Den kommande helgen...

...kommer bli alldeles underbar! Ikväll åker jag mot Finland och imorrn bitti är min älskling där i Åbo och möter mig :D äntligen, äntligen, äntligen är det dags! Nu ska jag bara genomlida en skoldag, okej kanske inte genomlida eftersom det är en ganska rolig dag idag med geografi och engelska, men ändå. Det är brutalt att jag måste vänta ända tills imorrn bitti! Men snart så..!

Nej nu ska jag lämna in lite projektarbetesgrejer till min handledare så får hon läsa igenom det jag skrivit hittills. Återkommer på söndag eller någon efterföljande dag, hehe..
Ha en bra helg! Det kommer jag att ha!

Helgen och annat

Ja i lördags va jag, Angelina och Angelinas pojkvän Robin i Stockholm. Vi gick på bio, såg SAW IV, den va bra tycker jag! Det va mycket mer handling i den än det va i trean..

Efter bion tänkte vi ta drive through på McDonald's, så vi åkte iväg till (nästan) närmaste Donken. Vi beställde det vi skulle ha, så körde Robin fram till första luckan. Ingen där. Så vi åkte fram till andra luckan. Ingen där. Så vi backade tillbaka till första luckan igen, då såg vi killen som tog beställningen sticka ut huvudet från andra luckan! Så vi åkte fram dit igen. Då skulle Robin betala med kort och han i luckan frågade om han skulle betala med kod. Ja det skulle han ju göra. Så då va vi tvungna att backa till första luckan igen för att apparaten man slår in koden på fanns där! Haha! Sen åkte vi fram till andra luckan och så fick vi äntligen vår mat!
Haha jag och Angelina låg dubbelvikta i bilen och skrattade ihjäl oss! Det va så jävla roligt!

När vi skulle åka hem mitt i natten så va det snöstorm och skit, jobbigt! Hemresan gick inte så fort med andra ord, haha. Man såg knappt vart vägen gick.. Jag är glad att vi inte kom hem senare än halv 4 i alla fall! Igår så sov jag ända till 12.30!! Jag kan inte minnas när jag senast sovit så länge, om jag någonsin gjort det ens en gång?! Jag va ganska så förvånad när jag vaknade och kollade på klockan, hehe..

Om 20 minuter börjar italienskan, det ska bli kul! Idag höll jag mitt argumenterande tal och det gick bra! Jag skakade innan jag gick upp, jag skakade när jag väl va uppe och jag skakade när jag gick och satte mig igen. Men det hade tydligen inte märkts att jag va nervös, för jag verkade helt lugn! Jag blir alltid så nervös när jag ska hålla tal, särskilt argumenterande tal. Men som sagt, det gick bra. Pratade med Jocke, min svenskalärare, nyss också. Han sa att det gick jättebra och han hade inget negativt att säga! Så jag fick MVG på talet. Nice! Nu har jag definitivt mitt MVG i Svenska C säkrat.
Det är bara rapporten och CV kvar att göra. Jag är klar med mitt CV så det gäller att jobba hårt på rapporten! Den ska in nästa onsdag men tänkte va klar med den tills nu på onsdag, det blir bäst så. Kan ju tillägga att vi haft ca 2 månader på oss att göra rapporten.. Men jag måste ju göra allt i sista stund, haha! Men jag tvekar inte på att det blir bra, det blir alltid bra när jag gör det. Hehe.

På torsdag åker jag äntligen! WOHO! Längtar!


God afton!

Nu har klockan blivit 22.45 och jag är inte ens trött. Vilket jag är oerhört förvånad över! Det märks väl när jag går och lägger mig.
Just nu sitter jag och skriver med en person på msn, som jag inte skrivit med på evigheter..! Skoj :)

Nåväl, såg Lyxfällan idag såklart. Och som vanligt blev jag upprörd! En kille på 24 år som bor hemma och inte betalar ett skit?! Vad är det för nåt?? Vem gör nåt sånt?? Dessutom tjänade han mest av alla i hela familjen! Oi vei...

