Världsspelet..

..eller vad det nu hette. Nåt sånt.
Vi har nyss haft en lektion i internationell ekonomi. Vi spelade ett spel, världsspelet (tror jag det hette), som gick ut på att man skulle bilda sex olika lag som skulle vara sex olika länder. Två fattiga, två medel och två rikare länder. Jag och den som jag hamnade i lag med, Wilhelm, fick va ett rikt land. Det började med att Wilhelm gjorde en otroligt dålig affär! Han sålde mycket av vårt material till ett uruselt pris. Haha.. Och på den vägen blev det. Men vi hamnade inte sist åtminstone! Blev nästan inbördeskrig för oss ett tag där.. Vi va för övrigt Förenade Arabemiraten.
Vi hade förutsättningarna för att klara oss bra men icke då, för min lagkamrat va inte särskilt duktig på att göra affärer.. Alltså bra sådana.. Haha..
Men det va en kul lektion ändå, skönt att ha en lektion med klippa och klistra, trots att vi går på gymnasiet! Hehe.

Nu ska jag logga ut och surfa runt på nätet, min italienska börjar inte förrän om en timme. Sen är det helg! Det står massa jobb på mitt schema! Hehe.. Jobbade igår och ska jobba idag, imorrn och på söndag också. Ska bli kul! Ha en trevlig helg!

Tisdag

Helgen va underbar! Kändes hur trist som helst att behöva åka hem. Men att vi fick en hytt på däck 10 med tv och allt va åtminstone kul! Gick upp 05.00 i lördags och i söndags, så jag va otroligt trött och seg hela söndagen! Blev mest tv-tittande och slappande hela dagen.. Skönt!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att mitt möte ska börja kl. 11, ett tag kvar.. Fick välja mellan två tider, idag kl. 11 eller imorrn kl. 10.30. Valde självklart idag eftersom jag slutar imorrn kl. 09.25 hehe.. Har ordnat så att jag är helt ledig på måndagar nu också! Hade känts ganska onödigt att åka in till skolan varje måndag för att ha en lektion på 45 minuter.. Men som sagt, det har jag ordnat. Nu kommer det bara vara onsdagen som känns onödig, eftersom jag bara har en lektion på 55 minuter på morgonen.. Trist! Men jag överlever nog det, hehe.

Idag blir det ännu mer utbildning på jobbet! Sista utbildningsdagen! Ska bli spännande hehe.. Hoppas bara att jag hinner hem tills 20.00, då Ugly Betty börjar! Vill helst inte missa det.. Jag lär nog däremot missa NCIS som går kl. 19, vilket är synd men det är sånt man får ta.

Nu ska jag väl surfa runt en liten stund till och sen ska jag gå på mitt möte. Ha en bra dag!

Boooring...

Sitter i skolan och har engelska för tillfället. Jag har inget att göra. Såg dock att Angelina skickat resultatet från svenska delen av vårt projekt så jag har läst igenom det. Det är väl det enda jag kunnat göra, eftersom vi inte fått svar från England än.. Men senast onsdagen den 23/1 ska det ha kommit. Hoppas det verkligen kommit tills dess också.. Eller åtminstone innan fredag nästa vecka, eftersom det är då jag kommer arbeta med skiten..
Efter detta har vi marknadsföring och vi skulle prata om betygskriterier och sånt så det blir nog ganska soft.. Tråkigt med betygskriterier men då slipper man i alla fall göra nåt annat vettigt! Haha..

Sen lunch, har inte kollat upp vad det är för mat idag men det är nog ätbart åtminstone. Om inte, så äter jag knäckebröd! Haha. Efter lunch blir det italienska, det är alltid roligt! Fick faktiskt prata italienska "på riktigt" i onsdags när jag va på utbildning! Haha det kändes skitskumt.. Det var alltså en italienare som började prata med mig och så sa jag att jag läser italienska i skolan.. Då började han prata italienska till mig! Det va väl bara för mig att svara, haha..

Ikväll åker jag iväg till Finland och kommer inte hem förrän på söndag! Morgondagen ska jag spendera med min underbara älskling Marko! Jag längtar ihjäl mig! Kan det inte va lördag morgon nu?!

Jag har haft fullt upp hela veckan, har varit mycket att göra varje dag! Inte så mycket i skolan dock, men efter skolan har jag haft massor att göra. Varför är ett dygn bara 24 timmar?? Skulle inte va helt fel om det va lite längre, hehe..

Nej nu ska jag gå och...jag vet inte, göra nåt annat i alla fall. Ha en bra dag!

