Förresten!

Klänningen från Ellos hade kommit igår också! I mindre storlek :) Den passade perfekt nu! Jag längtar till studenten! Dom som blir inbjudna till mitt studentfika (eller vad det nu kallas?), släkten hur som helst, får endast ge mig (mycket) pengar eller guldsmycken i studentpresent. Det är det enda jag vill ha. Eller en bil, det funkar fint det med.

Lunch

Jag har precis ätit lunch, kom tillbaka till skolan typ nyss. Det va god mat idag! Pasta med nån skinka/korv och ädelostsås. Mums! Dessutom fick vi galiamelon och vindruvor till efterrätt :) Det fanns på salladsbordet. Ännu mer mums! Hehe..

Vi hade seminariet i marknadsföring innan lunch och det gick väldigt bra! Vi diskuterade mycket om allas våra arbeten och det va faktiskt intressant!
Vi fick sluta redan 10.40 vilket innebär att jag slapp stå i en superlång kö till maten, YES!! Hehe..

Nu sitter jag och väntar på att Internationell ekonomi ska börja, det är en timme kvar tills dess.. Men idag kommer det nog bli intressant eftersom Per ska hålla i lektionen (YES!!). Han är bra som fan, hehe.

Sista lektionen för dagen blir italienska. Och idag jobbar jag inte heller, vilket faktiskt känns ganska skönt eftersom jag jobbar hela helgen!

Igår va jag supertrött på kvällen, så jag såg inte slutet på Gordon's Kitchen Nightmares, synd.. Jag somnade med tv:n på! Det händer fan inte ofta. Och bettskenan hade jag inte i heller.. Vaknade vid 2 inatt och funderade på varför in i helvete tv:n va på.. Och ont i käken hade jag också för att jag inte haft på mig bettskenan! Typiskt. Satte i bettskenan, stängde av tv:n och somnade om. Sov gott ända till 07.15 imorse :) Härligt med sovmorgon!
Hann se Private Practice igår i alla fall, den verkar va bra. Ska fortsätta kolla så får tiden utvisa om det är värt att se i framtiden, hehe..

Jag har nog klämt min pektå (:p), tror jag.. Det gör skitont när man rör vid den eller snarare när den rör vid nåt och den är lite blåaktig.. Jag undrar när det hände? Det måste ha hänt på jobbet, det kan inte ha hänt nån annanstans. Eller det kan ju, men det är inte särskilt troligt. Apropå jobbet så va det skitkul att jobba igår! Fick för övrigt en riktig workout när jag drog en massa köttbullar genom hela affären (1 kg*100 förpackningar eller mer).. Den pallen va ganska hög kan jag ju säga :) Vem behöver träna när man kan arbeta i affär?! Haha..

Oj, nu blev det ett ganska långt inlägg.. Ska nog sluta skriva nu. Ha en fortsatt trevlig fredag!


Åååhh

Jag är så sugen på Ben&Jerry's! Sjukt sugen! Undra om jag ska be mamma ta med sig min plånbok när hon kommer och hämtar mig? Då kan jag köpa mig lite glass och mumsa i mig ikväll när jag glor på tv..! Jag tycker faktiskt att jag är värd det! Det ska jag definitivt göra, ringer henne nu på direkten.

Hmm..

Sitter här och ska egentligen jobba med arbetet i geografi.. Men det orkar jag inte så jag läser lite bloggar istället, haha.. För övrigt så försöker en viss person Angelina se vad jag gör vid datorn hela tiden. Hon sitter och glor hitåt och försöker se min datorskärm. Man kan ju undra varför hon tycker det är så superintressant att hela tiden se vad jag gör? Hmm.. Skumt i alla fall.

Skolan

Här sitter jag i skolan och softar. Jag börjar geografin om 20 minuter, vilket också blir min sista lektion idag! Skönt! Direkt efter det ska jag till jobbet och arbeta till 19:30. Jag jobbar även lördagen och söndagen, cashcashcash!

