Söndag

Och så var det söndag igen. Vilket betyder att måndagen närmar sig med stora kliv.. Men den här veckan gör det inget, för nu har jag lov! Härligt!

Hela mitt lov ska gå ut på en enda grej: SLAPPA! Förutom nästa helg då jag ska hjälpa Heidi och Ted att flytta. Men innan dess ska jag bara slappa så mycket så att hela jag blir en sackosäck typ. Haha.

Ha en bra dag!

Haha

Måste bara berätta detta.. Jag sitter ju i datorsalen, det är flera stycken som går i ettan som sitter här inne och kollar på alla treors scheman.. Och de är så avundsjuka på oss för vi har så härliga scheman!
Haha ja dom får väl vänta ett par år till för att få ett sånt schema :) och det är sant, vi har bra scheman! I alla fall jag!

Sitter i skolan...

...Väntar på att sista lektionen innan lovet ska börja! Italienska, kul :) Börjar om ca 20 minuter, så har lite tid att softa. Inte för att italienska-lektionerna nånsin är ansträngande, haha!

När jag slutar kommer familjen och hämtar mig. Då ska vi åka till min syster för att fira min systerson/gudson Jonatan för han fyller 4! Lillkillen blir bara större och större :) och hans lillebror Kristian är inte alltför långt efter han heller! Tiden går så fort! Känns som om det va alldeles nyss som Jonatan och Kristian föddes! Nu är dom redan 2 respektive 4 år gamla!

Kollade på Insider igår. Det handlade om fotbollshuliganerna.. Känns helt sjukt att människor, både yngre och äldre, slåss på det viset! Och sen försöker de rättfärdiga sig genom att säga att dom "slåss för laget".. SJUKT! Jag fattar inte hur folk tänker ibland!

Nåväl, imorrn är det då dags för högskoleprovet! Känns rätt bra faktiskt, är nog inte så svårt! Och om det är nåt man verkligen inte vet, så kan man alltid gissa på något svarsalternativ. Det är ju bättre än att inte svara alls!

Nej nu ska jag surfa runt lite innan jag börjar! Ha en fortsatt trevlig dag!

Äntligen!

Nu är jag äntligen klar med språkanalysen!
Vi hade debatt idag på svenskan. Sånt är aldrig kul! Eller jo, okej då, det kan vara kul att kolla på andra när de debatterar. Men det är inte kul att själv sitta där framme och ha en debatt!

På psykologin började vi med motivationspsykologi. Fick även veta hur det gick på provet förra veckan. Jag skulle nog kunna säga att det gick rätt bra för mig. Fick 69 p/70 p!

Nu ska jag börja ta itu med geografi-arbetet. Ska bara springa till köket och dricka lite Fanta Exotic Thrill sen är jag på G med skolarbete igen!

Ha en fortsatt trevlig kväll!


En ny vecka

Och så var det måndag igen, en ny vecka har påbörjats. Hur gick det med min pluggdag igår då? Hm, ärligt talat inte så himla bra.. Haha.. Jag va ute på promenad och kände mig pigg och glad. Sen kom jag in och gjorde lite på min språkanalys, sammanställde resultat och så. Sen blev det tråkigt.. Så jag tänkte att jag tar en paus och gör lite annat under tiden, för att sedan ta itu med svenskan igen.. Det blev så att jag gjorde massa annat under resten av dagen, fast ingen mer svenska. Haha. Så nu sitter jag här i skolan, har håltimme och arbetar med min språkanalys här. Jag har kommit hyfsat långt nu, så jag vågar nog påstå att den kommer vara klar ikväll! Och när denna är klar, då är det bara att börja med geografin och jobba hårt med att få det klart tills på torsdag!

Men jag är inte särskilt orolig, jag arbetar bäst under press! På så här vis får jag ut det mesta av mig själv! Och det brukar innebära att jag får MVG ;) som lägst får jag VG eller VG+. Och som sagt, oftast MVG.
Fick för övrigt MVG på min uppsats i engelskan, men det hade jag väntat mig :)

Nej nu ska jag skriva lite till på min språkanalys, sen ska jag skicka den till min mail och göra klart den hemma!
Ha en bra dag!

