte ens något så simpelt som ett engelska-arbete vill den få ur mig! Jösses. Och jag som ska försöka få till ett arbete i marknadsföring i veckan också. Det bådar inte gott, det är det enda jag kan säga. Men jag måste få ur mig något åtminstone. Även om det kommer va det sämsta arbetet i världshistorien (åtminstone min) så måste jag göra det.
Engelskan är det skitsamma hur dåligt det blir, för jag kan inte få sämre än MVG hur det än går. Jag har fått MVG på allt jag gjort i engelskan under hela kursens gång så om det här skulle vara ett totalt sugigt arbete spelar det absolut ingen roll, eftersom jag inte kan få sämre betyg ändå.
Med marknadsföringen är det annorlunda, jag har gjort bra ifrån mig i den kursen också men det här arbetet är ändå en väldigt viktig del i kursen, så det måste jag göra bra oavsett om jag känner för det eller inte..!
Sen är det ett förbaskat prov i filosofi som det va meningen att jag skulle göra imorrn, men det har jag inte pluggat till alls. Så det vill jag inte göra imorrn. Jag gör det på torsdag istället.

Jag vill bara ta studenten och jobba. JOBBA. Och jobba ännu mer. Jag älskar att jobba! Tog på mig en tid nu på fredag, 17-22.15, känns lite jobbigt faktiskt med tanke på att jag ska upp och jobba igen morgonen därpå, 6.45-11. Hmm. Och sen ska jag tillbaka till jobbet igen samma dag, för att jobba 14-18. Men jag behöver det, har jobbat så pass lite den här månaden så det skadar inte att få lite extra-tider. Det lär dock kännas på nästa månads lön, att jag inte jobbat så mycket. Känns trist.

Oj, det blev ett långt inlägg nu! Nåväl, nu ska jag väl försöka prestera fram ett engelska-arbete och jag tänker inte sova förrän det har blivit något utav det. God kväll!

Segt

Känns som en otroligt seg kväll! En kväll som jag gärna hade jobbat, går ju absolut ingenting bra på tv! Sitter bara och väntar på att Marko ska anlända till Sverige...vilket sker..imorrn bitti. Ett tag kvar med andra ord. Ska väl sova lite emellanåt också :) Och när jag vaknar så är han hemma i Sverige! Härligt värre.. :)
Imorrn ska vi kolla på ESC har jag bestämt, hehe.. Eller jag ska i alla fall kolla på det, om han inte vill kolla så får han väl blunda haha :P Jag längtar tills imorrn!
Om tre veckor från nu har jag tagit studenten!! Herregud, det närmar sig verkligen..! Helt galet att jag tar studenten! Kan knappt fatta det.. Känns så bra men samtidigt lite läskigt, skolan har ändå varit en trygghet i 12 år! Men som tur är så har jag jobbet, så jag går från en trygghet till en annan ;) Hehe.. Känns skönt att jag kommer jobba så mycket i sommar, jag älskar att jobba och dessutom behöver jag pengarna inför framtiden! Hur kan jag ha haft så tur? :) Hitta ett arbete som jag gillar att gå till! Visst, vissa dagar har man inte alls velat arbeta men det har väl mest berott på att man haft så mycket annat att göra just då. Men det är inte många dagar jag känt att jag verkligen inte vill arbeta.
Nåväl, nu ska jag sluta babbla :) Ska fortsätta lyssna på rix fm webbradio och surfa runt lite på nätet. God natt!

Jävlar :D

Fy fan vad jag har presterat satan på min lektion i internationell ekonomi idag! :D Jag skrev nästan hela arbetet på bara den här lektionen! Jävlarns va jag är nöjd just nu! Jag lämnade in arbetet en första gång och hon ska läsa igenom det, sen ska jag få tillbaka det under dagen för att se ifall det är nåt som jag kan utveckla. Men jag skrev ett helt arbete under loppet av en lektion! Fy fan va jag känner mig nöjd med det!
Jag kan fan prestera när jag vill :) Nu är det bara ett X antal andra arbeten som ska göras och framförallt lämnas in innan slutet av nästa vecka. Ett arbete till måste jag göra tills imorrn och så är det läxförhör i italienska. Arbetet ska jag lägga mest tid på och italienskan ägnar jag nog lite tid åt innan själva lektionen imorrn, det går alltid bra för mig i italienskan ändå, oavsett om jag pluggar eller inte :P