Förresten, det blir "bara" prov på 8 kapitel i internationell ekonomi! Dom tog bort lite som vi inte behövde. Tur att det bara är ett G-prov, så man ändå inte behöver analysera och hålla på. Det borde bli lätt att klara av. Jag försöker se lpositivare på allt, glaset ska ju vara halvfullt och inte halvtomt.

Och när man står i matkön vill man inte se två personer äta upp varandra.. Man tappar nästan matlusten! Suck.. Man står inte och hånglar järnet i en matkö. Konstiga, äckliga människor. Typ, get a room!

Ikväll ska jag kolla på Private Practice, måste se om den är bra. Efter det är det Gordon's Kitchen Nightmares, vilket alltid brukar va bra! Nu ska jag kolla min skolmail och sen ska jag väl dra mig bort till lektionen. Ha det bra!

Onsdag

Ja, nu har vi kommit till mitten av veckan och det känns som om jag dör av allt som ska göras innan påsklovet! Det är sjukt mycket skolarbeten och prov nu..! Snacka om att gå från att typ inte ha nåt alls att göra till att ha på tok för mycket. Nåväl, vad kan man göra åt saken? Inte mycket mer än att le och se glad ut. Och göra allt man ska göra förstås, hehe..



  • Projektarbete: Skriva på rapporten.
  • Marknadsföring: Läsa igenom och kommentera en annan tjejs arbete inför seminariet på fredag.
  • Filosofi: Inlämningsarbetet som jag inte gjort än, haha, men jag ska göra det den här veckan.
  • Geografi: Inlämningsarbete om klimatförändringar.
  • Internationell ekonomi: Prov på 9(!!) kapitel.
  • Italienska: Prov.

Jag prioriterar allt i ungefär den ordningen jag skrivit upp det i. Sen får jag ju inte glömma bort att jag ska hinna jobba, äta, duscha, dricka, gå på toa och sova också. Men nu ska jag skriva en to do-list och vartefter kommer jag kunna stryka över en hel del på den listan! Det kommer kännas skönt!



Fan, jag missar Men in Trees och Grey's Anatomy ikväll ju. Nån som vet när repriserna på dessa program går? Nu går jag. Ha det bra!

Sitter hos..

..syrran och chillar. Kollar runt lite på nätet. Har hittat ett par skor på Din Sko som jag vill ha, men dom finns nog inte i lager i Nyköping.. Synd! Vilket är en superbra anledning till att åka till Stockholm, haha.. Nåväl.. Jag ska väl fortsätta kolla runt på nätet nu.

Jag saknar Marko oerhört mycket! Önskar att jag vore där..!


Steve Madden

Om jag hade haft "råd" (alltså inte varit så snål) skulle jag köpt dessa snyggingar. Steve Madden, 1 299 kr.
www.stevemadden.se

 Modellen heter Chapp.

Någon som känner för att ge mig en för tidig födelsedagspresent alternativt studentpresent? ;) Hehe..

Sådärja

Paketet har jag hämtat och har provat allt som fanns i det också. Den vita klänningen som jag tänkt ha som studentklänning va tyvärr för stor! :/ Men det ordnas ju enkelt med ett byte, så har fixat en storlek mindre nu. Hoppas den kommer lika fort som det här paketet gjorde!
Skorna passar perfekt och det gör den andra klänningen också och jag är såååå glad för det (som Blondinbella skulle ha uttryckt sig :p)! Nu vill jag bara ha klänningen i en mindre storlek så att jag kan få prova den och längta ännu mer till studenten! Den är perfekt som studentklänning! Nu behöver jag bara hitta ett par matchande skor och en matchande väska förstås, hehe..

Annars har jag inte gjort något vettigt idag, ska dock jobba senare och det är ju åtminstone vettigt! Lovet börjar glida mot sitt slut men jag är inte sorgsen över det, jag har haft ett riktigt skönt lov med massor av jobb och vilande! Jag är glad över att jag bestämde mig för att inte åka till Stockholm än, men jag vill ändå dit snart. Ska köpa ett par skor, jeans och lite annat när jag väl åker upp!


