Fredag

Här sitter man i skolan, alldeles frivilligt. Eller ja, nästan i alla fall. Hade kunnat göra mitt italienskaprov just nu, fast valde att göra det 14.40 istället eftersom jag va tvungen att gå till biblioteket och kolla om några böcker fanns inne.. Jane Eyre, bl.a. Den fanns inte inne, jävligt synd. Vill läsa den på engelska, eller vill och vill.. Men vi måste läsa någon bok på engelska så jag tänkte att jag tar den, eftersom jag redan läst den på svenska haha.. Den va ju faktiskt bra, så det gör inget om jag läser den igen :) fast jag behöver ju inte säga att jag redan läst den, hehe..

Ska snart plugga lite sistaminuten inför mitt prov.. Lika bra eftersom jag ändå har en stund på mig liksom.. Men jag kanske kan få göra provet lite tidigare ändå, hoppas på det för då får jag åka hem tidigare med.

Justeja. LÖNEDAG(!) idag :) Ha en trevlig helg!


Söndag

Gårdagen gick otroligt fort! Känns nästan som att helgen är över i ett fingersnäpp, hehe.. Men helgen är inte över förrän på tisdag morgon.. Skönt :)
Snart ska jag äta ett äpple och sedan borsta tänderna. Börjar jobba kl. 11 idag. Jobbade ju länge igår med. Jag gillar OB-tillägg ;) Jag är så jävla glad över att jag inte jobbar inom restaurang-branschen! Där har dom bara 15-30 kr i OB-tillägg. Vi, å andra sidan, har 50-100 % i OB-tillägg och det är fan bra skit! Hehe.
Nehe, jag kanske ska äta mitt äpple nu och borsta tänderna, så att jag är redo att åka till jobbet sen. När jag kommer hem borde jag göra lite skolarbete, suck. Boooring, men det måste göras. Ha en trevlig söndag!