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att italienskan ska börja.. Sista lektionen för dagen! Börjar bli hungrig också, ska nog ringa mamma och be henne ha maten klar tills 17, då jag kommer komma hem.. Eller nån gång då i alla fall.

Angelina och dom hälsade aldrig på i helgen, de hade tydligen bara varit en svängis och köpt glass sen åkt hem igen!

Haha för 5 minuter sen så loggade jag ut från min användare för att gå till italienskan som jag tänkte började 15.00, men så kom jag på att den inte börjar förrän 15.15 så jag loggade in igen haha! Tänkte att jag kan slå ihjäl lite mer tid innan jag ska prata med Helena (min italienska-lärare) om fredagen. Ska ju på Saco-mässan med skolan då. Frivilligt och ja, jag vill dit! :) Så jag missar fredagslektionen, tänkte kolla med henne om jag kunde komma på morgondagens lektion istället, då missar jag inget.

När jag kommer hem ska jag plugga psykologi, eftersom vi har prov imorrn! Men det kommer gå bra, som vanligt. Har läst igenom hela häftet en gång nu, ska läsa igenom det en gång till när jag kommer hem och även svara på frågorna. Sen får det va!

Nej nu ska jag väl ta och ringa till mamma och be henne ha maten klar om två timmar.. Känns som en evighet tills dess! Kommer hinna bli ganska matgrinig gissar jag på... Haha..

Ha en fortsatt bra dag!

Söndag kväll

Jag har faktiskt lyckats hålla mig borta från glassen hela helgen, bra gjort av mig!

Övningskörde både igår och idag. Det gick väldigt bra, med tanke på att det va fjärde respektive femte gången jag körde! Jag är nog en naturlig talang inom bilkörningen! Hehe.. Det är en jävligt bra teknik att bara köra ut på vägarna direkt, utan att köra omkring på en parkering eller nåt innan. För då lär man sig direkt att hålla koll på allt annat som händer runt omkring direkt, samtidigt som man kör. Istället för att köra runt på en jävla parkering i evigheter och göra samma sak hela tiden. Som sagt, bra att åka ut på vägarna direkt! Men det är ju klart, det kanske inte passar allihop, men det funkar för mig.

Jag har gjort upp en lista på vad jag ska göra varje dag under den kommande veckan och satt upp den på kylskåpet hemma. Då blir jag påmind om det ständigt och kommer därför att göra det jag faktiskt måste göra! Vi får se hur det funkar med att ha en sån lista uppsatt, men det märks ju när veckan passerat hur det gått.

Annars har jag faktiskt chillat en hel del i helgen, blivit mest tv-tittande och matlagande. Det är så jag vill ha det! Hehe..

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Engelska

Just nu suger det att ha engelska eftersom vi inte fått svar från Handelsbanken i England! Mr. Woodhead känner nog inte för att svara på sina mail :P hahahahahah... Vilket jävla namn alltså! Stackars snubbe.. Hehe..

I eftermiddag någon gång kommer Angelina och Robin och hälsar på en sväng, eftersom de ändå ska åka till ICA för att köpa Ben & Jerry's..! Jag kan inte fatta hur gott det är! Funderar nästan på att köpa en till burk idag jag med :)

Nehe nu ska jag väl återgå till att göra inte ett skit, eller jag kan ju kolla min mail.

Ha en bra dag!

Lyxfällan

Har surfat runt nu efter att ha kollat på Lyxfällan. Varje gång jag ser det programmet blir jag oerhört förvånad över hur folk kan strula till det för sig själva! Paret som va idag, alltså den där killen... Fy fan vad jag blev sur på honom, tyckte att det va synd att jag inte kunde hoppa in i tv:n och ge honom en örfil! Snacka om sjukt att han lånar ut pengar till sin sambo för att dom ska kunna äta middag ute ihop. Hur jävla svårt kan det va att bjuda?! Och förresten, att hon måste betala massor som egentligen borde betalas gemensamt. Åh, jag vet inte ens vad jag ska säga längre, jag blir bara irriterad. Hoppas verkligen killen fått sig en tankeställare och inte har återgått till sitt gamla beteende i alla fall!