Yes!

Paketet har kommit! Paketet från Ellos har kommit! Det ligger där på ICA och väntar på mig, ska hämta ut det imorrn. Jag längtar! Hoppas verkligen att allt passar bra!

Annars har jag jobbat idag och det va kul, men varför ska alla svenskar handla på just fredagar? Nåväl, nu har jag inget mer att dela med mig utav. God natt!

Beställning

Jag beställde lite grejer från Ellos idag..! En (förhoppningsvis, beror ju på hur den passar mig) studentklänning till mig själv, en annan klänning/tunika och ett par skor! Högklackade of course, hehe.. Längtar tills paketet kommer på posten! Jag kunde inte låta bli att unna mig själv nåt, även fast jag egentligen skulle sparat alla pengar, men å andra sidan så kommer betalningen att ske med en del av mitt studiebidrag så jag har ju inte slösat på lönen! Hehe..
Kollar på Men In Trees för tillfället och chillar framför datorn.. Det är paus för tillfället men programmet börjar väl snart igen. Japp nu börjar det, ha en trevlig kväll!

Hallå!

Här sitter man framför datorn och segar.. Jag har ju lov nu, det har inte märkts av än eftersom jag är ledig på måndagar annars också, men imorrn lär det ju kännas när man får ligga kvar i sängen och sova lite längre!

Sitter och väntar på att klockan ska bli lite mer, börjar jobba om ett par timmar. Jag har jobb några dagar den här veckan och jag hoppas på att få jobba lite fler timmar nu när jag har lov! Men det ska nog ordna sig.. Vilket betyder att jag egentligen inte vill göra upp några planer än, eftersom om jag får jobba så jobbar jag. Så är det bara.
Jag tycker det är kul att jobba plus att jag tjänar pengar på det..

Hur som helst, jag har funderat på att åka till Stockholm nu i veckan men nu funderar jag på om det ändå inte är bättre att vänta tills jag fått studiebidraget istället? Jag tror faktiskt att jag gör så. Jag är hyfsat sugen på att shoppa faktiskt, men jag kan nog vänta en vecka extra med det! För övrigt så är sj's hemsida fortfarande cp.. Suck..

Förresten, har bokat hemresa till Marko nu så snart kommer han hem och hälsar på! Längtar som en tok!


Jag hatar

www.sj.se, hela deras jävla hemsida är ju helt cp. Det går inte att kolla avgångar ordentligt för alla avgångar kommer inte upp! Vad är det för skit?!
Hur ska jag kunna ta mig till Stockholm om jag inte ens kan kolla upp vilket tåg jag ska ta..? Suck..

I skolan

Här sitter man i skolan och segar.. Väntar på att geografin ska börja, booooring. Men som tur är så är det ju åtminstone min sista lektion för dagen!
Jag vet inte varför, men för mig har det känts som om det är fredag idag.. Jag är verkligen inställd på att det är fredag. Helskumt. Fast det vore skönt om det va fredag för det vore lika med löning och lov..! Men, men det är inte fredag än. Imorrn så, bara en dag kvar innan lovet. Imorrn har jag för övrigt ingen marknadsföring (skönt!!) så då ska jag ta mig förbi banken och fixa lite grejer, eftersom jag ändå hinner med det!
Nej men nu ska jag surfa runt lite till och vänta på geografin som börjar 13.20. Förresten, får skjuts hem idag! Lycka! Jag slipper ta bussen, riktigt skönt..
Ska nog köpa blommor åt mamma idag, det är hon värd. Men det är hon i och för sig värd jämt! Men eftersom det är alla hjärtans dag idag så ska jag nog bry mig om henne lite extra, för att hon är världens bästa mamma!
Som jag alltid sa när jag va liten: Meidän äiti osaa kaiken! (Vet inte om det är helt rättstavat men skitsamma i det)
Adjö!

Någon..

..har lämnat ut mitt lösenord och användarnamn till bloggen.. Alltså för att få läsa bloggen. Och det ser jag för att det finns fler unika besökare än antalet personer jag gett ut lösenordet till. Vem har gett ut det..?