Svenska C-lektionen

Ja den va ju väldigt givande, hehe.. Eller inte.. Alla fick tillbaka det man gjort under kursens gång. Vilken bunt med papper jag fick! Vi som redan haft betygssamtal och lämnat in våra böcker fick sluta, 10 minuter efter att vi börjat.. Så nu har jag alltså slutat skolan! Ska bara vänta en stund till med att gå till min lilla utbildning, ska egentligen inte va där förrän 14.00 så.. Men jag går väl om ett tag, så får jag sitta där och hänga tills klockan blir 14.00 och vi börjar. Kan ju alltid gå in på Gina Tricot en sväng innan jag går dit! Kanske hittar nåt fint där inne, vem vet? Det märks ju sedan, hehe.
Jag tycker det är så oerhört slappt i skolan just nu, vilket är riktigt skönt! Varför kan det inte va såhär jämt?! Men men, bara ett halvår kvar nu, eller inte ens det egentligen.. Sen studenten, för lång tid kvar tills dess! Skulle kunna va skönt att säga att sen är det slut med skolan! Men icke! För jag ska plugga vidare, men det är ju en helt annan grej att gå på universitet.. Där läser man ju det man är intresserad av och där har dom ju inte igång 10 olika kurser samtidigt.. Tack gode gud för det! Men jag ska väl kolla runt lite på olika universitets/högskolors hemsidor nu så kanske tiden går lite fortare..
Ha det bra!

I skolan!

Sitter i skolan, ska gå och äta om kanske 25 minuter eller nåt sånt. Börjar bli riktigt hungrig!

Va ju på säkerhetsutbildning igår 16-19, den va väldigt bra! Vi fick prova på hur det känns att använda en brandsläckare och även veta hur man ska hantera olika situationer. Idag ska jag på utbildning på jobbet igen, ganska mycket att lära sig! Men det gör inget, för jag kommer trivas där så det är värt det :)

Har arbetat lite med mitt projektarbete nu, det går bra med det! Lite mycket att göra bara eftersom jag skriver en rapport, det vetefan hur lång den kommer bli?! Men det märks sedan! Hur som helst, skönt att det går bra. Vi skulle egentligen varit på teater kl. 10, men jag orkar inte sitta och kolla på sånt.. Så jag stannade kvar på skolan, gjorde lite PA och surfade runt på nätet!

Efter lunch, rättare sagt kl. 12.05, så börjar min allra sista svenska C-lektion! Känns härligt att inte ha nån svenska mer alls, men samtidigt så är det faktiskt lite synd för jag tyckte faktiskt om svenska C. Även fast en del grejer va ganska tråkiga, så va det ändå en rätt utmanande kurs! Vart ska man nu få sig en utmaning ifrån?

Men å andra sidan lär väl geografin bli en utmaning att ta sig igenom, det är verkligen tråkigt! Inte svårt, men otroligt trist.. Helt seriöst, i början va det lite kul men nu somnar jag ju nästan på vartenda geografi-lektion. Klimatförändringar *snaaark*...

Ikväll ska jag förbi hos Markos föräldrar en sväng och strax efter det ska jag och mamma åka upp till Stockholm en sväng. Det ska bli kul! Nu ska jag ta och avrunda, det blev ett ganska långt inlägg..
Ha en fortsatt trevlig dag!

Handledarmöte i PA

Jag brukar alltid ha möte med min handledare i projektarbetet på måndagar kl. 13.40. Men eftersom jag inte hade något annat än italienska idag, som börjar 15.15, så pratade jag med min handledare förra veckan och vi ändrade tiden till 14.40. Satte mig här i datorsalen och surfade runt lite, helt plötsligt står hon bakom mig och skriker "Niina!". Haha jag blev skiträdd! Hon började prata om hur hon suttit och väntat på mig sen 13.40 och att vi skulle ha mötet.. Haha stackarn hon har suttit och väntat på mig hur länge som helst ju! Men då påminde jag henne om att vi ändrat tiden och så sa hon "Ja, justeja.." och så sa hon att hon skulle gå och vänta på mig tills jag va klar här. Haha.. Det va faktiskt lite kul, hon är så virrig! Men nu ska jag gå iväg till mitt handledarmöte.
Efter skolan blir det ännu mer utbildning, fast inför jobbet då! Köpte en macka förut som jag ska äta till middag medan jag går bort dit. Ha det bra!


Haha..

Kom och tänka på ett citat från ett avsnitt av American Dad som jag såg för länge sen.. Det är dottern och pappan som pratar med varandra..

