Måndag

Idag har jag egentligen inte gjort ett skit. Och det är jävligt skönt :D jag har blivit medlem på www.king.com och den sidan är fan beroendeframkallande! Haha.. Jag och Matilda sitter med varsin dator och spelar massor med extra där ;) haha..
Tur att det är gratis iaf! Hehe.. Ne nu ska jag återgå till spelandet och kolla på tv. Och kanske va lite social med Matilda emellanåt :P

Hos Matilda

Här sitter jag hemma hos Matilda och softar för tillfället. Ska plugga om ett tag, sen vid tre-tiden ska jag åka mot Södertälje och möta upp Matilda som är i skolan! Vi ska gå lite i affärer och eventuellt bowla eller spela biljard :D
Ska nog gå ut med Hexxa innan jag åker också, :)

Imorrn ska jag på föreläsning, visserligen är föreläsningarna inte obligatoriska men jag vill gå i alla fall, det är ju bra för då får man ju veta ännu mer om ämnet! :)

Nej nu ska jag spela ett parti Hjärter och sen ska jag plugga :P kanske :P adieu!

P.s.

Resan till Brasilien närmar sig :D Längtar som fan, ska bli så jävla kul!

Nej,

jag orkar inte plugga mer! Vill inte vill inte vill inte. Jag har pluggat hela dagen idag. Och ändå är jag inte klar. Ska åka mot universitetet om en timme. Men jag orkar inte mer.. Det är så sjukt mycket att göra :S haha.. Nåväl, så kan det va ibland. Jag får ta igen det till nästa tillfälle helt enkelt. Den här veckan stannar jag i storstan tills på lördag troligtvis :)
Har lektion 18-22 idag och föreläsning 18-20 på torsdag. Men den här veckan ska jag börja plugga redan imorrn och inte på söndagen... Jag har lärt mig min läxa! Haha.. Måste börja i god tid har jag märkt nu.
Undrans om jag skulle äta lasagne innan jag åker iväg? Kommer bli döhungrig där annars.

Efter lektionen ska jag åka till Matilda och sova där :) hon börjar inte förrän kl 12 imorrn! Hon har ett riktigt soft schema måste jag säga, hehe :)

Nehe, nu ska jag väl äta lite lasagne och plocka ihop mina grejer. Allt ligger utspritt överallt.. Får försöka plocka i ordning allt och lägga det i en hög åtminstone.. Ha det bra!

I storstan ;P

Det känns lite skumt att för tillfället vara bosatt i storstan, men jag vänjer mig. Och jag önskar att jag kunde bo här på heltid.. Haha :) slippa Oxelösund och Nyköping, det är så trist där.

Idag börjar jag då skolan igen. Det känns lite nervöst! Och så har jag kurslitteratur som väger typ 500 kg..eller ok, kanske inte så mycket men åtminstone 4 kg. Tror jag. Och jag ska ha med mig allt idag, för jag vet ju inte vilken bok vi behöver ha med oss.. Lagboken är ju såklart ett måste. Och så måste jag köpa ett block idag också, får ta och göra det innan eller efter jag och Matilda bowlat :D

Gårdagen spenderades till att köpa kurslitteratur, köa för att skriva in mig på universitetet och umgås med Matilda! :D visserligen satt vi typ bänkade i bilen nästan hela tiden, men vi har kul oavsett vad vi gör :)

Snart ska jag väl ta och duscha, klä på mig och sen så borde jag ta mig till centrum och äta lite frukost.. Det finns smör här men det finns inget bröd och inget pålägg. Jag känner inte för att bara äta smör :p sen ska jag väl bara softa tills Matilda dyker upp. Jag somnade tidigt igår, nån gång vid 22. Och gick upp vid 9 imorse, så jag är riktigt utvilad, skönt var det!

Nej nu ska jag väl surfa runt lite och sedan dra mig till duschen.. Ha en bra dag!