Lördag

Den här dagen har varit seg. Jag vaknade imorse innan alarmklockan ringde, så jag tyckte de va skönt att få somna om.. Precis när jag höll på att somna igen, så ringde alarmklockan! Så jävla irriterande! Suck. Så då va det ju bara att kliva upp ur min sköna säng..

Åkte till jobbet och hade en bra arbetsdag :) Sen skickade syrran sms och fråga när jag sluta, för hon va i Nyköping. Så hon skjutsade hem mig, jag bjöd upp henne på kaffe som tack för skjutsen :)

När hon åkt härifrån la jag mig på sängen och glodde på tv ett tag.. Sen slumrade jag nog till en stund, för när Matilda ringde så kände jag att jag hade den där äckliga smaken i munnen (ni vet, den som man får när man bara somnar till en liten stund) haha.. :p Men de va skönt :) Ville dock sova mer, men kunde inte somna om igen. Så jag lagade lite mat istället. Nu har jag mat för flera dagar framåt, haha..

Nu sitter jag bara och längtar efter värmen.. Om en vecka och mindre än ett dygn är jag på väg till Spanien! Ska bli så underbart skönt med lite semester (igen :p)!

Och i april åker jag och Matilda utomlands! Eller ja, vi har pratat om det bara hittills och kollat lite på resor, men jag är iaf på! ;) Skulle va skitkul att åka iväg bara vi två :)

Men nu ska jag återgå till Made, ha det bra!

Fredag

Äntligen fredag? Nja. Jag skulle egentligen ha tvättat imorse, men inatt vid 1 nån gång bestämde jag mig för att skita i det och sova istället. Det va ett bra val :) Sov till ca 11.50! :o Nu är jag åtminstone utvilad :) Har jobbat stängning dom tre senaste dagarna, idag blir det stängning igen och imorrn öppnar jag. Det tär på en lite, men egentligen är det inte själva jobbet som tär.. Utan att behöva vänta på bussen en timme efter jobbet, komma hem vid halv 12 på natten och sen inte kunna somna på minst en timme. Det är det som är jobbigt. Eller aa, det är lite jobbigt att stänga en kväll och öppna dagen efter också :p

Undra vem som stänger idag... Det är inte Eric iaf, tror inte det är Tony heller.. Finns bara två alternativ kvar, hoppas verkligen det blir rätt person av dom två då...

Så idag ska jag byta tvättid, lämna en nyckel hos vice värden och sedan åka mot jobbet. Behöver inte stressa åtminstone, bussen åker inte förrän kl. 15:12 så jag har gott om tid på mig!

Ha en bra dag!

God dag :)

Jag har varit vaken ända sen halv 9 typ :) Kändes skönt att vakna i lagom god tid, med tanke på att jag nu har hunnit fixa lite grejer som behövde fixas :) Vid 13-tiden nån gång ska jag och John ta bussen in till Nyköping för att åka och bada. Eller ja, han ska väl få bada (och kanske jag, lite grann) medan jag går till relax-avdelningen och badar bubbelpool och solar lite :p

Annars har det inte hänt så mycket nytt sen igår kväll då jag skrev senast. Kollade runt lite på resor och hittade några för 3-4000, billigt :) Men frågan är ju vart ska man åka.. Sen hittade jag några för 2000, men då va det ospecificerat boende. Vetifasen om man vill åka ospec :p

Söndagen + måndagen

Igår va det söndag. Igår kom Matilda hit till mig för att göra en snabbvisit på mindre än ett dygn ;) Haha.. Vi hann med att kolla på 3 (!) filmer, spela Bingolotto, skratta och ha allmänt kul! Vi vann 100 kr på Bingolotto, det va lite häftigt ^^ Haha, vi vinner alltid när vi spelar tillsammans! :p

Hoppas på att jag får semester dom två första veckorna i juli så att jag kan följa med henne upp till Norrland till deras stuga :) Det har varit prat om det i två år typ, men inte blivit av för att jag inte fått åka.. Men nu jävlar, nu är jag 18 och bestämmer själv ;) haha..