Dottern till pappan: My mother stole my boyfriend!
Pappan till dottern: You're boyfriend stole my wife!...Let's get even by dating eachother! Oh wait..I did'nt really think that through.

Haha fy fan vad jag garvade när jag såg det..

Äntligen fredag!

Vad skönt att det är fredag! Den här veckan har gått så otroligt långsamt men ändå förvånänsvärt fort! Fråga inte hur det hänger ihop, för det vet jag inte.. Haha.. Hur som helst, kom nyss tillbaka till skolan igen från lunchen. Det va pasta carbonara idag, det va helt okej! Men den va verkligen inte lika god som den jag gjorde för några dagar sen.. Carbonaran jag gjorde va den bästa carbonara jag nånsin ätit! Den va otroligt god. Nåväl.. Jag kan för övrigt vara glad över att jag lyckades hitta en sittplats på lunchen! Det va verkligen fullproppat, men jag lyckades hitta en plats! Tur va väl det..!
Om en halvtimme ska jag ha italienska och efter det slutar jag. Ska bli kul att ha italienska! Undra vad vi ska göra idag? Troligtvis fortsätta på kapitel 4, men jag minns inte vad det handlade om.. Hehe..
Skulle egentligen ha gått in på banken idag, men glömde kontonummer m.m. hemma så det blir inget av det! Får försöka ta mig dit på måndag, om jag hinner. Eller okej, jag skulle troligtvis hinna eftersom jag inte börjar förrän 14.40 på måndag men ändå! Frågan är väl mer om jag orkar gå dit.. Haha.. Det är ingen brådska med det ärendet ändå så det kan gott vänta tills nästa vecka nån gång..
Fick sluta lite mer än 20 minuter tidigare från marknadsföringen! Blev klar med allt som skulle göras och behövde inte arbeta med min nulägesanalys heller. Så jag hade inte särskilt mycket att göra där mer än att sitta och glo, så jag fick gå! Nice..
Nu ska jag avsluta här och surfa runt lite. Ha en fortsatt trevlig fredag!

Nu..

Nu sitter jag i skolan, ska snart ha min första lektion för dagen.. Geografi. Vet inte om det kommer bli kul eller inte, klimatförändringar är inte direkt mitt största intresse.. Haha.. Men vem vet? Jag kanske blir en sån där miljökämpe efter det här området?..NOT! Ärligt talat bryr jag mig inte om växthuseffekten och miljön.. Eller visst, jag sopsorterar. Det räcker för min del.
Såg Våra Bästa År idag, äntligen avslöjade dom att Marlena är the Salem stalker! Eller dom avslöjade det igår redan, jag såg ju reprisen imorse. Hann se slutet igår när dom avslöjade för tittarna att hon är mördaren, men ville se början av avsnittet också.. Jag har vetat om att hon är mördaren i kanske ett halvår redan? Nåt sånt i alla fall. Har bara väntat på att dom ska avslöja henne i själva serien också! Dom drar verkligen ut på precis allting i den serien..! Nåväl.
Nu ska jag snart ta mig upp till lektionen, visserligen börjar den inte förrän om 20 minuter men jag har inget att göra här.. Undra om vi ska va i aulan idag igen, eller om vi ska vara i vår vanliga sal? Ska nog gå och ta reda på det! Ha en fortsatt bra dag!

God afton!

Sitter här hemma, har precis kollat på NCIS, det va bra som vanligt! Har fastnat för det ganska rejält, men det finns ju förstås andra serier jag tycker om mer..! Ska snart återvända till tv:n och glo på den resten av kvällen! Hehe.. Gjorde en riktigt god smoothie innan NCIS började, mums! Den va otroligt god! Jag är en naturbegåvning på att göra smoothies, hehe..

Förresten, jag har MVG i svenska C! Fast det visste jag ju redan innan jul, men vi hade betygssamtal idag och det är alltid roligare att höra läraren säga det! Han sa att allt jag gjort har varit jättebra under kursen och att han hade väl inget mer att tillägga förutom att jag har ett MVG då. YES! Fyfan va jag är bäst!

Nej, nu ska jag återgå till tv:n. God natt!

