Idag :)

Har varit lite halvtråkigt idag eftersom Bitchen inte är i skolan.. Men det har ändå varit rätt kul :)
Hade naturkunskaps-prov nyss och det kändes som om det gick bra :) Det va bara en fråga jag va lite osäker på..och det va för att jag inte pluggat på det nåt :P hehe så ja det gick bra :D hehe..

Och Wilhelms kommentar tidigare idag va ändå bäst.. Han sa att han skulle göra provet idag, men om han fick IG så ska han säga till lärarn att "Det va ditt fel"..haha... Ni skulle hört hur han lät när han sa det.. Man måste ha varit där för att verkligen tycka att det är roligt.. :P

Nåja, ekonomin gick bra idag också :) känns bra :) jag fattar allt, hehe och hmm ja jag fick ju 50p/50p på provet så :D haha fyfan va jag är bäst! :D

Nu ska jag gå och byta om till idrottskläder så behöver jag inte göra det efter tyskan sen. Då är det bara att gå raka vägen till Rosvalla! Mamma hämtar mig från idrotten sen, så ska vi åka hem. Då ska jag ta en dusch och sen åka tillbaka in till Nyköping för att ta bussen till Tystberga.. Vi skulle tydligen på nån konsert-grej där med musiken.. Så det blir skola för hela slanten idag! Kommer tillbaka till Nyköping vid 21.30 ikväll.. Blir lite sent. Men det är väl sånt man får ta!

Krya på dig Angelina! Hoppas du kommer imorrn iaf :)

Tschüs!

Idag..

..ja idag har jag haft ekonomiprov. Sen hål, då gick jag och Bitchen till Bokia och H&M :) Nu sitter vi här och tråkar vid datorerna.. Sen har vi naturkunskap, jag har tyska och vi båda har idrott sista lektionen. Sen ska vi simma som vanligt :) fast blir inte lika mycket idag eftersom jag ska till Marko och hon ska ta bussen hem! Jaa.. Jag uppdaterar kanske senare ;P Hehe.. :)