Vi fundilerar på att ta en liten tripp utomlands nån gång här snart framöver också! Vore underbart! Semester och värme.. Det låter som något jag onekligen skulle njuta av :p Hehe. Vilket påminner mig om att jag ska ta och kika på lite resor nu.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lördag

Idag är det lördag och jag har min kusin John på besök. Han kom igår, han skulle egentligen ha kommit på måndag och stannat tills på onsdag men han ville komma igår :p Så han får åka hem till mamma imorrn när Matilda kommer hit och hälsar på, så att vi får umgås själva :)

Hittills har vi haft rätt så kul faktiskt, hyrde film idag och så satt vi och spela monopol i nästan 3 timmar!! :o Jag blev så less efter typ 1,5 h så jag verkligen försökte bli av med alla mina låtsaspengar, lyckades till sist och förlorade äntligen! Haha..

Har även hunnit med att jobba idag, ska jobba imorrn med. Kort dag som tur är, 6.45-12. Men jag kommer va ganska trött imorrn tror jag, jag va skittrött idag efter jobbet iaf. Brukar va så när jag jobbar tidigt.

Jag har hunnit hjälpa honom lite med skol-grejer också, jag är ju värsta privatläraren :p Haha, tänkte på att Matilda ska ju också ta med sig lite skol-grejer imorrn va jag vet iaf (?) och så ska jag hjälpa henne med. Jag har börjat fundera på vad jag ska göra, jag är inte så sugen på juristlinjen längre. Jag vill göra nåt annat där jag jobbar med människor, där jag hjälper människor mer. Det där med jurist har mest varit för pengarna, men jag känner att om jag gör det för pengarna så kommer jag lessna ganska snart. Nåväl, tiden får utvisa hur det blir :)

Ha en fortsatt trevlig kväll! Själv ska jag försöka sova snart så jag är lite utvilad tills imorrn.

Usch

Jag fick för mig att jag va sugen på chips förut, så gick till Time och köpte en påse. Har ätit lite av det nu medan jag kollat på Vänner, vilket visade sig vara ett stort misstag. Nu är jag illamående, usch va jag fick ont i magen. Slutsats: jag borde helt enkelt inte äta varken chips eller godis, för så fort jag ätit lite av det så mår jag illa.

Annars har dagen varit bra, Jani fyller ju 20 idag så grattis till honom!

Nu ska jag väl ta och fortsätta glo på tv, kommer säkert nåt bra efter Vänner :) Får försöka vila med så att illamåendet går över. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Måndag

Idag körde jag ett långt arbetspass igen, 6.30-20. Nu är jag ganska trött och slutkörd, men det känns underbart :) Jag blir alltid lika nöjd efter att ha jobbat hårt och när jag vet att jag gjort mitt bästa. Hade ett samtal med Kurt idag också, kort men givande. Ska ringa honom imorrn, ska också ringa en trafikskola imorrn.

Kollar på tv nu och dricker en energidryck, mums! Idag har varit en bra dag :) Har varit på bra humör hela dagen, men en sak är konstig. Oavsett vilken tid jag än går till Ina på FoG så ropar dom mig till kassan! Verkligen varje gång jag kommer dit och säger till henne att jag har en kvart till övers och frågar om hon vill ha hjälp (vilket jag vet att hon alltid vill :p) så ropar dom mig till kassan. Det är helt sjukt, för om jag börjar göra nåt annat ja då ropar dom inte dit mig men så fort jag sätter min fot på FoG så ropas det hejvilt! :p

Nåväl, skönt att dagen varit bra och tiden har gått förvånansvärt fort! Har dock fortfarande inte fått jobba från öppning till stängning, men det kommer det med ;) har däremot jobbat längsta passet av alla under hela tiden butiken varit öppen, det är lite coolt :p Hehe.. Nej nu orkar jag inte skriva mer.

Ha det bra!

Onsdag

Idag är det onsdag och sista arbetsdagen för min del den här veckan :) det blir 11:e dagen i rad som jag jobbar idag! :o
Galet. Kurt blev lite förvånad igår när jag sa att jag jobbar 11 dagar i rad :p Sen visade han mig semesterlistan och förklarade allt om hur jag kan ta semester i sommar m.m. Snällt av honom :)
Inte för att jag ska ta nån semester i sommar, jag vill jobba hela sommaren och sedan ta ledigt nån gång under hösten/vintern och åka utomlands då igen. Inget kul att åka utomlands när det är sommar i Sverige ju.
Har precis kommit ut ur duschen och ska sega ett bra tag.. Fick sova ut idag igen, så jävla skönt! Slutar 22.15 idag och pappa ringde och sa att han hämtar mig från jobbet och kör mig hem, så snäll pappa man har! :)

