Lista :P

Nu är jag äntligen klar med engelskan och har mailat den till min lärare! Så i brist på annat att göra fyllde jag i den här listan, som jag snott från Bitchens blogg :P<



1. Vad heter du? Niina

2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Inget annat, är nöjd

3. Vilket stjärntecken är du? Lejonet

4. Vilken årgång är du? 90:a

5. Vart bor du? Södermanland

6. Bott utomlands? Nej

7. Flyttat antal gånger? Några gånger :P

8. Vart skulle du vilja bo? I en stor lägenhet, i en storstad :P

9. Vilken skolklass? SE2b, Nyköpings Enskilda Gymnasium

10. Vad vill du bli när du blir äldre? Något som ger mycket pengar :P

UTSEENDE

1. Hur lång är du? 159-160 cm

2. Hur mycket väger du? Man frågar inte en tjej om sådant :P

3. Hårfärg och frisyr? Brunt och långt

4. Ögonfärg? Mest grön/blå

5. Mest nöjd med? Måste jag välja bara en kroppsdel? ;)

6. Minst nöjd med? Det vet jag inte riktigt.

7. Skostorlek? 36/37/38 beroende på tillverkare

8. Glasögon? Nope

9. Har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen, piercing i näsan


FAVORITER

1. Filmer Har nog ingen favorit direkt...

2. Låtar? Tycker om det mesta, har ingen favorit.

3. Årstider? Sommar :)

4. Mat/dryck? Lasagne :D.. men favoritdryck? Har väl ingen direkt :P

5. Djur? Mina hundar :D

6. Färg? Blå!

7. Parfym? Paris Hiltons parfym som heter likadant som hon själv :P

8. Tv-program? O.C!

9. Ämne i skolan? Ekonomi och engelska :)

10. Sysselsättning? Umgås med Marko, min Bitch och ta det lugnt!

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka? En svart från Gina Tricot

2. Vad använder du just nu för skor? Ett par blå-vita

3. Favoritfärg på kläder? Svart, eller det använder jag mest iaf :P

4. Favoritmaterial på kläder? Har inget

5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En underbar klänning från Scala!

6. Favoritaffärer? Scala is the shit! Men sen finns det andra affärer jag gillar nästan lika mycket :)

7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte sååå mycket.. Faktiskt!

8. Favoritmärke? Har inget

9. Vad har du för byxstorlek? Öh, jag vet inte.. Det beror på vad det är för tillverkare!

10. Vad har du för tröjstorlek? S/M

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Ville

2. Var har du i din:

a) Jackficka just nu? Ingenting

b) Skolväska just nu? Skitmycket grejer... Ett hänglås med nyckel.. Schema... Jag orkar inte rabbla upp allt :P

c) Handväska eller liknande just nu? Se ovan :P

3. Vad är du beroende av? O.C :P

4. Vilket land kommer du i från? Född i Sverige men är finsk :D

5. Vilken sorts lypsyl använder du? Bitchens lypsyl :D

6. Vad tror du på? Ja du...

7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Tillhör kristendomen, men är inte troende

8. Vad köpte du senast? Ett diadem :)

9. Har du nåt husdjur? Söta små chihuahuas :)

10. Vad bor du i? En lägenhet :P

GREJER

Plånbok: Ljusblå, men ska införskaffa en ny snart nån gång

Tandborste: Två gula och en grön, tror jag den är iaf.. Minns inte :P

Smycken: Har på mig ett armband jämt, som jag fått av min gudmor. Annars brukar jag ha på mig halsbandet jag fick av Marko i julklapp, en klar favorit :)

Solglasögon: Svarta

Underkläder: En turkos BH och ett par stringtrosor

Nagellack: Använder inte nagellack :P

Skolan

Nu är jag i skolan! Har varit och kollat lite på stan och så med Bitchen :) ringde till tandregleringen imorse för min tandställning lossnat lite grann :/ och ringde även till gymmet för att kunna få tillbaka mina pengar.. Och chefen va astrevlig :D han sa att det inte va några problem alls och att det bara är att komma förbi och hämta pengarna! Ja det krånglade lite i lördags och hur som helst Angelina fick sina pengar tillbaka men inte jag, men nu har det ju löst sig som tur är :)
Så vi ska börja simma istället, det är kul det också :)

I alla fall.. Hehe.. Helgen har varit intressant och kul och ja, perfekt :D.. hehe.. sex-snack och en massa flumm, hehe fyfan helt underbart :D.. "tatatataaaa-papapapaaaaaaaa"...hahaha...bara jag och Bitchen som fattar det där ;)

Än så länge är det soft i skolan, skönt :) men det är ju bara måndag.. Så det blir ju säkert massvis med saker att göra till slutet av veckan :/ nåja jag har överlevt förr och lär överleva igen ;) hehe..

Aja nu ska jag sluta skriva! Tandläkaren 16.15 och sen ska jag hemåt, först förbi gymmet och hämta ut mina pengar :)

Den här veckan!

