Det va några dagar sen sist.

Ja det var det ju. Och jag har jobbat och grillat och haft det mysigt :) Sommarkänsla. Och, ja, 4 dagar kvar nu till löneförhöjning, sweet ;)
Och jag kommer inte på nåt mer att skriva, blev helt inne i en film på tv. God natt!

Lite lagom full, lycklig jag på studenten



Det var en av dom bästa dagarna i mitt liv.. hittills!


Update

Helgen har varit underbar! Härligt att åka upp till Stockholm och vara med Matilda en hel dag :) äta sallad (Gula Villan oh yeah hehe), gå på bio och prata massa. Och planera två resor <3

Idag jobbade jag 4 timmar. Det va 4 sega timmar, faktiskt. Inte så mycket skratt och prat alls, två kassor öppna nästan hela tiden :( så när man va ute på golvet va det trist.. Sen göra frukten, segt. Men det är sånt man får ta! Jag fixade fint där i alla fall :) och idag fick jag världens bästa sms av Matilda när jag jobbade, jag blev överlycklig! :D

Imorgon är det tvättdag. Och Marko kommer hit mitt i natten, jag ville ha hit honom <3 sova bredvid älsklingen är det bästa som finns.. Mys att somna tillsammans och vakna upp, se honom ligga och sova där bredvid :) men sen blir det många ensamma nätter framöver.. Trist!

Snart kryssning med Matilda också, vi ska fiiiira mig :) fyller ju 18 om...10 dagar! Oj, redan? Nyss va det ju typ tre veckor kvar! Tiden går visst fortare än vad man anar hehe.. Löneförhöjning då, trevligt :) och tjänsteledig två månader i höst. Ska bli spännande! Och det bästa av allt är att jag lämnar Nyköping bakom mig, åtminstone för ett tag :) men vem vet, staden kanske blir roligare när man fyllt 18? Det märks ju.

Nej nu ska jag väl återgå till Hajen 4, sämsta filmserien ever men men.. Finns inget bättre på tv heller så. God natt!

Jobb

Jobba mycket den här veckan.. Va ledig måndag tisdag men jobb onsdag-söndag. Sen ledig måndag-onsdag :D mycket ledigt hehe nice ju :)
Ska försöka få med Marko till Sthlm nån dag (läs mån-ons) nästa vecka och shoppa lite, har ju presentkort på Gina Tricot! :D
Nej, borde duscha nu och sen sova. Börjar jobba 6.30 imorrn bitti. Adjö!

När jag

funderar på hur det va förr och minns allt som varit, så vet jag inte om det alltid varit värt smärtan?
Har det goda varit värt det onda? Inte alla gånger.. Men det finns inget man kan göra åt saken såhär efteråt och jag ångrar inget, även fast man ibland önskar att det hade gått annorlunda. Jag lär mig av mina misstag helt enkelt.

Nej nu ska jag ta och packa min väska. Ha det bra!