God kväll!

Vilken härlig kväll det är! Första kvällen på jullovet.. Det finns bara en grej som kan göra det bättre och det är att få hålla om Marko! Men snart får jag göra det också..! Underbart!
Jag gjorde ju psykologiprovet tidigare idag. Jag började med det vid 13.20 och höll på ända till 15.00! Helt sjukt! Jag skrev hur mycket som helst på varje fråga.. Kändes sjukt med tanke på att jag nog skrivit så mycket på någon av de förra proven, haha.. Nåväl, det gick nog bra i alla fall! Kändes riktigt bra måste jag säga.
På svenskan (c-kursen) hade vi en liten jeopardy på det vi lärde oss när vi hade svenska b. Och en tjej i vår klass, Elin, hon kom verkligen ihåg sjukt mycket! Hon kunde typ allt! Shit, vilket minne hon har säger jag bara! Blev rätt imponerad ändå, hehe.. Om ändå jag hade ett sånt minne! Haha.. Det va ganska kul ändå, tur för mig att jag va med i hennes lag ;) De enda svaren jag kunde va Hemingway, som jag inte försökte svara på eftersom en annan i mitt lag gjorde det, och Edgar A. Poe men det andra laget hann före mig innan jag ens hann upp med handen.. Haha! Nåväl, det va väl roligt i alla fall. Ganska skönt avslut på skolåret!
Mamma kom och hämtade mig från skolan. sen så hälsade vi på en väninna till henne och sen åkte vi och handlade lite julklappar. Eller rättare sagt hon handlade julklappar, jag är ju redan klar med inköpen! Skulle dock behöva köpa en ram..
Sen när Marko kommer hem ska han nog köpa julklappar också, tror jag i alla fall! Och under helgen ska vi göra en liten roadtrip, så kommer vi hem på söndag kväll då vi troligtvis ska sova hemma hos honom! Myyyys!
Nej nu ska jag glo på Bonde söker fru och bara njuta av att jag har lov! Ha en trevlig kväll!


Intervjun..

Ja intervjun gick väldigt bra! Först när jag såg snubben vi skulle prata med, Sven Erik, så trodde jag att han skulle va en sån där gammal tjurgubbe! Men icke då, jag hade så fel så! Vilket bara är positivt. Han va väldigt positiv och ville gärna att vi skulle komma med några förslag sen när vi är klara med våra rapporter, så det va ju trevligt. Kul att han va så informativ och hade en bra inställning i alla fall! Och han hade bra svar på våra frågor också, det tycker jag åtminstone.
Efter intervjun var det dags att äta lite, det va skinkfrestelse på menyn idag.. Det va helt okej faktiskt! Lite för salt tycker jag men man kan ju inte göra så att alla älskar maten! Nåväl, det va ätbart hehe.. Hade åtminstone trevligt sällskap vid lunchen vilket faktiskt va en ganska bra kompensation för den salta maten, haha..
Snart ska jag ha sista lektionen för det här året! HÄRLIGT! Efter det så ska jag bara göra mitt psykologiprov och sen är det LOOOOOOOV! :D Så nu i eftermiddag har jag påbörjat mitt jullov, så underbart det känns! Snart så..
Och nu är det bara två dagar kvar tills Marko är hemma igen! Eller inte ens två hela dygn, jag längtar som en tok!
Ha en fortsatt trevlig dag! Det ska jag ha i alla fall :)


Nu..

..är jag klar med pluggandet! Har läst igenom häftet några gånger och kollat igenom dom förra häftena och jag känner att jag kan det där med psykologi! Hehe.. Så ska väl softa till 09.50 då vi i min grupp skulle mötas utanför skolan för att gå bort till intervjun.. Äntligen får vi ha den! Han har varit upptagen i flera veckor så vi har inte fått tag i honom.. Tur att vi fick intervjun innan jul åtminstone! Hade varit ganska jobbigt att ha den efter jul, för då hade vi varit tvungna att skjuta på vår deadline och jobba med massa annat samtidigt.. Ja det hade bara varit allmänt jobbigt. Undra när vi kommer hinna sammanställa svaren från intervjun då? Med tanke på att idag är sista riktiga skoldagen och jag har i alla fall fullt upp ända till 14.30-14.45 nån gång.. Vi får lösa det! Vi måste ju sammanställa svaren så att alla har fått ungefär samma uppfattning av vad han sagt, så att alla inte skriver helt olika saker om själva företaget i våra respektive projekt sen, hehe..
Nåväl, ska se ifall jag hittar någon medlem ur min grupp och så får jag väl diskutera detta med alla sen!

I skolan..