Ja den här veckan har varit bra :) faktiskt...även fast jag haft mycket att göra, eller, det kan ju vara så att den varit bra för jag förnekat allt jag måste göra egentligen :) har en argumentationsanalys i svenskan tills imorrn, men den är rätt enkel trots allt.. Och så har vi börjat med bokföring i ekonomin! Jag kan ärligt talat säga att det går bra :) hehe..

Igår sluta vi tidigt :) redan vid 2-tiden, så jag och Angelina tänkte ta våra respektive bussar hemåt ungefär samtidigt :P men så fick hon den briljanta idén att hon kan hänga på hem till mig istället :) så vi körde på det, vilket va skitkul :D och så fick hon äntligen se hur jag bor nu också :P hehe.. i helgen ska vi va här igen, kolla på Melodifestivalsfinalen och så :) mysa med mina hundar såklart ^^ hehe.. :D

Nu håller jag på med den där analysen iaf.. Har bara avslutningen kvar :) sen är den klaaar! Wieho! Hehe.. Men sen är det engelskan också...och historian...och tyskan..aja men skitsamma jag är glad ändå :D hehe..

Apropå tyskan, vi har flyttat tyskan från fredag eftermiddag till torsdag eftermiddag :) så jag slutar 11.15 på fredagar! :D underbart! Slutar 11.15 på tisdagar också :D fyfan va underbart! Men sen slutar jag i och för sig väldigt sent på onsdagar..och rätt sent på torsdagar.. Och måndagar är helt vanliga dagar bara :) men iaf.. skönt att sluta tidigt på fredagar..! :) Nåja..

Så imorrn ska Bitchen hänga med mig hem och vi ska först till Intersport och införskaffa lite träningskläder, eller hon ska, jag måste vänta tills slutet av månaden.. men iaf :) fick pengar av pappa idag till gym-kort åtminstone, så vi ska köpa det imorrn på vägen hem till mig :) det ska bli nice att börja träna :D vi tänkte att vi ska simma, gymma och gå på spinning :)..sen får vi väl se ifall vi hittar nåt annat roligt också! :) kanske tar vi oss en simtur redan på lördag? Får ta och nämna idén för Angelina, så hon tar med sig badkläder hit :)..

Nä nu ska jag skriva klart analysen och sen ska jag va med Marko! Ha det bra :D


Helgen :) + Uppdatering

I fredags la jag min mobil bredvid tangentbordet i datorsalen i skolan.. Och tänkte att där ligger den bra. Sen helt plötsligt tar en kille i ettan MIN mobil och börjar pilla på den och när jag märker det så säger jag nåt i stil med "ööh, det där är min mobil" han blir lite generad och säger "oj, jag trodde den va min.." haha.. :P Aja.. :P
Jag va den enda eleven som gick på tyskan i fredags :S så jag fick välja va vi skulle göra :) då sa jag att vi kan kolla på en kortfilm. Den va 12 minuter lång. Sen fick jag sluta ungefär :P hehe de va nice :) men att alla andra skolkar bara för att det är håltimme innan? Korkat.
Sen på kvällen kom Marko och vi tog det lugnt, drog till brorsan en sväng och va där en stund.. Sen åkte vi en sväng till Nyköping, svängde förbi Brandkärr :P åt på Max.. Och jag säger en sak.. Jag håller mig till Mcdonald's i framtiden! Godare och billigare än Max. Hehe.. Sen hem, mysa, sova :)

Igår drog Marko med mig till Sthlm för att kolla runt lite där.. Jag ville i och för sig ha en massa saker men hade inga pengar.. Och Marko verkligen insisterade på att köpa allt åt mig.. Fast jag sa nej. Jag tänker inte snylta på hans pengar..! Hehe.. Nåja. Sen åkte vi hem till honom och va där en liten stund, så kom vi hem till mig lagom tills Melodifestivalen började :) som dessutom va i Nyköping, men ja, fyfan denna schlageryra jag höll ju på o bli knäpp i huvet :P hehe.. Skönt att det är över! Så vi kolla på Melodifestivalen och la oss sen, fast vi pratade jättelänge innan vi somnade.. Vi somnade nån gång efter midnatt :P hehe.. men det va kul :)

Idag vaknade vi rätt tidigt men ändå inte :P vi skrattade massa och hade det roligt :) och så har vi gjort tacos :) de va gott :) Nu tar vi det bara lugnt... Ska väl ta o mysa snart :) Hehe.. Nåja, idag blir det en softardag! Ska bli riktigt skönt!



Jaha det blev inte så mycket mys efter att jag skrivit klart det där.. Marko och brorsan drog iväg för att försöka fixa den ena av Markos två bilar.. Och dom är fortfarande inte tillbaka, för sen drog dom till syrran och skulle hjälpa till med en grej där. Nåja, så jag bestämde mig för att ta ett långt och härligt bad istället :) det va välbehövt! Jag la mig i badkaret och hällde i massa badskum (som jag fått av Bitchen), slog på musik och bara låg där och njöt.. :D underbart..! Så nu ska jag väl sitta här och äntligen lägga in alla bilderna från mobilen på datorn och fixa lite grann i min bilddagbok...! Hehe.. :) God kväll! :P