För övrigt så är det ingen god lunch i skolan idag, så funderar på om jag ska köpa en sallad eller en baguette och äta på skolan. Bara 1½ timme kvar till lunch.. Jag är hungrig! Men det löser sig, jag får gå och köpa en baguette eller nåt. Annars kommer jag svälta ihjäl innan skoldagens slut, har en riktigt lång dag idag.. Slutar 16.30 (enligt schemat) men vi får nog sluta tidigare från filosofin. Det brukar va så i alla fall :) Hoppas det.. Jag vill inte va kvar i skolan till 16.30! Sjukt. Men snart är det no more school för min del.. Jösses vad jag längtar!

Men nu ska jag ha info&layout och jag ska väl försöka göra klart broschyren idag, annars är det ingen brådska med det egentligen men jag kan lika gärna jobba på ordentligt! Ha det bra!

Kväll

Det gick bra på jobbet idag, va ett bra gäng idag igen :) och en viss person jobbade inte. Denna person har jag inte träffat på ett bra tag nu :) Skönt.
Just nu kollar jag på Ice Road Truckers på fyran. Riktigt intressant faktiskt! Men det är paus för tillfället. Jag borde väl egentligen leta mig till sängen men jag är faktiskt inte trött! Så sitter och häckar framför tv:n och datorn istället.
Men nu ska jag väl återgå till det jag gjorde :P

Jobba

Jaha, jag ska tydligen jobba idag! Som tur är så är det 16-20 så jag hinner i alla fall se 45 minuter av Gossip Girl.. Så mycket för att jag inte skulle jobba mer än två gånger till den här månaden! Nu börjas det igen, haha.. Men jag hinner ju ändå se programmen jag vill se så jag tyckte att jag kunde hjälpa dom lite genom att säga ja till att jobba. Ska ju som sagt inte jobba så mycket mer den här månaden sen.. Vilken tur att mamma hämtar mig från skolan idag för jag slutar ju 15.15 så jag hinner äta lite innan jag börjar åtminstone!
Nåväl, nu ska jag återgå till min broschyr som jag håller på med!

Skolan

Ja just nu sitter jag i skolan och glor. Börjar om ett bra tag så tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg här på bloggen..
Har äntligen gjort klart arbetet i geografi och lämnat in det! Vet inte om det blev så bra men det fick gå ändå :) Huvudsaken är att det är gjort och inlämnat! Nu har jag bara massor med annat som jag ska göra och lämna in men det ska nog gå bra, jag känner att jag börjar få tillbaka orken till att plugga.. Eller lite av den i alla fall, så pass att jag orkar köra på den här veckan (kanske nästa vecka med) men efter det tar det nog tvärstopp! Haha. Min hjärna har trots allt tagit studenten redan men jag ska nog få igång den så att den kan tänka ordentligt lite till.
Imorrn ska jag jobba och efter det har jag bara ett arbetspass till den här månaden :) Eller två egentligen men båda två är på samma dag så det räknar jag som ett. Skönt att inte jobba så mycket nu, jag behöver all ork jag kan få till skolarbetena! Sen är det ju inte fy skam att kunna softa en hel helg heller.. :)
Ikväll börjar Gossip Girl igen! Yey! Så ikväll sitter jag bänkad framför kanal 5 kl. 20:00! Så det så, hehe. Sen är det väl Desperate Housewives ikväll också och det kan jag ju inte missa ;)
Nehe nu ska jag väl runda av här, har inte så mycket mer att säga.. Ha en fortsatt bra dag!