För övrigt så hade jag en rolig Internationell ekonomi-lektion nyss.. Eller först va den dötråkig som vanligt när man har Peter.. Men sen när vi fick kolla en kort filmsnutt så blev det helt plötsligt mycket roligare haha.. Fyfan vilken svengelska! Helt sjukt.. Måste visa det klippet för brorsan senare idag eller imorrn..




Lön imorrn! Yey!

Oh yeah!

Livet leker! Livet känns underbart, det ända som skulle kunna göra det bättre vore om Marko va här med mig.. Men annars så går det fan inte att bli bättre! Inte nog med att jag är på toppenhumör, fick dessutom min lönespec. idag! Inget att klaga på där inte, ganska fet lön fick man ju hehe ;) Synd bara att jag inte får den förrän den 15:e! Haha.. Hade inte klagat på att ha så mycket på kontot, men å andra sidan stannar dom pengarna inte på mitt konto särskilt länge utan dom åker in på sparkontot nästan direkt!

Funderar fortfarande på Stockholms-resan, men å andra sidan kan jag ju alltid åka när jag fått mitt studiebidrag.. Det kommer man ju hyfsat långt på också! Så det blir nog så att jag åker när jag fått studiebidraget, så jag inte slösar nåt av min lön! Den ska sparas inför framtiden, då jag förmodligen kommer behöva pengarna mycket bättre!

Men man blev ju lite sugen på att bara åka utomlands en vecka eller två ganska så snart och kanske till och med bjuda med nån.. Men det är jag för snål för, haha! Hade däremot lätt haft råd, vilket är riktigt nice!

Nej nu ska jag väl återgå till att kolla på Men in Trees och slappa i soffan.. God natt!


En liten fuling, hehe..

Ja, jag gjorde en liten fuling. Jag orkade inte va uppe så mycket längre igår kväll så jag bestämde mig för att stanna hemma i förmiddags och göra klart mitt skolarbete! Så jag gick bara i skolan på eftermiddagen hehe.. Men arbetet blev klart i alla fall, vilket va det viktigaste! Äntligen är det klart!

Jag längtar tills jag får min lön.. Vilket blir snart, snaaaaart! Jag orkar inte vänta, hehe.. Vill åka till Stockholm när jag fått lönen och kolla runt lite, men jag måste se till så att jag får tid med det också.. Så att man inte jobbar just den dagen eller nåt annat kommer i vägen. För mig tycks det alltid komma nåt i vägen, av nån anledning.. Så jag tänker inte boka nån tågbiljett förrän jag är helt säker på att jag kommer iväg!

Imorrn har jag en skön dag, skolan börjar 08.30 och slutar 09.25, riktigt härligt! Har dessutom inga andra planer för dagen vilket känns ganska trevligt.. Men jag borde väl göra hemtentan i filosofin, kan ju vara passande att få den gjord innan lovet.. Så man slipper tänka på skolan på lovet!

Nej nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga mig i sängen för att glo på tv tills jag somnar. God natt!

Sista minuten..

Det är så typiskt mig att alltid vara ute i sista minuten med precis allting.. Nu håller jag på med ett skolarbete som ska in imorrn bitti, med andra ord så kommer jag få sitta uppe typ halva natten innan det är klart.. Typiskt mig! Men jag får väl skylla mig själv, behöver dessutom inte ens bry mig om att säga till mig själv att nästa gång ska jag börja i god tid.. För jag vet att jag definitivt inte kommer börja i god tid, jag kommer va ute i sista minuten precis som vanligt! Men det gör väl inget.. Jag har faktiskt fått ihop halva arbetet nu, så bara andra halvan kvar..
Blev inringd extra till jobbet idag med, jag skyller på arbetet att jag inte fått skolarbetet klart än.. För jag höll faktiskt på med mitt skolarbete tills jag skulle jobba! Förutom när jag kollade på Våra Bästa År förstås hehe..
Men nu ska jag väl återgå till mitt skolarbete.. Suck... Jag kommer va dödstrött imorrn, det kan jag lova!
God natt (om typ några timmar kanske)!