Lördag

Idag har varit en bra (men ändå dålig) dag. Bra för att vi har gjort massor med vettiga saker idag. Men dålig för att jag har ignorerat att jag har just en annan "vettig" sak att göra.. Språkanalysen i svenskan! Jag arbetade lite grann med den idag. Med betoning på lite. Imorrn måste jag göra klart den! Jag måste! Så ska gå och lägga mig strax, sova ordentligt inatt och gå upp imorgon bitti. Då ska jag vara jätteglad och superpigg, ta med en av vovvarna ut på promenad och sen hem och göra svenska, inte göra nåt annat förrän svenskan är klar. Undra om jag klarar av det? Jag kommer säkerligen pausa emellanåt för att gå och äta.. Men sånt måste man få göra. Men jag ska inte ägna mig åt andra aktiviteter i alla fall. Måste, måste, måste göra svenskan. Den ska in på onsdag men måste göra geografin och jag hade planerat måndag-onsdag till att göra den... Oi vei! Jag har för mycket att göra. Det är språkanalys, geografi-inlämning, geografi-seminarium, debatt (svenskan).. Och om det är nåt mer så har jag faktiskt förträngt det! Så det så. Nej nu ska jag sova, utvilad imorrn är det som gäller. Sen massa plugg :( tråkigt, men det måste göras.
God natt!

Låååång sovmorgon

Ja det är sovmorgon till 13.20 idag :) och jag sov faktiskt rätt så länge! Ända till halv 9..! Det va otroligt skönt! Klev upp och va effektiv ett tag, läste marknadsföringen (både i boken och mina anteckningar), så jag tycker väl att analysuppgiften imorrn borde gå bra! Nu när jag känner mig uppåt och redo för skolan så skulle jag väl kanske börja med språkanalysen i svenskan också... Med tanke på att den ska in på onsdag!
Men jag har planerat min tid väl, säger vi. Jag har i alla fall kommit fram till att jag ska göra analysen nu i helgen och vara klar med den absolut senast på söndag. Sen måste jag börja med geografiarbetet.. Som ska in på torsdag! Och den ska vara klar absolut senast på onsdag. För på torsdag förmiddag nästa vecka ska jag sova och slappa, så är det bara!
Ja just det ja, jag ska ha en debatt i svenskan på måndag morgon. Direkt på morgonen. Jippi.. Eller inte! Jag hatar debatter, dom är så tråkiga. But a girls gotta do what a girls gotta do..! Så det är bara att genomlida skiten.
Idag har jag geografi och engelska. Engelskan är kul, det går bra som fan (som vanligt). Geografin går också bra, men det är inte lika kul. Ibland är det intressant, ibland inte. Men det är lite kul att lyssna på läraren, för han har en väldigt sovande röst..och det varvas med att han inte alltid vet vad han ska säga "för att, för att, för att, för att det blir ... " så då vaknar man till.
Imorrn ska jag ut och äta med Angelina och hennes pojkvän Robin! Tror jag i alla fall.. Vi tänkte oss kinamat först, men det börjar luta sig mot pizza istället. Haha. Det märks imorrn vad det blir! Nåväl. Nu ska jag gå och prata med min mamma.
Ha en bra dag allihop!

Skolan

Japp här sitter man i skolan, väntar på att svenskan ska börja.. En halvtimme kvar. Angelina va/blev sjuk och åkte hem där hennes pojkvän väntade på henne. Så här sitter man då och väntar på andra och således sista lektionen för dagen.
Vi ska påbörja nåt nytt i svenskan idag, så det är väl kanske dags att göra klart inlämningsarbetet innan denna veckan tagit slut! Det ska ju trots allt in nästa onsdag, så ska köra hårt och fokusera på skolan hela veckan ut! Har inlämningsarbete i både svenskan och geografin..och på fredag ska vi göra nån analysuppgift på lektionen på marknadsföringen, så måste läsa kapitlena igen för att repetera och se till så jag verkligen kan allt! Jag hoppas det inte blir nåt mer nu tills nästa vecka.. Det blir alltid mycket att göra veckan före lovet, suck! Nåväl, jag har själv valt att gå gymnasiet så jag ska inte klaga alltför mycket. Men lite får man faktiskt klaga.