Nu ska jag borsta tänderna och sedan dra mig till sängen. God natt!

Ben & Jerry's..

..är livsfarligt! Eller nästan i alla fall. Jag köpte Chocolate Fudge Brownie för några dagar sedan. Jag åt upp första halvan av burken första kvällen och andra kvällen tog den slut. Så idag tänkte jag att jag vill ha lite glass och pigga upp mig själv. Fick skjuts till affärn och köpte Chocolate Therapy den här gången. Tänkte att den kanske räcker lite längre... Ack så fel jag hade! Jag åt upp hela på en gång.. Haha.. Det är farligt gott! Nu ska jag inte köpa glass på ett bra tag.. Eller vem försöker jag lura egentligen? Jag kommer nog köpa en ny burk i helgen och mumsa i mig den.. Haha.. Kommer bli lite väl dyrt i längden känner jag, men det är så värt priset!

Annars så va jag och Angelina och pratade med kontorschefen för Handelsbanken i Nyköping. Vårat projekt i Engelska C handlar ju om Handelsbanken. Mötet va väldigt givande! Vi fick definitivt svar på våra frågor och vi fick dessutom en biobiljett, en reflex och ett nyckelband var :) Tänkte att jag måste ju nämna det här! Hon va så himla trevlig, Eva Dahlberg hette hon. Och om det va något mer vi undrade över skulle vi inte ens tveka på att höra av oss, känns skönt att det fortfarande finns folk som ställer upp på att träffa elever som gör projektarbeten!

Nu när jag piggat upp mig med glass ska jag göra klart min individuella reflektion i geografi och sen ska jag maila det till läraren! Jag får skynda på, med tanke på att Lyxfällan börjar om 10 minuter!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Är i skolan

Japp, sitter här och väntar på att italienskan ska börja.. En halvtimme kvar. Har funderat ett bra tag på vad jag ska ha ett argumenterande tal om i svenska C på onsdag. Jag har inte kommit på nåt än. Måste komma på nåt idag och även skriva talet idag, för jag ska kunna det utantill på onsdag! Får lite panik, men jag löser det. Jag löser det alltid på något sätt.
När jag väl kommer på ett ämne så kommer jag också på att det har blivit talat om så många gånger förr, så då vill jag ju självklart inte prata om det. När man har haft tal i 3 år på samma skola så känns det mesta rätt uttjatat..

Hade prov i italienska i fredags, det gick nog bra. Kändes bra i alla fall! Får nog veta hur det gick nu på fredag, eftersom det är jättemånga som ska göra provet idag istället.

Helgen var rolig, det va inte bara middagen utan också när jag va hemma hos Angelina! Jag åkte in till Nyköping i lördags, då kom hon och hämtade mig från busstationen. Vi åkte hem till henne och började nästan genast på vår matlagningsvideo... Hahahahahaha.. Den blev rätt rolig! Måste be henne skicka den till mig. Vi gjorde köttfärsbiffar med pasta och nån sås till. Det blev faktiskt gott! Sen gjorde vi efterrätt också, men vi kunde inte filma allt eftersom batteriet på kameran tog slut. Hur som helst, vi hade skitkul! På kvällen, vid 23.30 nån gång, så skulle vi kolla på vår lilla video. Jag kan ju säga att vi garvade som fan! Haha.

Nej, nu ska jag nog ta och fundera vidare på något ämne. Ha en fortsatt bra dag!

Middag :)

Jag kom hem för en stund sen. Har varit på middag hemma hos Heidi och Ted, som tack för att jag hjälpte till i flytten :) Det va riktigt god mat!

Till förrätt va det stekt/rostat bröd med en väldigt god röra, som jag inte kommer ihåg vad den heter.
Till huvudrätt va det scampi med bulgur och sötsur sås.
Till efterrätt va det chokladmousse med polkagrisbitar på.

