GLAD :)

Vissa dagar är bara så jävla bra :)
Min arbetskväll va härlig! Och kunde inte slutat på ett bättre sätt :) Hihi

Sometimes

Ibland känner jag mig så oerhört ensam. Just nu är en sådan stund.

Hola!

Från Mallorca :) Vi kom igår men har redan hunnit med att göra massor. Idag va vi och kolla runt i affärer, shoppade lite.. Tiden gick otroligt fort! Sedan tränade jag, styrketräning! Haha, det är ju gratis så varför inte? :p Annars är de skönt väder, blir dock lite kyligt när solen går i moln (man vänjer ju sig ganska lätt vid att solen värmer på)..
Finns jacuzzi och så här på hotellet, så efter gymmet ska jag definitivt sätta mig i den.. Om jag hinner gymma nåt mer d.v.s. :p
Hann så mycket som landa och sätta mig på bussen till hotellet innan någon hörde av sig om ifall jag kunde jobba. Suck. Jag som sagt till alla att jag ska utomlands.. Men som vanligt så går ju hissen inte riktigt ända upp. Varje gång jag åker iväg hör dom av sig för dom vill att jag ska jobba. Det slår aldrig fel. Mitt svar blev "Eh..jag är på semester...på Mallorca.. Så nej, jag kan itne jobba"
Nåja. Nu ska jag runda av här för min internet-tid tar slut. Dags att hitta på nåt annat skoj! :) Ha en fortsatt trevlig kväll, ska jag ha i alla fall! :D

God morgon!

Eller, jag har ju redan varit vaken i över 3 timmar, men i alla fall. Hade mobilen på ringning 06.30 för att jag skulle börja tvätta kl 7. Men det blev inte riktigt så.. Jag orkade inte kliva upp ur sängen så tidigt (kände att jag måste ju inte), så jag låg och drog mig i 40 minuter.. Sen gick jag upp. Det va skönt, men dagen kommer kännas hur lång som helst nu när jag gått upp så tidigt :p Kollar på klockan och ser att den är ju bara kvart i tio.. Gud.. Över 12 timmar kvar tills jag kommer somna igen.. :p

Idag ska jag hem till mamma och hjälpa henne leta upp samt välja kläder inför Spanien-resan. Vi ska förbi H&M och Forex också, bättre att växla pengar tidigt under veckan eftersom kursen är mer fördelaktig (för kunden) då.
Det känns som om det är evigheter kvar tills söndagen kommer. Fast det är ju inte evigheter kvar, fredagen och lördagen kommer nog gå fort som fasen eftersom jag jobbar då, men dagarna innan dess kommer kännas...sega..

Förresten så bjöd chefen alla på semla igår :) Bara för att han kände för det. Schysst! Så jag åt en semla i sällskap med Fredrik, en kille som är och provar hos oss inför en eventuell anställning. Hoppas han får jobbet, för han verkar va en trevlig och snäll kille! I alla fall utav vad jag uppfattat av honom hittills (har träffat honom varje dag i nästan en vecka).

Men nu ska jag nog ta och kolla hur läget ser ut på mitt konto, samt fundera över hur mycket jag ska växla med mig.. Man kan ju alltid ta ut pengar också, så vill inte växla alltför mycket, tycker inte om att ha alltför mycket kontanter på mig.

Ha en bra dag!

Snöoväder!

Gudars vilket snöoväder det är. På dom fyra timmarna jag jobbade hann det gå från solsken till snöoväder.. Hur gick det till?! Jag som trodde snön va borta och att våren var på väg. Nåväl.
Jag kollade på Stepford Wives på kanal 9, en helskum film! Hahaha nu kollar jag på Seinfeld, så jävla bra! Jag kan inte koncentrera mig på skrivandet nu, så ska återgå till programmet! :p God natt!

Jag känner

Det pirrar i magen! Det pirrar. Jag känner. Jag lever!

Igår kollade jag på film, åh vilken kärlek det finns i filmer. I sådana stunder önskar jag ibland att jag hade en sådan kärlek, men sen kommer jag på att nej, jag trivs med att vara singel :)

Jag har varit med om några s.k. "movie moments" i mitt liv och det har varit alldeles underbart!

Oj vad osammanhängande det här blev nu, men skitsamma :p