Ha en bra dag allihop!

Helgen

Den här helgen va bra, vi va på kryssning till Helsingfors! Kan väl inte säga mer än att jag hade kul! Och att vi åt gott i Helsingfors :)

Nu sitter jag i skolan, har inte hänt nåt intressant idag egentligen. Snart ska jag väl plugga lite inför duggan i psykologi imorrn.
Så börjar italienskan 15.15 också, hoppas ettorna kommit ikapp oss andra nu! Så att vi hamnat på samma nivå.. Börjar bli så tråkigt att bara göra samma sak hela tiden! Lite kul att det finns ettor, tvåor och treor i samma italienska-grupp! Men så kan det gå när man väljer det som individuellt val. Jag klagar inte i alla fall, eftersom dom fick in det på mitt schema! På så här vis slipper jag läsa bank- och aktiekunskap. Det är jag glad över!

Ha en fortsatt bra dag!

Överraskning!

Fick mig en liten överraskning nu för bara några minuter sen. Satt här och slösurfade i väntan på att maten ska bli klar.. Så ringer telefonen! Och nej, det va inte överraskningen. Så svarade jag och vem va det som ringde? Jo det va Marko, min underbara älskade Marko! :D Åh jag blev så glad av att få prata med honom en stund! Så härligt att få höra hans röst, hans skratt.. Det va absolut dagens bästa händelse! Snart får jag äntligen hålla om honom igen, bara känna honom i min närhet.. Längtar!..

Måndag

Ja idag har varit en soft skoldag! Började med svenska, jag pratade med läraren och bestämde mig för att göra nåt helt annat inom analysen! Något mycket roligare, haha! Nåväl. Sen hade jag PA-möte med min handledare, vi pratade lite och jag ska köra igång med att leta info m.m. tills nästa gång vi ses. Då vill hon även se en projektplan, så det gäller att finslipa frågeställningarna och syftet lite grann!

Klockan 12 hade vi skolfotografering. Hör och häpna, jag fick stå upp!! Jag har aldrig i hela mitt liv stått upp på gruppfotot. Så när fotografen sa åt mig att ställa mig upp istället för att sitta ner, så blev jag helt chockad. Jag ba "Va? Jag?!" Haha.. Det lät nog rätt roligt då jag sa det :) Nåväl, så jag ställde mig upp och stog där, haha. Efter det hade vi en mycket kort psykologi-lektion, kanske en halvtimme eller nåt. Och nu sitter jag här vid datorn, har hunnit prata med min mentor också och vi kollade min studieplan. Allt va som det ska vara :)

Jag tänkte läsa lite italienska nu innan vi börjar lektionen, eftersom jag inte har så mycket annat att göra. Jag börjar inte förrän 15.15 så jag hinner gott och väl läsa det om och om och om igen om jag så vill.. Fast det känner jag inte för, haha. Så jag sitter här ett tag innan jag läser lite i italienska-boken. Sen sätter jag mig väl där uppe och softar i nån soffa tills vi börjar.. Är rätt skönt att bara slappa! Slutar 16.00, då kommer snälla mamma och hämtar mig :) jag har det lite lyx jag, som får skjuts både på morgonen och på eftermiddagen! Hehe.

Undra vad vi ska äta till middag? Vi köpte potatis igår iaf, så om jag får bestämma så blir det potatis- och köttfärssoppa. Det är riktigt gott! Och det va ju så länge sen vi åt det senast! Får nästan ringa mamma och säga det redan nu, så kan hon laga maten innan hon hämtar mig. På så vis kan jag bara sätta mig och äta när jag kommer hem, jag gillar den idén :)

Nej nu ska jag läsa lite bloggar, plugga lite italienska och softa tills vi börjar igen! Ha det bra!