Fick skjuts av kära mamma till skolan.. Kom upp till geografi-salen och tänkte slå mig ner för att ha lektion.. Så frågar en tjej i min klass ifall jag också ska göra muntligt prov.. Då sa jag nej det ska jag inte.. Då sa hon att då ska inte du va här, för du har sovmorgon.
Vilken annan morgon som helst hade jag nog blivit lite sur över att jag inte fått veta att vi som gör ett skriftligt inlämningsarbete har sovmorgon, men inte denna! Idag blev jag faktiskt ganska glad över det för nu fick jag ju tid över till att plugga på psykologin, eftersom jag har prov i eftermiddag! :D Så idag passade det perfekt med en sovmorgon som jag inte hade någon aning om att vi hade, hehe. Det hjälpte mig ganska mycket att inte veta, hade jag vetat så hade jag just nu legat hemma i sängen och sovit.. Och missat pluggtid, men ICKE! För här sitter jag nu och skriver blogg, ska alldeles strax bege mig för att läsa psykologi! :)
Vi har en intervju med en gubbe idag också, gubben från företaget som vi håller på med i projektet i marknadsföringen. Okej, den där meningen makes no sense! Men ändå, skitsamma jag orkar inte ta bort det hehe..
Nej nu ska jag iväg och plugga och få MVG i psykologi! Adjö och ha en bra dag!


Dålig uppdatering..

Ja det har varit ganska dålig uppdatering de senaste dagarna märkte jag nu.. Men så kan det va ibland! Idag kom jag hem ganska tidigt och tänkte plugga psykologi, har prov imorrn.. Så kollade jag på klockan och såg att den slog Våra bästa år precis då så jag la mig i soffan istället och glodde på det! Haha.. Så nu har jag hur som helst fått lite gjort, tänkte väl plugga lite mer sen om en stund.
Har ju som sagt köpt alla julklappar, men har inte slagit in alla än.. Ägnade mig åt lite sånt idag också så har bara några få klappar kvar att slå in.. Skönt att ha det avklarat! Och snart jullov! Snart är det julafton också, men julkänslan har inte anmält sig för tjänst ännu! Hehe.. Den känslan dyker väl upp när Marko kommer hem! Han är det enda som saknas för tillfället.. Men snart så är vi med varandra igen! Längtar!
Julafton är väl inget speciellt för mig längre egentligen, men det blir ändå så himla kul eftersom barnen älskar julen! Man minns ju när man själv va liten, hur glad och förväntansfull man va på julaftonen! Så det ska bli riktigt mysigt..!

Nej nu ska jag väl sluta skriva här och plugga..! Ha en fortsatt trevlig kväll!

God afton!

Här sitter man återigen framför datorn och softar.. Borde väl egentligen göra nåt vettigt men det orkar jag inte! Haha.. Ska snart iväg en sväng.. Det är Judge Judy på tv för tillfället, så det går ganska segt när jag skriver detta, haha.. Hade haft väldigt många unika besökare de senaste dagarna! Kul, kul.. Nåväl, hade väl inget bättre att dela med mig av för tillfället. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Haha..

Ibland sker det faktiskt ganska roliga grejer här på skolan..! Som exempelvis just precis nyss.. Haha..


Skolan

Sitter och väntar på att italienskan ska börja, bara en timme kvar nu.. Hade sovmorgon till 12 idag :) riktigt skönt faktiskt..!
Dagen började med en psykologi-lektion.. Fick veta hur det gick på provet som jag gjorde för två veckor sen eller när det nu va.. Minns inte.. Hursomhelst, både själva provet och återblicksdelen gick väldigt bra! Så nu ska jag bara göra det lilla provet i socialpsykologi och någon MVG-uppgift så har jag mitt MVG! Är troligtvis inte så svårt.
Måste prata med min italienska-lärare om det sista provet för den här terminen, jag missade ju det i fredags eftersom jag va sjuk.. Så ska fråga om jag kan göra provet nu på onsdag istället! Men det går säkert bra, för hon brukar va riktigt schysst när det gäller allt..
Efter italienskan ska jag ta mig hem och plugga på till psykologi-miniprovet som jag hade tänkt göra imorrn, så jag får det överstökat! Låt mig se.. Vad mer har jag att göra innan jullovet.. Justeja, ett arbete i geografin ska in. Men det kommer gå bra, är inte så svårt! Det enda svåra i det hela är att faktiskt sätta sig ner och göra klart skiten, haha..
Nästa vecka börjar jullovet, härligt med lov! Och så kommer Marko hem :D äntligen, äntligen, äntligen! Jag längtar som en tok tills dess!
Nu ska jag väl ta och surfa runt lite i väntan på att få börja min sista lektion för dagen.. Ha det bra!

God afton!