Åååh

Har precis kollat på en bra film på tv4. Varför kan inte det verkliga livet vara som det är på film? Allt slutar bra för alla och alla lever lyckliga resten av sina dagar här på jorden.. Nu va ju filmen baserad på en verklig händelse vilket är kul att veta, för då finns det ju hopp trots allt!
Filmen handlade om ungdomar och dans.. ååh jag önskar att jag kunde dansa på det viset! Varför kan jag inte vara lika duktig på att dansa som min mamma? :p Men å andra sidan, hon har haft lite längre tid än mig på att lära sig ;) Hehe nej men skämt åt sidan (som en av mina lärare på högstadiet brukade säga), min mamma är en naturbegåvning på att dansa! Jag kan om jag vill, men ough vem ska man dansa med? Finns ju ingen. Borde följa med mamma ut och dansa nån gång :p
Nu är det inte långt kvar tills mina program börjar! Har till och med varit nere och hämtat tvätten för att slippa tänka på det sen efter att jag segat framför tv:n. Funderar på att duscha innan jag ska sitta bänkad framför den andra dumburken, så jag slipper tänka på det med sen. Det ska jag nog ta och göra nu. Ha en bra kväll!

Konstigt

Det känns hur konstigt som helst att vara hemma när det är ljust utomhus! Shit, jag har inte varit hemma på evigheter medan det varit ljust ute.. Jag har antingen varit på jobbet eller iväg nån annanstans, åkt hemifrån innan det ljusnat och kommit hem på kvällen/eftermiddagen när det varit mörkt.

Jag har varit nere i tvättstugan och satt igång dom två första maskinerna, sen är det bara en maskin till som ska sättas igång.. Efter det ska jag dö. Jag är skittrött, men likförbannat så kan jag inte sova. Hemskt, det är vad det är. Jag kan inte hålla på såhär länge till, det blir bara svårare och svårare att gå upp om morgnarna.. Jag längtar tills på tisdag och onsdag, då jag jobbar stängning för då behöver jag inte gå upp klockan 5-halv 6 på morgonen! Imorrn är sista dagen (åtminstone för en vecka) som jag måste gå upp så tidigt. Det känns skönt. Undra hur död jag kommer va imorrn när jag kommer hem? Jag jobbar ju så länge imorrn, 6.30-20.. Ja, ställer man upp så gör man! :p

Rebecka sa till mig idag att jag är så duktig på jobbet jämt :) och att det är därför hon alltid ringer mig först när det dyker upp en tid. Mitt svar blev att jag är väl den enda som är dum nog att svara när dom ringer från jobbet :p Haha.. Skämt åsido, det känns skönt att emellanåt få höra att man är duktig! Det sporrar mig till att göra ett ännu bättre jobb.

Åt en sån där tacotub förut (ni vet, den nya sorten som kommit ut för inte alltför länge sedan..) men det va inge bra, mår fan skit nu. Skulle inte ha ätit så mycket. Jag ska hålla mig till mitt knäckebröd om dagen, för tydligen så kan jag inte äta mer än så. Jag tänkte nästan köpa lite godis eller chips förut, men jag kom på att jag ändå inte kommer äta upp det.. Äter några bitar och sen känner jag mig äcklad av godiset/chipsen. Mår illa av det. Jag som älskade det förut! Har väl fått för mycket sånt i mig antar jag, men inte så konstigt eftersom jag åt sånt jämt förr.. Till slut lessnar man :p Istället har jag blivit totalt beroende av energidryck! Haha! Inte för att jag får nån energi av dom, men för att det är så jävla gott! Brukar köpa på jobbet när jag ska sitta i kassan och hälla i mig :p

Om 10 minuter ska jag ner till tvättstugan. Tills dess ska jag väl sitta här och häcka, sen kommer jag tillbaka upp och glor på tv eller nåt. Ikväll är det One Tree Hill och Gossip Girl som gäller!

Nej nu ska jag sluta skriva, ingen kommer orka läsa allt det här ändå.. :p


.