Söndag

Ja den här dagen har varit rätt härlig :) imorse bestämde jag och mamma att vi ska ut och gå långpromenad med hundarna så vi tog en varsin i koppel och gick. Och vi va ute kanske 40 min. Sen när vi kom tillbaka bytte vi hundar och tog återigen en varsin och gick ut på promenad. Va ute i 40 min igen. Skönt! Det har varit riktigt härligt höstväder idag!

Sen åkte vi in till Nyköping för att köpa hundmat, så vi passade på att gå på Rusta och kolla lite samtidigt och även handla på Willys. Köpte energidryck därifrån, mums! :) Åkte hem, va här en stund. Sen till Yvonne och hälsa på! Va där i flera timmar! Så kom syrran och dom hit, då tog vi med oss henne hem till Yvonne och satt där ett tag igen :) fikade och så!

Så det har varit fullt upp hela dagen! Skulle väl egentligen läst psykologi men det blev inte av! Nåväl, det får bli av på håltimmen imorrn. Nu funderar jag på vad jag ska ha på mig imorrn.. Vi har ju skolfotografering! Sista riktiga skolfotot, måste ju va fin då :P

Nej nu orkar jag inte skriva mer. God natt, eller nåt!

God kväll

Idag har varit en lång men trevlig dag :) vi tog det lugnt på förmiddagen, men på eftermiddagen blev det både besök hos syrran och några i Sthlm. På vägen hem från Sthlm stannade vi på McDonald's och va lite onyttiga, vi åt en cheeseburgare var och delade på en fanta! Haha.. Men gott var det!

Annars har jag inte gjort så mycket idag, skulle väl egentligen pluggat men det blev inte av...oooops. Får ägna mig åt det imorgon istället! Jag orkar inte göra nåt idag iaf, är bara trött just nu.. Sängen bara skriker efter mig! Så ska dra mig ditåt, god natt och hoppas alla haft en bra dag!

Tröööööööööött

Hur kan man va såhär trött? Jag som tyckte jag va totalt utvilad imorse.. Nåväl. Jag somnade till lite på bussen, men vaknade när Angelina skickade sms. Jag måste ha somnat till, eftersom jag hade den där mysiga eftersmaken i munnen som man har då man precis vaknat.. Men vilken tur att hon skickade sms precis då, för på nästa hållplats skulle jag av!

Annars har dagen varit riktigt bra! Den började med engelska, vi skrev ner det vi ska göra som Mission Great Britain och lärarna tyckte vi va jätteduktiga :) sen marknadsföring, men det va inte jobbigt alls. Vi skulle gå till Mique för att kolla vad dom har för produkter där och vilken kundgrupp dom har m.m... Det tog inte lång tid.
Hämtade ut mitt hänge från Guldfynd, som blivit graverat. Det va fint :) Sen gick vi för att skriva ner det vi kommit fram till inom marknadsföringen och efter det åt vi. Efter det gick vi tillbaka till skolan en sväng, skulle kolla med min italienska-lärare ifall jag kunde plugga italienska hemma istället eftersom ettorna skulle skriva prov. Det gick bra, så här sitter jag hemma nu och ska snart plugga italienska en stund!

Annars ska jag inte göra så mycket idag, jag och mamma skulle nog iväg och handla lite tror jag.
Ha en fortsatt trevlig fredag! :)

Torsdag

Idag har det varit en riktigt soft dag. Dagen började dock lite mindre bra. Vaknade vid halv 7 nån gång och jag hade sovmorgon till 13.20.. Haha.. Men det va lugnt, fick ju se Beverly Hills 90210 så det gjorde inget! Sen drog jag på mig mjukiskläder för jag och mamma skulle ner till tvättstugan. Vi satte igång de första maskinerna och bestämde oss sedan för att röja i våra källarförråd, sagt och gjort. Nu har vi helt plötsligt rätt mycket plats där nere, haha!
Sen va det dags för mig att fixa i ordning mig inför skolan, jag skulle in till stan och äta lunch med Angelina. Sedan skulle vi gå lite i affärer :) Angelina hittade två polotröjor som hon köpte, jag hittade en vanlig tröja men jag köpte den inte.