Söndag

Idag jobbade jag återigen. Va en rätt soft dag, vilket är skönt att ha emellanåt :) vanligtvis blir jag uttråkad om det inte finns mycket att göra, eftersom tiden går saktare då.. Men idag gick tiden fort även fast det inte va mycket att göra. Kanske beror det på att vi va ett bra gäng imorse :) Haha, Gustav ville prissätta mig :D men det fick han inte. Och jag fick inte "skjuta" med prissättnings-mojängen, men tji fick han! För jag tog den när han va på lunch och prissatte mitt lilla block ;) haha. Det va kul :) Så nu har jag massa röda prislappar på mitt block :P
Imorrn står ännu en arbetsdag på schemat, kul :) kanske träffar man vissa personer som man vill träffa också.. :) Det hoppas jag på i alla fall!
Såg förresten att vi ska ha personalfest i början på juni. Vi ska bowla så man får anmäla sig om man är intresserad.. Ska först höra mig för och se vilka som hade tänkt gå på det för att se om dom intressantaste och roligaste personerna tänkt delta :P vill ju inte va med ifall det bara blir det "äldre" gänget så att säga :P haha.. Usch va taskigt av mig men så är det faktiskt, man klickar ju lite bättre med yngre när man själv är ung.. Förutom Tomas då, han är fan bäst! :D Och Åsa, hon är grym hon med. Men för övrigt diggar jag väl inte dom äldre så mycket :P Kurt är ju såklart en av mina favoriter (hehe, det kanske ni redan har märkt) och jag är nog en av hans favoriter också :P
Hur som helst, ska väl höra mig för imorrn om vilka som ska med. Hoppas vi blir ett bra gäng imorrn med, men om jag inte missminner mig så jobbar Mattias imorrn i alla fall så det blir nog kul :)

Jag borde ju för övrigt göra lite skolarbete men jag känner faktiskt att jag inte orkar bry mig längre :P studenten närmar sig med enorma steg och min hjärna har nog tagit studenten redan..! Känns så i alla fall. Men fan, vi lever bara en gång så jag orkar inte stressa ihjäl mig såhär mot slutet. Jag har tusen saker att göra och jag väljer att ta det med ro.. Det blir gjort så småningom!
Nej nu har jag skrivit hur mycket som helst.. Jag ska nog återgå till min kära tv och somna sött, gick ju upp kl. 6 imorse igen. God natt!

Goddag!

Idag har jag hunnit med att jobba och sitta vid datorn en stund. Jobbade 6.45-11, ganska soft tid med tanke på hur lite vi har att göra vid den tiden en lördag morgon :) Eller dom andra har mycket att göra, men jag som satt i kassan, hade inte ett skit att göra i princip :) Så gick och frontade lite, satte upp dagens tidningar i tidningsställen och fixade i ordning lite här och var.
Vi fick för övrigt besök av en pippi-fågel imorse. Haha. Jag höll på att garva ihjäl mig när dom jagade fågeln över hela butiken och försökte få ut den :D Jag tror dom fick ut den till slut i alla fall, jag hade ju hjälpt till om det inte vore för att jag va tvungen att hålla mig i närheten utav kassorna (ifall någon kund skulle få för sig att handla vid 7-8 på morgonen).. Jag hade inte alltför mycket att göra som sagt. Det blev mer att göra när jag slutade, hehe ;)
Nu ska jag nog ta och laga lite mat, köttfärs med makaroner. En klassiker hemma hos oss, haha! Gott ju :)
Imorrn jobbar jag 6.45-12, segt att vakna kl 6 igen men samtidigt älskar jag att jobba så det gör inte så mycket! Ha en trevlig helg!


Jag fattar inte..

...varför jag ens sitter här? Jag har internationell ekonomi för tillfället. Borde jobba med arbetet som ska lämnas in nästa fredag men jag orkar faktiskt inte göra det just nu. Så jag sitter väl kvar för att det ser bra ut, haha.. 10 min kvar av lektionen i alla fall. Och jag har typ inte fått nåt gjort =) Jag skyller på min lärare som va spårlöst försvunnen på vår lilla skola i nästan en hel halvtimme när vi började.. Jag sprang hur många varv som helst runt skolan och letade efter henne. Hittade henne till slut vilsen i ett klassrum fyllt med tvåor, haha.. Okej, hon va inte vilsen. Men jag va förvirrad, för jag trodde vi skulle ha lektion. Vilket vi också skulle, men hon hade informerat tvåorna om deras kommande helvetesår fyllt med projektarbete.
Det är fan den värsta kursen jag någonsin haft i hela mitt liv. Projektarbete. Den va riktigt, riktigt, riktigt hemsk! Och varför den va så hemsk beror på att jag va tvungen att göra en lång jävla rapport om samma sak. I princip. Jobbigt och trist va det också mot slutet. Men skönt att få det klart till slut, det va det verkligen! Men ändå, projektarbetet va fan ingen rolig kurs.. Mest för att jag va tvungen att ta så mycket eget ansvar antar jag, hehe. Hata eget ansvar. Men men snart är det dags att ta massor med eget ansvar när jag tagit studenten. Vilken är hyfsat skönt ändå, för då gäller ingenting skolan åtminstone. Det längtar jag till :) Bara jobba och vara ledig, jobba, ledig, jobba.. Soft!
Men nu ska jag väl leta upp min lärare och säga att jag jobbat på bra och att jag definitivt kommer va klar tills på fredag nästa vecka för jag har kommit så långt med mitt arbete. Jag måste ju låtsas som om jag gjort massor, då blir hon nöjd :) haha. Ha en fortsatt bra dag!
Förresten, jag hoppas på att Matilda besöker mig en sväng idag med. Och så kan vi ta en fika, hon jag och Alicja. Vore inte helt fel faktiskt! :)