MUMS!!!! Så gott det va! Haha jag sa åt Ted att jag kommer dit nästa söndag också då.. :P Nej men allvarligt talat, det va otroligt gott! Så det va en lyckad kväll det här :) Stannade kvar där ett tag efter middagen också och vi pratade om allt möjligt. Jani och Tintin drog därifrån tidigare än mig.. Jag va väl kvar, ja jag har ingen aning om hur länge efteråt men max en timme efteråt, tror jag :P sen började klockan bli sent så jag ringde till mamma som kom och hämtade mig.

Nu ska jag väl röra mig mot sängen, ska bara avsluta med att lägga in texten från låten Apologize, som enligt mig(och säkerligen många andra) är väldigt bra!

I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new - yeah yeah

I loved you with the fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late whoa.....

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah-
I said it's too late to apologize, yeah-
I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground...

God natt!


School

Sitter i skolan, har haft redovisningen för en stund sen. Den gick väl bra! Fick ju med det jag ville säga plus lite till så man kan ju inte gnälla direkt. Haha. Dessutom är det reflektionen som bygger på redovisningen som är det viktiga, inte själva redovisningen i sig. Nåväl, det gick bra hur som helst.

Snart ska vi ha Engelska C och då är det arbete med Mission Great Britain som gäller! Med andra ord kommer tiden säkerligen flyga iväg för att vi vet precis vad vi ska göra idag och det kommer nog ta hela lektionen. Sen ska vi ju skriva logg också, vi får inte glömma att nämna det vi gjort nu i veckan.

När jag kommer hem ska jag plugga marknadsföring och italienska. Har prov imorrn och jag har inte pluggat nåt än :) men italienskan kan jag ju ändå, den ska jag bara läsa igenom för att repetera lite grann. Har ju inte haft italienska alls efter lovet. Marknadsföringen har jag inte ens läst igenom så den blir väl lite knepigare, men jag ska läsa tills Lyxfällan börjar för det ska jag se!

Undra vad vi ska äta till middag idag? Jag hoppas på pizza! Är riktigt sugen på det, hehe..

Ha det bra!

Inget Simpsons :(

Nej det va bara ett avsnitt av Simpsons igår kväll. Jävla Uefa Champions League som ska gå då det egentligen ska va Simpsons. Taskigt. Men jag hann åtminstone se nästan hela avsnittet igår i alla fall, missade bara de första 10 min eller nåt sånt. Gillar att det kommit nya avsnitt! Man har ju sett nästan alla gamla :) Nu är det bara att köpa boxarna, men det är på god väg!

Idag har jag sovmorgon till 13.20, härligt! Sov ända till klockan 8 imorse, vilket behövdes! Kände mig så utvilad och glad när jag vaknade idag. Hade väl tänkt ta mig till Guldfynd innan skolan idag men jag tar det efter skolan istället. Orkar inte åka buss och greja när jag ändå kan få skjuts lite senare ;) Ska väl meddela Angelina om att jag kommer till skolan vid 13-tiden, så vi hinner köra igenom redovisningen en gång innan vi faktiskt ska ha den. Kan ju va bra att ha övat lite grann innan :)

Det blir en soft dag, geografin med massa redovisningar och sen engelska C! Engelskan är alltid rolig. Idag kommer vi ha massvis att skriva i våra loggar, eftersom vi faktiskt jobbat lite med Mission Great Britain nu under veckan också. Vi kommer lätt att få åka iväg till London!

Ha en bra dag!

Fan va bra!