Så gick vi mot skolan.. In på skolan.. Ser på informationstavlan att vi skulle samlats på Forum 08.40 imorse.. Jaha okej vad var det vi fick veta då?? Så vi har jagat Per ända sen vi kom till skolan men han har varit upptagen hela tiden. Lite svårt att dyka upp vid den tiden när man har sovmorgon och dessutom inte hade en aning om att man skulle samlas! Nåväl.

Vi hade geografi nyss, det va rätt kul faktiskt! Nu börjar den kursen faktiskt bli intressant! Ska snart ha engelska C, vi ska starta upp Mission Great Britain :) Kommer bli riktigt kul! Jag och Angelina ska göra ett skitbra projekt för att få åka med till London ;) Vi vill dit!

Nu ska jag sluta skriva och läsa lite bloggar. Kommentera gärna!
Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

Haha

Ja det va ju en intressant geografi-lektion. Oerhört många som kom dit. INTE. Det va studentfest igår så ungefär en femtedel av klassen kom nu på morgonen. Dålig stil!!

Har bara svenska i eftermiddag :) soft, två lektioner på hela dagen! Sånt gillar vi!

Ska till öronläkaren snart, mamma kommer och hämtar mig vid kvart över 10. Har tid 10.40, sen audiogram 11.00... Hoppas det inte tar alltför lång tid, så jag hinner äta innan vi börjar kl 12.05! Vore så himla jobbigt att inte ha fått i sig nån mat innan dess, är redan hungrig nämligen.. Men jag har räknat ut att om dom är snabba på sjukhuset så bör jag hinna till lunchen senast 11.40. Vore bra!

Igår kväll kollade jag på Desperate Housewives, det va bra som alltid annars också :) Sen bestämde jag mig för att jag ska sova tidigt, så stängde av innan So You Think You Can Dance började, eftersom jag inte ville fastna framför teven. Synd, hade gärna velat se finalen! Men jag kollar på reprisen i helgen istället, funkar lika bra!

Och justeja, nu har jag äntligen fått mitt psykologi-arbete inlämnat! Känns riktigt bra!

Mys framför teven!

Jag har gjort klart psykologin ännu en gång och skickat det ännu en gång, hoppas det inte försvinner nåt den här gången. Jag har även gjort lite på mitt projektarbete, men det är mest det som min handledare vill se nästa vecka.
Sen satte jag mig framför teven, kollade på One Tree Hill och sen dess har jag suttit och häckat där :) blev lite mys med Bella för hon kom och ville upp till mig i soffan! Så där satt vi båda två och kolla på teve, fast jag klappade henne förstås för det är så det ska va ;) hehe.. Bella sitter fortfarande i mitt knä, så vi har gosat massvis haha.. Det är härligt att ha hundar! Jag ska lätt skaffa mig en liten vovve när jag pluggat klart, blir väl om ca 6 år men då har jag ju i alla fall tid med en liten sötnos!

Jag funderar på att äta lite äppelpaj med vaniljsås sen när jag kollar på Desperate Housewives :) Det tycker jag låter som en bra idé!

Imorrn ska jag till öronläkaren på förmiddagen, direkt efter det ska jag göra ett audiogram på sjukhuset. Hoppas verkligen min hörsel har förbättrats efter operationen! Inte för att jag tycker att den har förbättrats särskilt mycket, tycker jag hör lika dåligt som förr. Men det visar sig imorrn!

Nu vet jag..

..vem som är min handledare i projektarbetet. Det är Kristina, som även är min mentor...men gud vilken tur jag har då! *not*.. Jag får väl göra det bästa av situationen! Hon har ju trots allt examen från juristlinjen så hon kan förhoppningsvis komma med några goda råd och idéer. Jag ska försöka se positivt på det, annars blir det säkert inget av saken.

Nu ska jag göra klart psykologi-arbetet...ännu en gång, suck. Varför måste jag drabbas av sånt där? Nåväl, det måste göras. Efter det ska jag nog börja fundera på hur jag ska gå tillväga med mitt projektarbete, så det blir nog inte alltför mycket bloggande mer idag. Skriver nog ett inlägg till senare när jag är klar med allt!

