En bra dag :)

Idag jobbade jag för första gången på 5 dagar.. Fatta att jag har haft hela 5 dagar ledigt! Det va underbart, går inte ens att beskriva hur härligt det va!
Men ändå va det skönt att komma tillbaka till jobbet. Det va en bra arbetsdag :) Allt flöt på och det va roliga människor som jobbade idag :) Sen kom brorsan, Jesper, en annan kille (att jag inte minns vad han heter?! har ju träffat honom hur många ggr som helst :p) och en brud och hämtade mig från jobbet, så gled vi runt ett tag innan dom skjutsade hem mig. Väldigt bra avslutning på en härlig dag! Fan vad jag älskar dom här dagarna då livet bara är så jävla bra!

Wow

Idag träffade jag en snygg kille. Och det är fan inte ofta jag tycker att en kille är snygg! Snyggingarna verkar vara utrotningshotade, iaf här i Sverige.. Men WOW säger jag bara!

Oj

Det va ett tag sen jag skrev här! Jag har mest jobbat sen dess, haft någon enstaka ledig dag. Men på lördag blir jag ledig fleeera dagar :) Eller jag borde inte skriva så, för då blir det till att jag måste jobba dom flesta av dom "fleeera" dagarna jag är ledig :p Men det blir iaf trevligt när lönen kommer nästa månad :)
Gud va jag längtar tills slutet av maj!! Kan det inte bli maj NU?! ;p

Livet leker

Sen jag skrev sist har livet lekt :) I söndags mötte jag upp en gammal vän på stan, vi åt lunch och shoppade lite :) Jag köpte en superfin jacka på H&M! Älskar den!
Igår ägnade jag mig lite mer åt hushållssysslor, tvättade diskade m.m. Inte så jätteroligt men det måste göras :p
Mamma kom förbi igår också :)
Haha jag kan inte koncentrera mig på att skriva, kollar på NCIS. Men får väl uppdatera lite mer nån annan dag!
God natt!

And sometimes

life is just so sweet

Ibland

önskar jag att jag hade någon jag kunde lita på till 100 procent, som jag kunde berätta precis allt för, men det har jag ju tyvärr inte, i denna värld kan man bara lita på sin familj (som man ju inte vill säga allt till).. Nåväl, va ska man göra åt saken? Man kan inte lita på någon helt enkelt.

Annars va dagen bra på jobbet :) Skönt att veta att någon ("utomstående=inte familj") bryr sig i alla fall :) Nu snart ska jag väl försöka sova men det lär inte gå särskilt bra, inte än på några timmar åtminstone..