Suck...

Vad jobbigt det är att flytta.. Det känns som om vi gör skitmycket hela tiden men det blir aldrig klart.. Varför ska jag ha så mycket grejer för? :p

Nej nu måste jag återgå till att göra det jag borde göra, istället för att sitta här. Back to work!

Är det meningen att jag ska bli vuxen nu?

Jag betalade min första hyra själv i tisdags.. Eller egentligen så betalade jag och Marko den, vi delar ju på den förstås. Men ändå. Ska jag bli vuxen nu då eller? Betala hyra och räkningar.. Så ska jag gå på universitet nu tills december, då ska jag leva fattig som en kyrkråtta? Eller jag ska låtsas som om jag är så fattig i alla fall, för egentligen har jag ganska mycket pengar (på sparkontot) men dom ska jag låta bli att röra så länge som jag bara kan..

Jag är för övrigt glad att jag valde Stockholms universitet istället för Uppsala universitet! Stockholms universitets juridiska institution är den 8:e bästa i hela Europa.. Inte illa, inte illa.. Plus att jag får tillgodoräkna mig kursen, mycket bra enligt mig. Men jag har fortfarande inte köpt nån kurslitteratur, så lite tonårs-jag finns kvar i mig ;) haha, göra allt i sista sekund.. Men nu när jag går den här kursen så ska jag göra saker och ting i god tid, jag ska koncentrera mig på studierna och jag ska delta aktivt. Det där med att göra grejer i god tid blir nog svårt.. haha..

Och idag jobbade jag sista dagen :D sista arbetsdagen, det kändes underbart. Eller egentligen inte, jag va helt död när jag slutade.. Men ändå. Eller jag har fått erbjudande om att jobba på söndag, jag slits mellan att jag inte vill och...pengarna. Jag måste bestämma mig ikväll i alla fall. Just nu lutar det mot vill inte-hållet.. Det enda jag vill är att ha min lön! Bara ett par veckor kvar tills dess..

Nej nu ska jag väl be någon förälder köra mig hem... Orkar inte va här längre, vill lägga mig i sängen hemma och dö en stund.. Men måste till brorsan också, suck.

Det finns ingen tid över till allt som behöver göras..jag har ingen tid över till nånting känns det som..trist, men det är väl det här som kallas för vuxenlivet haha.. Jag lär mig att leva med det så småningom ;)

Semester :)

Känns så otroligt skönt med semester! Jag jobbar inte nästa gång förrän på söndag morgon, härligt :) folk har hört av sig till mig för att dom undrat om jag kan jobba åt dom några dagar nu i veckan, men jag har inte ens svarat på deras sms. Jag orkar inte bry mig överhuvudtaget helt enkelt. Sen ringde dom från jobbet imorse också, två gånger! Om jag inte svarar första gången så lär jag inte svara andra gången heller.. Jag vill inte svara, jag är ju så lättövertalad, dom hade övertalat mig till att jobba idag. Sen ringde dom i fredags också, då svarade jag faktiskt. Och sa nej! :o haha.. För en gångs skull :P

På torsdag ska jag iväg till Stockholm, köpa lite kurslitteratur m.m.. Känns så overkligt fortfarande! Visserligen ska jag bara gå en kurs, men det känns totalt overkligt.. Kanske blir det till verklighet när jag faktiskt köper kurslitteraturen? Vem vet.
Om inget annat så borde jag ju fatta det den 1 september, då jag börjar :)

Jag bestämde först att jag skulle jobba söndagar under september-oktober, men nu har jag ändrat mig. Jag vill inte jobba något alls, känns bäst att bara koncentrera mig på studierna. Så jag får säga till om att jag inte är där söndagarna heller.

Tiden går så fort, men ändå så långsamt! Nu är det inte alltför lång tid kvar tills det är december :) då blir det till att åka iväg till andra sidan jordklotet! Längtar helt sjukt mycket! Men det känns ändå så avlägset, det är för lång tid kvar! Haha..

Nej nu ska jag sluta babbla, ska nog ta och äta något istället. Ha det bra!

Oj...

Ja det blir väl så att man inte uppdaterar när man inte har någon dator för tillfället :P så kan det va..
Imorrn ska jag iväg på kryssning till Helsingfors med Marko, Jani, Tintin, min mamma och min moster och det ska bli så jävla kul! Och idag va sista arbetsdagen på ett tag, är ledig i hela 8 dagar nu!! SJUKT SKÖNT! Har jobbat som ett jävla as.. Och det va kul att få lönespecen :) blev mycket positivt överraskad, hade aldrig väntat mig att få så pass mycket :) men sen har jag haft högre timlön hela juli också, vilket jag heller inte hade väntat mig.. så det är kul att bli positivt överraskad emellanåt :)
En champagne-flaska åker med på kryssningen, sen kan man alltid besöka tax-free och så ska vi ju äta buffé imorrn kväll, så där kan man få sig ett par glas vin! Trevligt, trevligt.
Så har jag bestämt mig för att inte följa med på personalfesten i september, känns inte lockande för tillfället.. Vill bara koncentrera mig på mina studier då. Eller egentligen så vill jag bara inte åka med den här gången :P
Så är man ju 18 nu också.. Känner mig lite vuxen nu när jag till och med skaffat mig bankdosa och allt ;) haha..och så jobbar man..och tar tjänsteledigt! Har ju fast jobb, så det är väl lite vuxet det med. Sen ska man ju flytta på riktigt snart med, göra lägenheten till min egen liksom. Eller ja, till våran, min och Markos :) mys.
Men nu ska jag dra mig hemåt och hämta upp tvätten, måste packa inför helgen.. Ha det bra!