Ha en trevlig eftermiddag allihop!

Förlåt!

Glömde visa bild. Eftersom jag är lite lat så klistrar jag bara in länken till skorna, så får ni titta in själva :)

Här:
http://www.skopunkten.com/product.aspx?artnr=225361

Sådärja, det va sista inlägget för mig för idag. Kommentera gärna vad ni tycker om stövlarna! :)

Glad!

Stövlarna passade precis som dom skulle! Funkar både med tjock strumpa och utan tjock strumpa, så jag är väldigt nöjd! Har inte provat dom förrän nu, kom lite emellan.
Vi hämtade ut stövlarna, åkte till Yvonne för att hälsa på och även till brorsan en sväng. Kom hem, tänkte att nu ska jag prova skorna men först skulle jag skicka psykologi-arbetet till min skolmail så jag kan skriva ut det imorrn och lämna in det.. Kollar igenom arbetet och ser förskräckt att det jag skrivit senast på arbetet inte sparats!! Åh nej! Så hemskt! Så nu måste jag göra om två av frågorna.. :( skitjobbigt!

Men en positiv sak är ju att stövlarna passade i alla fall.. Så det är jag glad över, trots att det gick som det gick med psykologi-arbetet! Får helt enkelt prata med läraren imorrn och förklara hur det ligger till, jag tror nog han är förstående. Så jag ska fråga om jag kan få göra klart det imorrn eftermiddag och lämna in det på onsdag..

Men nu ska jag sluta skriva och glo på tv eller nåt! God natt och sov sött!

Äntligen!

Ja! Äntligen så ligger mina stövlar och väntar på mig på ICA! Hoppas bara att dom passar nu också! Jag och mamma ska iväg och hämta ut dom! Woho! Nu är jag glad :)
Skriver sen och berättar ifall dom passade eller inte! Kan även visa bild då. Nu måste jag kila!

Haha..

Glömde skriva om psykologin förut. Vi har alltid psykologi i Aulan på måndagar, eftersom det är två klasser som har psykologi samtidigt. Men idag behövde två andra klasser Aulan eftersom dom skulle få besök av någon föreläsare. Så vi fick en mindre sal.
Psykologi-läraren kommer lite tidigare till lektionen och säger "Exakt kl 12 stänger jag dörren och låser, eftersom vi inte får plats fler här inne. Så får dom komma på andra halvan av lektionen, då får ni sluta".. Så blev klockan 12, han stängde dörren och låste den. Dom som kom för sent stog utanför och knackade på, försökte få komma in. Då öppnade han dörren och sa "Tyvärr, ni får inte vara med".. Haha det är verkligen obeskrivligt, vilka miner dom fick! Sen berättade han för dom att dom får komma tillbaka om 40 min och ha lektion då.

Nu när jag äntligen skulle åka hem gick jag till busstationen och väntade på bussen.. Efter en liten stund kommer det en tjej som också skulle med samma buss, hon satte sig bredvid mig på bänken. Då ser jag att hon inte har några skor på sig! Herregud! Vem går utan skor i oktober?? Jag blev rätt förvånad faktiskt..!

Nu är jag hur som helst hemma! Höll dock på att missa min busshållplats, va nånstans i min egen lilla värld.. Märkte sedan att "Shit, här ska jag av!".. Så tröck jag på STOP-knappen några meter innan hållplatsen och busschauffören tvärnitade! Men ja, jag kom av bussen i alla fall. Som tur va!

Mamma hade gjort middag, så det va bara att äta när jag kom hem. Ris med korv stroganoff :) Mums! Så det åt jag när jag kollade på How I Met Your Mother.. Hyfsat bra serie! Den har sina roliga stunder, hehe..

Så nu ska jag väl sitta lite på msn, läsa lite bloggar och kolla min lunar! Ha en trevlig kväll!

Lång håltimme...