You always smile but in your eyes your sorrow shows
Yes, it shows

Snälla pappa

överraskade mig! Han kom och hämtade mig från jobbet och körde mig hem :) Mycket skönt!
Idag skulle jag ha haft en lucka 11-13 då jag inte skulle ha jobbat, men Rebecka lät mig inte gå :p Det va kaos på jobbet, Frida A va sjuk och ingen kunde jobba istället för henne så då va jag tvungen att stanna kvar.. Och ja, man ställer ju upp.. Som tur va så fick jag en halvtimme lunch nån gång runt 13-tiden åtminstone, det va skönt att varva ner lite.. Jobbade ju för två personer idag, så jag hade fullt upp precis hela tiden! Så nu är jag verkligen slutkörd i hela kroppen..och huvudet med för den delen.

Blev tvungen att jobba stängning på tisdag också, så på onsdag när jag slutat har jag jobbat 11 dagar i rad.. Jag kommer verkligen va helt slut då! Ina jobbade idag, nu är det trevligt när hon jobbar samtidigt som mig för hon kommer och pratar lite skit emellanåt och sådär :) Känns bra, för nu vet jag att hon inte har nåt emot mig längre. Vill dock inte fråga varför hon hade något emot mig förut, känns onödigt att dra upp det :p

Imorrn jobbar jag 6.45-12 (eller ja, förhoppningsvis slutar jag kl 12..), efter jobbet ska jag hem och tvätta.
På måndag har min superlånga dag, men jag ska bara köra på hårt som fan på jobbet tills på onsdag, då min efterlängtade ledighet börjar.. Hela februari har hittills bara innehållit jobb, jobb och ännu mer jobb. Trevligt visserligen, men när man sover 3-4 h/natt så blir man ganska slutkörd varje dag oavsett hur lång tid man jobbar..

Det va nåt mer jag skulle berätta, men jag kommer faktiskt inte ihåg vad :p Nåväl, så kan det gå! Ha en fortsatt trevlig lördag!

Mums :)

Åt nyss två knäckebröd med lax på, mumselimums! himla gott! Jag älskar lax. Jag älskar fisk!
Men jag är lite sugen på B&J's glass, synd att jag inte har det hemma.. Men å andra sidan så har jag ingen fungerande frys så jag skulle bli tvungen att äta upp hela burken med glass på en gång, attans då :p Haha..

Just nu kollar jag på My Super Sweet 16 på MTV, galet vad bortskämda en del är! Men det är kul att se på iaf, roligt att det finns några lyckligt lottade här i världen åtminstone :)

Jag funderar på att ta en till knäckemacka, tåls att funderas på.
Imorrn ska jag till läkaren, sen jobb. Lär ju va klar hos läkaren vid 14.00 så då är det bara att röra sig mot jobbet, onödigt att åka hem när jag ändå måste åka tillbaka till Nyköping i princip direkt :p

Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv. God kväll!

Idag

ska jag jobba. Det är väl det mitt liv består av just nu. Nog för att det är skönt, annars skulle inte livet bestå av speciellt mycket. Finns ju, som sagt tidigare, inte särskilt mycket att göra här i Oxelösund/Nyköping.

På lördag åker jag till Matilda en sväng efter jobbet :) Blir där i ca 3 timmar och tar troligtvis sista tåget hem, eller jag vet inte men hem måste jag iaf eftersom jag börjar jobba kl 6.45 på söndag morgon :p

Idag har jag inte en så bra dag. Men alla dagar kan ju inte vara bra. Kanske blir bättre när jag kommer till jobbet och om inte, ja då får jag väl låtsas som om det är en superbra dag iaf. Kan ju inte va nedstämd i kundbemötandet, det ger ju inte ett så bra intryck.

Hoppas på bra människor på jobbet. Har en skön dag åtminstone, 12-18 varav en timme lunch! Så det blir bara 5 arbetade timmar, samt att kassa-schemat va bra för min del för den här dagen. Småtittade på det igår, blev positivt överraskad. Men så är det ju Rebecka som gjort schemat för dagen, hon brukar göra det så mycket som möjligt till min fördel :)

På söndag är det säsongspremiär för både One Tree Hill och Gossip Girl, då är det jag som sitter bänkad framför kanal 5! ;)

Jobb

Jag ska tydligen jobba idag :p Hade vaknat kanske 10 minuter innan dom ringde mig från jobbet, så va ju lite halvseg fortfarande.

- Hej kan du jobba idag?
+ Hej.. Vilken tid?
- Så fort som möjligt!
+ Ok, jag kommer!