Skolan

Nu har jag varit och köpt presentkort på H&M till syrran som fyllde år i måndags. Jag själv har presentkort på Gina Tricot och Guldfynd. Skulle vilja gå dit och shoppa lite, eftersom man ändå har presentkort hehe.. Men det hinner jag nog inte med idag. Det får bli nästa vecka nån gång.. Jag har verkligen aldrig tid till att shoppa längre känns det som! Jag borde ha en sån där No Spending-månad istället för Blondinbella, jag skulle lätt klara det för jag skulle inte ens hinna kolla in i en affär.. Haha..
Nej nu ska jag snart ha internationell ekonomi. Kan bli kul, eller så inte. Det märks ju snart. Har ingen italienska idag heller, så slutar 13.35! Skönt!
Ha en trevlig helg!

*Snaaaaark*...

... Herregud vilken trist geografi-lektion vi hade.. Ännu en PowerPoint.. Suck.. Jag somnade nästan! Och jag skojar verkligen inte, jag fick kämpa för att hålla ögonen öppna.. Ett tag va jag till och med tvungen att verkligen hålla ögonen öppna, med hjälp av mina fingrar.. Blev mer att dra i ögonlocken så att jag inte skulle blunda och somna.. Läraren har en så otroligt sövande röst.. Och återigen såg man tydliga drag från meteorolog-Peter..

Snart är det filosofi, det är väl en helt okej kurs men man somnar nästan där också på torsdagseftermiddagar eftersom den lektionen är lagd så sent... Jobbigt värre. Jag gillar inte dagar då man slutar 16.30, eller hittills har vi aldrig slutat 16.30 för vi har alltid fått gå tidigare från filosofin.. Hoppas det blir så idag också..!

När jag kommer hem ska jag väl ta och äta middag och sen skulle jag helst av allt sova...och sova...och sova lite till.. Jag är supertrött! Men vill ju ändå se Las Vegas ikväll så ska hålla mig vaken tills dess.. Synd att NCIS går så sent nuförtiden, det va mycket bättre när det gick 19.00..

Jaha men ni får ha det så kul! Hade för övrigt en skitskum dröm inatt. Men den tänker jag inte dela med mig utav.

Goddag

Det är väl dags för en uppdatering nu känns det som! Det va ju ett tag sen senast men jag har inte hunnit uppdatera.. Har jobbat massor och så har skolan tagit upp min tid. Men jag ser fram emot att få min lön ;) Hehe.. "Bara" 18 dagar kvar.. Men lönen åker in på mitt sparkonto direkt då jag får den!

I helgen ska jag jobba och sen ska jag väl slappa resten av tiden. Behöver verkligen ta det lite lugnt emellanåt! Jag har verkligen kört på hårt nu den senaste tiden så man hinner inte sova riktigt så mycket som man vill! Men jag har endast mig själv att skylla. Inte för att det gjort något hittills men man kan inte fortsätta såhär hur länge som helst.

Igår hade jag ingen geografi så jag va ledig hela onsdagen, men det blev ingen sovmorgon för min del eftersom jag började jobba tidigt på morgonen! Jobbade istället för en kille som blivit sjuk. Blev alltså extrajobb utöver mina ordinarie timmar, det gillar jag! Jag jobbar gärna så mycket som möjligt.. Det är skitkul och jag tjänar pengar på det! Kan det bli bättre? Hehe..

Nu är det 40 minuter kvar tills geografin börjar.. Alltså, vår geografi-lärare måste ha velat bli tv-meteorolog nån gång i sitt liv.. För han påminner om en sådan när han har PowerPoint-presentationer m.m.! Runda rörelser med händerna och hela köret.. Haha.. Ser ganska roligt ut faktiskt..

Men nu får det räcka för den här gången, jag ska surfa runt tills det är dags för geografi. Ha en bra dag!