Nu har jag klickat hem en tröja till mig och en skjorta (som jag ska ge bort i julklapp) från H&M online-shop! Leveransen sker redan nästa vecka, vilket är rätt nice! Nu ska jag bara köpa julklapp till pappa och syster, sen är jag klar med julshoppandet! Det känns ganska bra faktiskt!
Imorrn blir det en sväng till storstan, där lär jag nog hitta något till båda två! Om jag inte hittar nåt, då blir jag faktiskt ganska förvånad..! Annars ska jag nog inte göra särskilt mycket i helgen, vila ännu mer så jag kan gå till skolan på måndag!
Men nu ska jag nog surfa runt lite på nätet och sen ska jag väl glo på tv tills jag somnar. God natt!

Voi voi

Det suger att va sjuk! Men är på bättringsvägen och kommer troligtvis kunna gå till skolan på måndag.. Vilket är bra, har missat hela veckan nu! Förutom studentmössprovningen och geografin i onsdags, men det räknas knappt.
Har formaterat om hela datorn så den är snabbare nu, det va min käre bror som hjälpte till med det! Så det känns skönt att den är snabbare i alla fall. Måste lägga in bilderna och skolarbetena på datorn igen, skolarbetena är väl viktigast egentligen!
Snart ska vi väl åka hem till min syster en sväng också, vilket ska bli trevligt. Har inte gjort särskilt mycket den här veckan mer än att ha snorat och försökt prata så lite som möjligt, haha.. Nåväl, är väl frisk snart hoppas jag!
Nej men nu ska jag väl kolla in några bloggar och sen ska jag väl dricka te, eller nåt. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Jaha..

..nu plågar jag då mig själv med att faktiskt vara i skolan fastän jag knappt kan prata..suck.. Men vill ju som sagt inte missa studentmössprovningen.. Nåväl, så kan det va.. Hade geografi nyss, vi ska göra ett arbete som ska in innan jullovet. Bestämde vad jag skulle göra mitt arbete om, det blir nog bra i alla fall! Allt jag gör blir bra!

Har inte sagt nåt till Angelina idag, men det beror ju på att jag inte kan prata. Hon har heller inte sagt nåt till mig, vet inte varför riktigt, för såvitt jag vet så kan hon prata. Eller ok, hon sa "tack" då jag gav henne en påse godis. Nåväl.

"Pratade" med min svensklärare nyss också, eller ja, jag försökte få ur mig några ord för att förklara att jag inte dyker upp på svenskan idag. Men han förstod vad jag ville få sagt och sa att det va lugnt. Ska väl ta mig ner till receptionen om en stund och meddela dom om att jag går hem så fort jag provat studentmössa.

Jag kan knappt förstå att den här terminen snart är slut.. Tiden har gått så fort, men ändå så sakta. Två veckor och två dagar. Det är inte länge kvar! Ska bli riktigt skönt med lov, det behövs verkligen..! Men det bästa med att jullovet närmar sig, är ändå att för var dag som går, så kommer jag en dag närmare till att få träffa min underbara älskling igen.. Jag längtar så oerhört mycket! Snart snart snart.. Tiden går inte tillräckligt fort!

Nu ska jag iväg och fixa några saker. Ha en fortsatt trevlig dag allesamman!

Det finns..

..så mycket som jag egentligen skulle vilja få ur mig. Men nä.

Suck..

Vaknade inatt och hade skitont i halsen... Bad morsan ringa och sjukanmäla mig på morgonen. Det hade hon gjort. Angelina blev sur för att jag inte hört av mig mitt i natten och sagt att jag va sjuk.

Så idag har jag kurerat mig själv och så förnyade jag vår prenumeration på Norton Antivirus.. Har inte fått mycket mer gjort än det faktiskt, men orkar man inte så orkar man helt enkelt inte.. Tror inte jag ska till skolan imorrn heller. Det är i och för sig högskoleinformation men det behöver jag egentligen inte gå på eftersom jag vet rätt mycket redan.. På onsdag måste jag dock gå eftersom det är studentmössprovning.. Det hade jag inte tänkt missa!

Kul att man för övrigt får veta saker också. Hmpf. Nåväl. Över till annat.

Den här helgen va så underbar att jag inte ens kan beskriva det i ord..! Att få somna bredvid min älskade, att få vakna upp bredvid honom, att få känna hans närhet.. Det finns verkligen inget bättre! Min och Markos kärlek är äkta. Det är inget sånt förhållande som dom flesta ungdomar idag har. Ni vet, såna som träffas via internet och säger sig älska varandra efter bara några veckor-en månad.. Den så kallade kärleken är inget att ha.. Det är såna som tröttnar på varann efter ett tag och gör slut, såna som bråkar med varann över småsaker och såna som verkligen stör sig på minsta lilla fel.. Jag har själv sett flera såna förhållanden i min omgivning så jag vet vad jag pratar om.. Nåväl, så kan det va!

Nu ska jag snart kolla på Extreme Home Makeover och dricka te. Det behövs! Ha det så trevligt.