Så nu är jag nere på inte en enda ledig dag den här veckan :p Men jag tänker postivt, det är kul att jobba, jag tjänar pengar och jag är ledig hela nästa helg!
På måndag när jag slutat för dagen har jag alltså jobbat 9 dagar i rad! Och om det blir jobb för min del på tisdag också, kommer jag ha jobbat 11 dagar i rad på onsdag när jag slutar.
Men torsdag-söndag nästa vecka är jag ledig och ska inte jobba alls! Det kommer definitivt vara en välförtjänt ledighet!

Nej, nu ska jag klä på mig. Mamma ringde och sa att hon kan hämta mig och köra mig till jobbet, för hon ska ändå in till Nyköping :) Snälla mamma! Jag lyckades för övrigt somna innan kl 22 igår kväll, det är ett mirakel! Eller nej, kanske inte.. Det blir väl så när man sovit 3-4 timmar/natt nästan varje natt i över en vecka. Men skönt va det :) Är utvilad nu!

Ha en bra dag!

Haha

Jag glömde berätta om att en man, natten mellan söndagen och måndagen, hade försökt knivråna en kvinna som precis slutat jobbet på Statoil här i Nyköping.

Det hade gått till ungefär såhär
Mannen (viftande med kniven mot kvinnan): Få hit alla dina pengar!
Kvinnan: I helvete heller!! (slog sedan kniven ur mannens hand)
Mannen sprang iväg, kniven blev liggande på marken.

Hahahaha så jääävla skön kvinna! Inte direkt reaktionen rånaren hade förväntat sig?! Haha det va bara för underbart att höra, jag började skratta och småflinade sedan åt det hela dagen igår :p

Förresten så har det nu blivit så att jag bara är ledig en dag denna veckan, imorrn. Jag tog en extra tid på fredag 16-20, eftersom jag har läkare kl 11 och kl 13.20 så kan jag ju inte jobba 11-19. Så imorrn ska jag njuta av att få sova ut... Det behövs!! Hela jag är som en zombie.. Två sista timmarna på jobbet idag såg jag dubbelt, det va lite svårt att se allt på kassaskärmen men men det gick ändå :) sen började jag snubbla på orden också.. Ut i högtalaren lät det såhär "Eric till kassan, Eric till kassan task..eeh..tack" haha..

Men jag va duktig :) Gjorde en pall innan jag skulle på lunch, segade som fan med den men ville bli klar med den innan lunch. Sen när det va 10 minuter kvar till lunch insåg jag att fan, jag har ju nästan en tredjedel kvar av pallen att göra! Ökade på takten ganska så rejält och hann klart, hann till och med gå ut med skräpet och tompallen! Och jag hade en hel minut tillgodo! Haha, jag kan tydligen om jag vill :p Resten av dagen har jag suttit i kassan, så jag hann ju bara göra den pallen.

Det va nåt mer jag skulle berätta, men jag minns inte vad längre.. Nåväl, så kan det gå! Nu ska jag skicka sms till min kära mor och be henne ringa upp mig, har lite grejer att prata med henne om :p
Adjö!

Duktig idag :)

Ja idag har jag varit duktig på jobbet. Och ambitiös ;) haha.. Jag stannade kvar efter att jag slutat till och med. Jag ville göra klart det jag påbörjat, kände att "nej fan, jag vill göra klart!!" så jag stannade och fick det gjort. Duktigt av mig :) känner mig så jävla nöjd över det. Visst, jag kommer inte få betalt för att jag stannade, men who cares? Jag bryr mig inte om det faktiskt, jag bryr mig om att jag känner mig nöjd! När jag väl skulle gå (nångång mellan 16 och 17) kom Kurt så jag sa "hejdå!" han undra om jag ska gå?! Ja, jag slutade för ett bra tag sen svarade jag då. Han sa något men jag hörde inte vad. Hur som helst gick jag från jobbet nöjd och glad, samt trött som fan. Sov inte så mycket inatt, ca 3 timmars sömn fick jag..