Fan va jag är bra! Skolan har gått skitbra den här veckan, allt flyter på hur bra som helst! Jag har fått veta hur det gick på geografi-uppgiften som jag lämnade in innan lovet, om bergets kretslopp. Det gick väldigt bra! Han hade dock inte betygsatt det än, eftersom den andra delen av uppgiften ska in nästa vecka. Den individuella reflektionen, som baseras på våra egna redovisningar imorgon. När han läst den andra delen, då ska han betygsätta allas uppgifter. Men jag är säker på att det kommer gå finfint, eftersom det alltid går bra för mig ;)

Hade betygssamtal i Svenska C också. Det gick skitbra och han sa att om han skulle sätta betyg på mig nu skulle det utan tvekan vara MVG. Sånt gillar jag att höra! Det bekräftar bara att jag arbetar bäst under press, för allt jag lämnar in gör jag så gott som i sista stund, men jag ser alltid till att ha allt klart i tid.

Hade utvecklingssamtal imorse också. Fanns absolut inga klagomål på mig, utan jag va en exemplarisk elev på skolan. Så jag måste bara skryta lite grann över att jag är så jävla duktig som jag är. Även fast jag har hur mycket som helst att göra samtidigt så klarar jag alltid av att göra det riktigt bra.

Nu över till annat. Ikväll ska jag kolla på Grey's Anatomy och chilla. Ska snart hoppa in i duschen och kolla på Simpsons efter det. Det börjar om 3 minuter så borde väl ta mig till duschen så hinner jag se efter pausen och avsnittet som börjar 20.30!

Ha en trevlig kväll!

Jag vet

Jag uppdaterade aldrig igår. Men bättre sent än aldrig!

Under lovet har jag gjort högskoleprovet. Jag har gång på gång funderat över varför man får för sig att gå upp klockan 6 på en lördagsmorgon, åka in till stan och göra ett prov som håller på till efter 16. Och dessutom betala för provet?! Haha. Men för säkerhets skull :) Mina betyg är i och för sig rätt bra, har MVG i det mesta. Och det jag inte har MVG i har jag VG i. Så det räcker ju en bra bit. Men i alla fall, känns som en självklarhet att göra högskoleprovet. Det är ju bäst att söka in på både HP och betygen!
Efter att jag gjort provet så gjorde jag så mycket som inte ett skit i några dagar! UNDERBART! Jag älskar att bara ligga och kolla på tv, zappa i pauserna och slappa som bara den! Det enda som saknades var Marko.. Men snart så, snart! Längtar..
Träffade Angelina någon dag på lovet. Vi lunchade på McDonald's, så nyttigt ;) Men jag kände att jag ville vara nyskapande så jag svek Chicken McNuggets och köpte en McChicken istället. Jag vägrar äta de vanliga hamburgarna. Förutom cheeseburgare förstås. Sen gick vi omkring på stan och tittade runt lite!
I torsdags och i fredags hjälpte jag Heidi och Ted att flytta. Flytten gick snabbt, vi blev så gott som klara på fredagen! Hur som helst, där gick dom två dagarna i alla fall.
I helgen tog jag det lugnt och fixade lite grann hemma. Umgicks med familjen och så. Kollade på tv, slappade och åt lite chips! Härligt är vad jag kallar det! Som sagt, det enda som saknades var min underbara älskling.. Men jag njöt av lovet så mycket som jag kunde ändå och sket i allt som har med skolan att göra!

Nu har skolan kört igång igen, det blev en mjukstart. Fick veta vad jag fick på min språkanalys i svenska C. Fick MVG! Det blev jag riktigt glad över!
Skulle egentligen haft italienska 15.15 men frågade läraren ifall vi skulle göra något nytt på lektionen. Hon sa att vi inte skulle påbörja något nytt utan bara plugga inför provet på fredag och så sa hon att jag kan gå hem och göra det om jag vill eftersom det flyter på så bra för mig hela tiden :) så måste säga att jag fick en bra start i skolan igen! Särskilt som jag bara ville ha mer lov! Men nu är det skönt att skolan kört igång igen. Nu ska jag bara kämpa på till jullovet. Jullovet ska spenderas med min älskade Marko! Han är mitt allt!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Dålig..

..uppdatering av mig. Väldigt dålig. Har inte skrivit på ett tag. Men tänkte i alla fall bara informera om att jag skriver om lovet lite senare.. Orkar inte skriva så mycket just nu, hehe.
Ha en bra dag!