Jag är så uttråkad. Har suttit här vid datorn nu i två timmar..eller nåt sånt.. Och nu har jag verkligen gjort allt jag kan göra vid datorn. Finns inget mer att göra, absolut ingenting. Om jag nu inte förstås kollar in mitt schema...för att se om det hänt nåt nytt på det. Det kan jag ju förstås göra. Det ska jag nog göra, efter att jag skrivit klart det här inlägget.
Snart är klockan äntligen 15.15, italienska woho! Slutar 16.00, tar bussen hem 16.20, det är fortfarande hemskt att jag inte kan lyssna på musik. Världens tråkigaste hemresa? Troligtvis.
Jag borde avrunda här, kolla mitt schema och hämta italienska-boken+blocket för att sedan ta mig till klassrummet. Vi är stor grupp idag, jag vill gärna ha platsen jag brukar sitta på.
Ha en trevlig eftermiddag!

Stulen lista..

Hav eller Sjö
Tv eller Dator
Höst eller Vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3 (Mobilen)
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko
eller Sandal
Afrika eller Asien (Har inte varit varken i Afrika eller Asien)
Löshår eller Äkta
Mobil eller Telefon
Klänning eller Kjol
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Hus
Vanilj eller Choklad
Ring
eller Halsband
Jordgubb eller Hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Bil eller Buss
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Jeans eller Leggings
Snowboard eller Skidor (Ingetdera)
Harry Potter eller Lord of the Rings (Nä)
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller Arbeta
Christina Aguilera eller Britney Spears
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar



I brist på annat att göra.. Har håltimme till 15.15..!

Lunch

Ja det va riktigt gott med lunch! Pastagratäng och potatismos på knäckebröd.. Hehe..

Jag har återigen den där känslan av att jag vill shoppa. Men jag har ju inte råd! Får nöja mig med att kolla runt helt enkelt. Hoppas skorna jag beställde förra veckan kommer idag eller senast imorrn! Längtar verkligen..och hoppas dom är lika snygga i verkligheten som dom är på bild! Och mitt största hoppas är att dom ska sitta bra..!

Om en halvtimme är det dags för psykologi, vi ska börja med inlärningspsykologi. Kan ju bli intressant! Det märks då. Om inget annat så blir väl lektionen rolig i alla fall, läraren är lite flummig :) vilket är enbart positivt, faktiskt!

Nu har Angelina fått veta vem som är hennes handledare i projektarbetet.. Undra när jag får veta vem som är min?? Snart hoppas jag verkligen. Jag borde nog börja arbeta lite med det också... Har inte riktigt fått igång min hjärna efter sommaren. Den vill verkligen inte samarbeta! Det beror nog på att vi först inte hade ett skit att göra men nu helt plötsligt verkar det vara jättemycket.. Sånt suger! Men det är bara att kicka igång hjärnan, köra hjärngympa eller nåt annat bra.. Men det löser sig, det vet jag! Jag är smart och jag kan göra vad jag vill bara jag tar mig orken till det!

Nåja, nu ska jag skriva ut psykologi-arbetet och läsa lite bloggar!

Ännu en måndag

Japp, så sitter man i skolan igen..ännu en måndag..en ny vecka.. Och jag önskar att jag bara fick ligga hemma i sängen och sova! Idag är en sådan dag.
Och inte blev det bättre av att jag inte hade någon musik på bussen, för jag har lånat ut mina hörlurar till brorsan. Hade totalt glömt bort det, kom på det imorse.. Suck.

Okej, nu har jag gnällt av mig så nu ska jag vara positiv! Idag har jag psykologi och italienska :) ska bli kul. Har svenska nu på morgonen, det är väl helt okej.

Igår kväll så blev jag sugen på äppelpaj.. Så tänkte att det ska jag baka! Övertalade mamma till att hjälpa mig och så åkte vi då till affärn för att köpa äpplen och vaniljsås! Kom hem, bakade, åt lite äppelpaj. Då va jag nöjd och gick och la mig framför teven för att kolla på ...och så kom Polly! Den va väl helt okej, om inget annat så somnade jag i alla fall till den :) Hehe..

Nu ska jag sluta skriva och va lite social med Angelina..tänkte jag..men hon skriver blogg just nu.. Haha!

Nåväl, ha en bra dag allihopa!