GRATTIS!!! :D

Till Matilda som fått körkort idag! :D Superstort grattis till dig! :D

Gnäll

Jag måste få klaga lite till på allt vad jag har att göra... Jag skrev precis en lista på vad som måste göras.. Och den tar ju aldrig slut!! (hehe, Sthlm Live).. Fy faaan alltså. JAG ORKAR INTE. Eller jo det gör jag för jag måste. Men om jag inte varit tvungen så hade jag inte orkat ett skit. Längtar tills efter studenten, slippa skoooooooolan. Bara jobba och gå hem, jobbet stannar kvar på jobbet och man tar inte med sig det hem = skönt. Nu kommer jag aldrig hem känns det som....det är alltid nåt med skolan som man måste tänka på. Men ibland skiter jag bara fullständigt i allt vad skolan är och glor på tv istället :) Såna kvällar är guld. Verkligen, verkligen, verkligen guld.
Den här helgen hade det, apropå ingenting alls, varit guld att få åka upp till Stockholm, shoppa, umgås och äta på nåt mysigt café.. Eller nån mysig restaurang.. Som sagt, lönedag idag. Jag har ingen annan glädje av dom pengarna än att se att dom finns på mitt konto. Kul. Sen ska jag väl lägga undan lite på mitt sparkonto också..men det känns inte lika lockande att spara just nu :) Känns mer lockande att slösa, slösa, slösa.. Jag skulle behöva shoppa loss och sist men absolut inte minst; Jag skulle fan förtjäna att shoppa loss rejält!

Det här inlägget blev väl bara en massa svammel egentligen men nu har jag klagat av mig lite så nu är det väl dags att  P R E S T E R A  på geografin som börjar om lite mer än en timme. Ha det bra!

Torsdagen den 15 maj

Idag är det lönedag: positivt.
Idag är en supertrist dag i övrigt: negativt.
Jag måste göra klart massor, massor, MASSOR tills imorrn: negativt.
Lyxfällan på tv idag: POSITIVT (blir alltid skitarg på deltagarna men ändå).
Nu har jag info&layout: positivt.
Sen är det lunch: positivt.
Okej då, det är övervägande positivt. Men det negativa väger tyngre än det positiva.. Jag vill bara lägga mig ner och sova till studenten. Ge. Mig. Studenten. NU.
Sen några lediga dagar i sommar och massor med jobbjobbjobb, jag längtar!

Det STORA lyftet :D

Jaha och så har dagen för kick-offen passerat och vi hade SKITKUL! Fy fan så svinig jag va :D bland annat så dansade jag med chefen och spydde ner mig själv (gull-Tomas tog hand om mig<3)! Det va en riktigt svinig kväll! Nästa gång det blir personalfest ska jag nog hålla mig nykter :) Nu ska jag inte dricka på ett bra tag igen i alla fall, men jag behövde nog en riktig svinarkväll! Hehe.. Om inget annat så har jag lärt mig att jag inte ska dricka rödvin och att du får fan skaffa dig en bra dag ;)
Och förresten, jag har en bild på mig och Måns Zelmerlöw på min mobil :P "Varför inte?" tänkte jag när han ändå va där liksom :P Och Bingolotto-snubben va värden för kvällen (har fan ingen aning om va han heter..) haha men han ska ju sluta med Bingolotto nu. Nåväl :)
Summa summarum: Jag hade en trevlig kväll!

