Ponta Negra, Natal :)

Sitter hãr pá ett internecafé med Matilda, vi kãnde att de va dags att maila en del (bl.a. min kãre mor!!) och berãtta att vi lever :P vi har varit hãr i 6 dagar nu och ãr fortfarande inne pá svensk tid i huvudet! Vi somnar tidigt och vaknar tidigt...de e ju trots allt 4 timmars tidsskillnad mellan Brasilien och Sverige. Sá vid 21-22 pá kvãllen blir vi trõtta eftersom kl ãr 01-02 i Sverige dá. Annars ãr allt bra och vi har de varmt o skõnt :) vilken tur att Hanna har pool, sá man kan doppa sig nãr man kãnner fõr det!! :)
Annars har jag inte mkt mer att sãga fõr tillfãllet, mer ãn att de ãr superskõnt med vãrme och jag ãr glad att jag slipper va i kalla Sverige :)
Ha det bra!

Lissabon BYEBYE!

And hello Natal! E pa flygplatsen ilissabon hihihii:)

Lissabon :)

Sitter just nu pa hotellet i Lissabon, riktigt frascht hotell! Det ar fint. Men det va rena rama skrackfarden hit!! Chaufforen korde som en biltjuv!! Vem fan kor 95 km/h mitt inne i stan?! Stord javel. Man blev lite radd av att aka med honom, forhoppningsvis ska inte han kora oss till flygplatsen imorrn. Men alla verkar kora lite galet har :p
Annars sa ska jag snart ga upp till hotellrummet och duscha, kan behovas! Imorrn aker vi till Brasilien! Langtar galet mycket! :)
Men ska ga harifran nu sa nagon annan kan anvanda datorn. Hej svejs! Hors kanske fran Brasilien!

Det är såååå....

....oerhört tråkigt att städa! Jag orkar snart inte mer :p Går bara runt och tänker på Brasilien och hur mycket jag längtar dit..! Bara 6 dagar kvar nu tills vi åker!! :D Vilket betyder att de bara är 4 dagar kvar tills tentan.. Jag har typ inte pluggat nåt alls :o Lite har jag pluggat men borde plugga mer.. Får göra det så fort jag är klar med städandet.

Igår va jag och jobba, skulle bara ha jobbat till 20.00 men det blev till 22.15 istället.. Nåväl, det blir ju lite mer pengar i nästa lön iaf :) och det kan behövas, med tanke på att vi ska va i Brasilien nästan 3,5 veckor! :) :) :)

 Lyssnar på Lugna Favoriter, det brukar alltid va nåt bra som kommer. Ska nog spela en omgång av något och sedan fortsätta med att diska :p Ha en bra dag!

Den bästa..

..present jag någonsin fått, det va nog fallskärmshoppet! Jag satt nyss och kollade på filmen från hoppet och jag riktigt kände hur otroligt lycklig jag va då! Det va helt underbart! Det är något jag definitivt ska göra igen, hoppa fallskärm. Om det är något man ska uppleva här i livet innan man dör, så är det just det. Vilken känsla!