Det va inbrott på butiken inatt. Usch. Men inbrottstjuvarna fick inte med sig nåt, väktarna va snabbt på plats :) Dom hade tagit sig in genom taket och hissat ner sig med rep! Precis som man har sett i filmer! Helt sjukt!
SN (Sörmlands Nyheter, lokaltidningen) kom förbi för att göra en intervju med Kurt (butikschefen). Han kommer till mig, säger åt mig att "Niina, kom och va med på bild!" whaa? va min tanke då, haha. Tänkte precis gå med honom, men då kom massa kunder. Så jag hann inte va med på fotot till tidningen, trist! Och just precis efter att reportern och fotografen gått, ja DÅ blir det lugnt. Inga kunder alls på minst en halvtimme. Det va inte meant to be att jag skulle synas i tidningen helt enkelt :p
Nåväl, som Kurt sa, det får bli nästa gång istället. Haha, kul att han fråga mig av alla iaf :) Apropå Kurt, så sa han att om jag vill jobba mer så är det bara att säga till honom, så fixar han! :D Jag har sagt det förut, men säger det igen: Jag har världens bästa chef!!

Imorrn skulle jag ha jobbat 16-20 men det blir 6.45-17 istället :) tycker om att jobba på dagarna, det är bra folk på jobbet då. Dessutom är jag ganska morgonpigg av mig när jag ska nånstans, vilket är skönt. Tycker om att vakna tidigt, men det vore ännu bättre om jag kunde somna i god tid på kvällarna också.. All min energi går åt på jobbet, eftersom jag inte sover så mycket. När jag kommer hem är jag helt död, men kan ändå inte sova.
Jag förstår inte varför jag ska ha såna problem med att somna.. Nåväl.

Oj, vilket långt inlägg det här blev. Och lite rörigt också, jag skyller på att jag är helt slut.

Jag minns

och när jag minns, då ler jag, blir alldeles varm inombords

Jag minns

och när jag minns, då ler jag, blir alldeles varm inombords

Ny dag

nytt humör :) Är definitivt på bättre humör idag, även fast dagen började skit. Försov mig, hade bara 10 min på mig att få ut hundarna, ge dom mat samt hinna klä på mig innan det va dags att åka till jobbet. Det gick, men jag va stressad så in i helvete :p

Väl på jobbet va det lugnt och skönt :) Lena kom förbi också, hennes hund hade fått valpar idag! Så mys! Så hon behövde va ledig nästa vecka, jag tog på mig alla hennes arbetstider förutom en, som jag lät Maria ta istället. Så det slutade återigen med att jag egentligen skulle varit ledig 5 dagar nästa vecka, men jobbar 5 dagar :p Pengar pengar :)
Kommer ändå va ledig 12-15 februari, mycket efterlängtad ledighet! :) då ska jag inte jobba. Så det så :p

Har öronläkare på fredag också, undra hur det kommer gå? Men det va perfekt att jag fick den tiden hemskickad, eftersom jag har haft lite ont i vänstra örat..

En dag kommer jag jobba 6.30-20 :o Efter den dagen kommer jag va heeeelt död! Men, men jag ställer upp när det behövs helt enkelt sån är jag.

Ja mer än så hade jag väl inte att säga, nu ska jag bara ta det lugnt och försöka somna tidigt! Jobb imorrn 6.30-16, vill va utvilad då.

VARFÖR VARFÖR VARFÖR

varför varför varför varför varför måste en del människor vara så tröga ?!!? IIIIIHHHK. Jag får cp-ryck. Känner att jag vill ha en snus, men de kan jag fan inte ta för jag är mitt ute i skogen och jag har inget snus.

Och jag drömde om Brasilien inatt förresten. Helskum dröm. Min kusin Nico, hans mamma o pappa va där. Samt min familj, alltså Jani Tintin mamma pappa men inte Hannele o dom, för dom va i Egypten. Vilket dom faktiskt är just nu.
Men i alla fall, jag va tillbaka på hotellet där vi bodde, jag gick upp o ner i trapporna. Jag letade efter något. Jag fann det också. Lycklig jag va då.
Nåväl, sen gick jag upp längst upp till taket. Men taket såg inte ut som det gjorde på riktigt, utan mammas hus va där uppe! Och sen va alla dessa människor i huset. Och Nico hade några vänner där också. När jag vaknade förstog jag ingenting, men jag ville drömma vidare för att se vad som händer härnäst.
Undrar om fortsättning följer inatt? Hoppas det.

Vill drömma om Brasilien varje natt, om det gör att jag vaknar upp på så bra humör som jag gjorde imorse. Kan behövas med tanke på hur irriterad jag är för tillfället.
Nej fan, nu kolla semesterbilderna, sen sova. Och drömma sött. Förhoppningsvis.

 Ta mig tillbaka.