Söndag :)

Fy fan, jag har presterat så jävla mycket den här söndag morgonen! Jävlarns va bra jag känner mig! Haha.. Jag har presterat typ allt som jag skulle ha gjort ända sen i torsdags på bara kanske två timmar (inte mer i alla fall)! Det är fan strongt jobbat av mig..!

Sitter och lyssnar på lite webradio nu, Mix Megapol, för tillfället. Håller på och byter mellan olika radiokanaler hela tiden hehe.. Nåväl. Idag ska jag fan inte göra mycket mer än vad jag redan gjort! Ska duscha nån gång när jag känner för det och ligga och glo på tv hela dagen hade jag tänkt mig, hehe.. Måste ju vila upp mig inför morgondagen, då den stora kick-offen äger rum! Jag längtar verkligen tills dess! Kommer bli skitkul :D Vi blir ett riktigt bra gäng som åker tillsammans imorrn!

En annan sak jag längtar efter är studenten..! Men än så länge känns det som om det är evigheter tills dess! Voi voi. Kan inte tiden gå snabbare?! Det får gärna vara fredagen den 13 juni NU! Hehe..

Nej nu ska jag dra mig till soffan och glo på tv, hoppas det är nåt bra program just nu :) Ha en trevlig söndag!

Lördag kväll

Här sitter jag och diggar till vinyl 107's webradio! Nästa låt som ska spelas är tydligen Elvis med In The Ghetto :) lite Elvis sitter nog aldrig fel..
Nåväl, nu vet jag vad jag ska ha på mig på kick-offen på måndag! Yeeey! Är mycket nöjd med mitt inköp idag faktiskt :) Den kavajen/jackan kommer bli mycket använd! Perfekt vårjacka..! Fan, jag slog två flugor i en smäll, hehe..
Jag är faktiskt inte ens trött än.. Otroligt nog! Annars brukar jag va riktigt trött vid den här tiden.. Va uppe med tuppen imorse så det gör det extra konstigt att jag inte är trött än.. Nåväl.
Nu ska jag kolla på lite kläder på nätet :) God natt!

Haha..

Att man kan skicka ett sms så fel?! Haha.. Så typiskt mig att alltid skämma ut mig! Voi, voi..

Nåväl. Gårdagen va riktigt trevlig! :D va och kollade på, hör och häpna, FOTBOLL (haha!) med Mickis och några andra! Pappas reaktion när jag sa att jag skulle iväg och kolla på fotboll va ändå bäst, hehe.. "Ska DU..gå och kolla på FOTBOLL?!" haha.. Ja det lät väl roligare än vad det verkar när jag skriver det här, men i alla fall.. :)
Ja okej då, själva fotbollen va kanske inte så kul att kolla på och jag frös lite grann (borde ha tagit med mig min jacka..) men hade riktigt kul sällskap så det vägde upp kylan och matchen! Hehe..
Efter det åkte vi och handlade på vår kära arbetsplats :P Där träffade jag på Mattias som jobbade, han tyckte det va trist att vi inte jobbade samtidigt! Vi brukar jobba samma tider, men jag jobbar aldrig på torsdagar (i alla fall inte schemalagt).. Eller jag jobbar väl ganska många torsdagar i sommar men det är då det :)

Och på måndag åker vi till Stockholm för att gå på den STORA kick-offen! :D Min chefs svar på när jag frågade vilka slags kläder man skulle ha på sig va ganska roligt.. Haha :)

Inte nog med att jag har "lång"ledigt från skolan nu och att vi ska till Sthlm, utan jag ska iväg och hälsa på min älskade fästman nästa helg! :D Underbart! Kan inte bli bättre än såhär. Eller jo, det kan det bli men för tillfället kan det inte bli bättre i alla fall.

Men nu ska jag väl börja göra mig i ordning, måste snart ta bussen in till stan för ska jobba nu i eftermiddag! Ha det bra!


Det är inte lätt..

You are always on my mind..! Saknar dig så otroligt mycket.. Jag önskar att vi kunde vara med varandra hela tiden!