Ville bara säga en sak:

Jag har världens bästa chef!!


God dag!

Här sitter jag i skolan och ska egentligen skriva på ett arbete i Internationell Ekonomi. Men det går lite segt just nu för jag sitter och tänker på provet i Geografi som vi ska ha i eftermiddag.. Om jag ska vara helt ärlig så pluggade jag inte särskilt mycket igår, jag läste bara igenom mina anteckningar (=inte mycket alls) så jag hoppas på att hinna plugga på lunchen.. Det borde jag väl hinna! Annars är det ganska trist, vill inte att det ska gå dåligt såhär mot slutet liksom :P men jag ska försöka koncentrera mig på världens fattigdom och hur jag ska lösa den :P nej men så svårt är det egentligen inte.. Bara det att jag inte kan koncentrera mig just nu. Nåväl, det löser sig.

Jag måste prestera! NU! Ha en fortsatt bra dag!

Skolan

Sitter i skolan och har internationell ekonomi. Det är lite intressant faktiskt. Vi håller på med egna arbeten. Notera att det är LITE intressant hehe..
Jag ska tydligen jobba idag, 16-20. Jag som hade tänkt plocka ihop mina grejer inför imorrn och duscha i lugn och ro.. Men icke då! Jobba var det. Idag hade jag faktiskt gärna sluppit jobba men vad gör man inte? Nåväl.
Ha en trevlig helg!

Tisdag

Usch vilken seg dag det har varit! Dagen började med ett prov i marknadsföring, men det gick nog bra. Jag är superförkyld och näsan bara rinner hela tiden vilket är ganska jobbigt. Jag känner mig hängig som fan och orkar knappt tänka.. Jag tror nog att jag ska gå på Info&Layout men efter det drar jag hem. Ska ha en muntlig presentation om Donald Trump på engelskan men vem orkar göra en sådan när man knappt kan andas?! Inte jag i alla fall.

Jag har fått i mig lunch i alla fall. Har letat efter inbjudningskort till studenten också men hittade inget som jag ville ha. Måste kolla på Gallerix sen när jag går till busstationen, hoppas jag hittar nåt där.. Men nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bra!

Jag har lust att..

..bara babbla på om allt och inget. Men ska nog inte göra det, för i så fall skulle det här inlägget bli hur långt som helst! Nåväl.
Nu har jag "långledigt" från skolan i alla fall, skönt.. Har inte skola förrän på tisdag igen :)

Jag kan inte fatta att jag tar studenten snart.. Det är helt sjukt! Ska lilla jag ta studenten? Det närmar sig.. Det är bara lite över två månader kvar! Herregud! Det är ju ingen tid alls i princip. Och jag har så mycket som ska göras innan dess! Det känns som om jag verkligen inte kommer hinna med allt. Men det gör jag nog, om vi inte får ännu mer att göra förstås hehe.. Men det lär vi ju få. Imorrn ska PA lämnas in i alla fall. Känns ganska skönt faktiskt. Slipper man tänka på det på ett tag åtminstone! Jag får väl maila min rapport till min bedömare eftersom det inte är skola imorrn.

Nej, nu ska jag väl gå och lägga mig så att man för en gångs skull kan få sova ut ordentligt med.. God natt!

Hallå bloggen!

Det va ett tag sen senast.. Mycket har hunnit hända sen dess. Marko har varit på hembesök bl.a. :D Jag har jobbat som en tok! Det va inte mycket ledigt under mars månad men å andra sidan lär det ju visa sig på lönen också! Bara 14 dagar kvar tills dess.. Hehe.
Jag funderar på att åka över till Finland en sväng i slutet på månaden eller i början på maj. Vill gärna träffa Marko nån gång innan han kommer hem igen! Annars går det så lång tid emellan gångerna..

Fan jag skrev ett skitlångt inlägg nyss men det bara försvann :S Hur som helst, ska till Stockholm på fredag! :D Bio och shopping, mysigt!

Ha det bra!