You think..

You think you're loving but you don't love me
I've been confused, out of my mind lately
You think you're loving but you don't love me
I want to be free, baby, you've hurt me

...

Idag jobbade jag hela dagen. 6.45-17, det va jobbigt men det blir ju massor med pengar.. Vilket kan behövas, med tanke på att vi åker till Brasilien snart! :D Längtar som bara den! Måste fråga min syster om jag får låna hennes resväska.. Jag behöver en lite (eh, mycket) större resväska än den jag har :p
Trots att dagen va lång så gick den hyfsat fort ändå. Ska jobba imorrn igen, dock bara 6.45-12 som tur är :) Måste plugga en del, har två domar att läsa igenom...tillsammans är dom väl på ca 60 sidor! :o

Fortfarande vaken..

bäst att sätta mobilen på ringning vid 11.30, så jag inte sover på tok för länge imorrn..! Ska ju hjälpa Matilda med att fixa nån skylt med :p Hur som, jag sätter klockan på ringning 11.30 så får det bli skitbra :)

Fortfarande vaken..

bäst att sätta mobilen på ringning vid 11.30, så jag inte sover på tok för länge imorrn..! Ska ju hjälpa Matilda med att fixa nån skylt med :p Hur som, jag sätter klockan på ringning 11.30 så får det bli skitbra :)

Oj..

Det blev visst lite sent idag. Men jag är inte trött än :s Ska sätta mobilen på ljudlös så ingen ringer och väcker mig imorrn :p

Tillbaka i storstan!

Ja då va man tillbaka i Sthlm :) tog ett lite tidigare tåg än vad jag tänkt, åkte från Nyköping 14.13 redan istället för 16.13.. Tycker det är så mysigt att åka tåg och flyga, att resa helt enkelt :)

Kanske skulle man åka till Arlanda och ta första bästa flyg utomlands! Haha nej skoja bara.. Det får bli den 22 december då det bär av mot Brasilien, med ett stopp i Portugal för en endagsvistelse där :)
Längtar galet mycket! Kommer bli så härligt!

Glömde mitt kontokort hemma så måste ta mig till banken imorrn och ta ut lite pengar.. Så jag klarar mig över helgen. Har bara 100 kr kontant och det räcker inte speciellt långt :p Ska samtidigt passa på och gå till H&M, såg en superfin klänning på deras hemsida som jag bara måste ha! Jag är galen i klänningar och skor..! :p Ska gå till Gina tricot också, såg lite fina underkläder på deras hemsida.. Får hoppas på att allt jag vill ha finns inne i butik bara!

Men nu ska jag fortsätta kolla på Criminal Minds, ha en trevlig kväll!

Rättegångsspelet

Överlag va det kul och vi skrattade ganska mycket emellanåt, men vissa stunder va det ganska segt..! Som exempelvis när något vittne blev utfrågat i en halvtimme... Då kändes det som om jag aldrig skulle komma därifrån :p Men 23.15 slutade vi äntligen och då va det bara att röra sig mot Tumba! Det blev ganska sent, men det blev åtminstone inte till efter midnatt.. Haha.. Men vi gjorde ett bra jobb! :) Jag är nöjd :) En av höjdpunkterna va ju när svarandens ombud hotade ett vittne :p "jag hoppas att det inte är du som startat ryktena, annars ..." Haha..

Nåväl. Jag kom hem till Matilda mellan 00.10-00.15, men kunde inte komma in :s Nyckeln krånglade. Höll på att krångla i 15-20 min innan det gick! Haha blev lite orolig där ett tag men till slut kom jag in i alla fall :) Då borstade jag tänderna, bytte om och slocknade direkt då jag la mig i sängen.. Jag va ganska trött!

Idag ska jag åka hem, jag åker 12.51.. Och så ska jag komma tillbaka till Stockholm imorrn igen :) Har bestämt mig för att stanna här över helgen, kommer bli superskönt! Funderar på om jag ska åka in till stan nån dag och eventuellt shoppa lite.. Eller bara kolla runt :p Det märks ju vad jag gör :)

Ha en bra dag!


Att tänka och känna

Varför ska man tänka så mycket och till följd av det känna så mycket?
Varför finns känslor över huvudtaget..

Jag vet inte själv vad jag vill ha ut av detta, men jag antar att jag bara undrar..

Sitter här och lyssnar på lite musik. Musik är underbart, man kan alltid lyssna på något och få utlopp för sina känslor.. Eller också är det vinet som talar, vad vet jag..

Jag funderar på att stanna i Stockholm nästa vecka, stanna hela helgen, vara en vecka. Ensam. Det vore skönt, stanna över helgen och bara vara.. Kanske passa på att studera lite, det skulle göra mig gott.. Det märks ju sedan..

God natt!

Only One..

Here I go, scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, but there's just no one who gets me like you do
You are my only, my only one


Here I go, scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, but there`s just no one, no one like you
You are my only, my only one

Dom gamla goda tiderna :p

Satt och kolla igenom mina bilder på lunar.. Och tänk att jag varit blond!! Haha.. Och rödhårig! Men jag ska nog förbli brunett nu :p däremot bör jag besöka frisören snart, har inte klippt mig sen i december..! Hehe..
När man tänker tillbaka så minns man allt det goda från förr, men även det mindre goda. Det känns bra att vara vuxen men samtidigt vill man ibland tillbaka till högstadiet och barndomen, då man inte behövde tänka på räkningar och allt som hör till vuxenlivet. Nej nog är livet bra så som det har artat sig för mig, jag har ju trots allt jobb och någonstans att bo samt att jag egentligen inte behöver tänka på räkningar för jag behöver inte oroa mig för att inte kunna betala varje månad. Det känns bra! Nu är det bara en grej jag vill göra och det är att flytta till huvudstaden.
Känner att Nyköping inte har så mycket att ge mig, men jag blir nog kvar där ett tag till. Det är inte speciellt lätt att få bostad i Stockholm! Hehe.. Så måste man ju ha jobb här också innan man flyttar hit. Nåväl, över till annat.

Vi har julfest den 6 december med jobbet, ser fram emot det :) vi brukar alltid ha kul! Samt att jag faktiskt får dricka alkohol nu, haha.. Nej men det kommer bli kul :)

Längtar som en tok till Brasilien!! Nu är det inte länge kvar tills vi åker..! Måste vaccinera mig och så bara innan vi åker. Man vill ju inte smittas av nån konstig sjukdom där borta :p

Vill åka till Paris också, skulle kunna hinna åka dit innan vi åker till Brasilien.. Vore kul att åka dit, om så bara ta en weekend där! Man är ju bara ung en gång så varför inte leva livet och resa till alla platser man vill?
Sen när jag är 21 så ska jag och Matilda åka till USA, då är vi båda myndiga där borta :) det är visserligen tre år tills dess, men det ser jag också fram emot.. Måste bara spara massor till den resan ;) hehe..

Nej nu har jag skrivit så mycket att ingen kommer orka läsa det ändå :p God natt!