Måndag

Sitter och kollar på Våra bästa år :P eller just nu är det paus, men i alla fall. Sämsta serien ever men man blir fast om man väl börjar kolla på det nån gång.. Haha..
Idag är jag ledig men jobbar imorrn och på onsdag. På torsdag ska jag packa och på fredag bär det av till Finland! Då är det ohi on för Marko och jag åker dit för att möta upp honom :) Vi kommer hem på lördag och då stannar vi hemma, båda två! Aldrig mer behöver han åka dit igen, känns helt underbart! Bara några dagar kvar och sen får jag ha honom hos mig.. :)
Nehe nu börjar det igen! Ha en bra dag!

Just nu..

...är jag verkligen riktigt uttråkad! Hur kan man ha såhär tråkigt egentligen? Dessutom är jag sugen på nåt gott, men det finns inget gott hemma. Måste till affärn i så fall och det kan ju va jobbigt.. Men då får jag åtminstone nåt att göra?
Aja, det märks hur det blir.. Men vore inte helt fel att ha nåt att tugga på!

Det va ett tag sen sist..!

Ja visst va det väl det.. Kan inte komma ihåg när jag skrev senast? Haha.. Hur som helst så har jag hunnit med att ta studenten (äntligen!!!) sen dess och jobbat massor, planerat diverse olika grejer och spenderat två underbara helger med min älskling <3
Ikväll blir det jobb igen, sen jobb på torsdag och söndag, så jag har massor med ledigt den här veckan :D den tiden ska jag ta tillvara på... Spendera den på att verkligen ta det lugnt! Kanske bio, se SATC-filmen? Har velat det ett tag nu..
Nästa helg kommer Marko hem, för alltid!! Åh så underbart! Och jag ska dit och möta honom :) Måste bara fixa nån som jobbar åt mig den 4 juli.. Annars blir det skit av mina planer :( men det borde inte vara något större problem.
Bussen åker snart, så borde väl ta och fixa i ordning alla mina grejer.. Måste dessutom ta med mig mina arbetskläder idag för imorrn är det tvättdag!
Nehe nu ska jag ta och fixa i ordning allt så att jag inte glömmer nåt.. Skulle suga hårt om jag exempelvis glömde mitt passerkort :P Ha det bra!

Jag har..

..en hel del att berätta! Men jag hinner inte göra det just nu tyvärr, måste kila till bussen!
Ska ju på personalfest :D Ha en trevlig kväll, för det lär jag ha!

Jobb, jobb och ännu mer jobb!

= pengar, pengar och ännu mer pengar! Hehe. Imorrn jobbar jag tydligen 6.30-16. Vilket innebär att jag börjar jobba svintidigt för tredje dagen i rad! Så nu har jag jobbat fredag, lördag, söndag och så blir det måndag också. Kanske borde fråga imorrn om dom vill ha in mig på tisdag också? Lika bra att göra det, för annars ringer dom väl efter att jag slutat imorrn :P hehe nej men skoja bara.. Men på onsdag och torsdag är det nada jobb som gäller för min del! För då ska jag åka till Ullared med Matilda! :D Ska bli skitkul!
Nej men nu måste jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorrn plus att det blir en lång dag..! God natt!