Lunch

Sitter i skolan, kom tillbaka från lunchen för ca 10 minuter sen. Vilket är ganska lustigt eftersom Ambrosia inte öppnar förrän 11 egentligen, men dom brukar öppna lite tidigare :) Skönt för mig eftersom jag brukar ha håltimme vid lunch! Det innebär inga köer alls när jag kommer dit, eller en väldigt liten kö.. Så det går snabbt och smidigt.
Hade en liten lektionskrock på mitt nya schema men nu har jag ordnat det! Bra gjort av mig, hehe.
Vi ska ha svenska C om 50 minuter så jag sitter här och slår ihjäl tid tills dess. Slutar den här dagen efter svenskan, skönt! Ska plugga lite innan svenskan också så kommer väl bara sitta här en liten stund.. Fördelen med håltimmar är att man hinner få ganska mycket skolarbete gjort! Så man inte behöver ta med sig allt hem jämt..! För övrigt så kommer vi avsluta kursen svenska C och som jag skrev igår så är psykologi A avslutad för min del. Istället för svenska och psykologi kommer vi ha information&layout och internationell ekonomi. Jag har en känsla av att inget av de två sistnämnda kommer vara särskilt roligt! Men vem vet, jag kanske tycker att det är kul när vi väl börjat med det? Man vet aldrig.
Nu ska jag nog ta och surfa runt lite grann. Ha en fortsatt bra dag!

Första dagen i skolan för detta året avklarad!

Jaha jag som tänkte att "gud va trist skolan börjar igen".. Trodde att det skulle bli riktigt tråkigt! Men det visade sig bli en riktigt bra skolstart! Det började med marknadsföring, en ganska soft lektion faktiskt. Skulle haft psykologi efteråt men gick och pratade med läraren och hade betygssamtal istället. Han hade rättat provet jag gjorde innan jul och jag hade gjort bra ifrån mig! Kul att höra! I alla fall, han hade till och med blivit glad när han rättat provet för att jag svarat så bra på varje fråga och för att jag förklarar så bra! Haha! Och ja, jag har MVG i psykologi och kursen är alltså avslutad för min del! Skönt!
Gick sedan och hämtade mitt schema eftersom jag ville åka hem, orkade inte vänta ända tills eftermiddagen på det. Fick mitt nya schema och det va skitbra! Jag kan inte klaga alls! Nu är jag alltså hemma och har varit här i en timme redan.. Ska tillaga lite lunch nu för jag börjar bli hungrig. Hoppas alla andra också fått en lika bra skolstart som mig! Ha en bra dag!

Glad!

Jag sökte jobb för kanske en månad sen eller nåt sånt. Fick ett mail lite senare om att jag va välkommen till en gruppintervju torsdagen den 3 januari. Väl där fick alla som deltog lite information och vi fick även veta att vi blivit utvalda utav ca 500 sökande. Så dom hade bjudit in ca 80 personer att komma in på gruppintervju. Hur som helst, jag tyckte att min gruppintervju gick väldigt bra! Efter gruppintervjuerna skulle dom prata ihop sig om vilka som skulle få komma in på ytterligare en intervju, men att det skulle vara enskilda intervjuer den gången (såklart).
Bara någon timme senare ringer dom mig och frågar om jag vill komma in på anställningsintervju under morgondagen! Jag svarade ju självklart ja och så va jag på anställningsintervju igår. När jag satt och väntade på att det skulle bli min tur pratade jag med en av dom som skulle intervjua mig och han sa att vi kommer få reda på om vi får jobbet eller inte under nästa vecka, troligtvis redan på måndag. Så gick jag då in på min intervju och det kändes bra. Efter intervjun fick jag vänta i rummet i någon minut medan dom pratade ihop sig lite och när dom kom in i rummet igen fick jag följa med in på chefens kontor. Väl där inne så sa han att jag får jobbet! :D Kul!

Bra start på 2008 i alla fall! Kan verkligen inte klaga :) Ha en trevlig sista helg innan skolan börjar igen! Vi är ju lediga på måndag också, så jag har en extra dag till att slappa, skönt! Ha det bra!


2008

Ja nu har vi påbörjat ett nytt år. Känner på mig att det kommer bli ett bra år :) Har mycket positivt att se fram emot!

Hade en mysig julafton med god mat (som vanligt, hehe) och fina julklappar! Blev väldigt nöjd! Marko va hemma över jul och nyår också, underbart! Det kunde inte ha varit bättre. Vi hann med en resa och lite annat, men framförallt så gosade vi järnet! :D

Nyårsfirandet blev väldigt lyckat! Nyåret 06/07 va jag sjuk och låg i sängen och vilade, men igår mådde jag toppen! Jag fick en underbar nyårskyss av älsklingen precis på tolvslaget, härligt! :)
Jag är ingen festprisse direkt så jag brukar inte vara uppe så sent, haha.. Hade lite svårigheter att hålla mig vaken där mot slutet, men det gick i alla fall! Vid 00.30 nån gång stupade jag i sängen, trött som bara den!

Jag hade väl inget mer att dela med mig utav för tillfället. Gott nytt år på er!