Bra dag :)

Idag har varit en riktigt bra dag :) hoppas den fortsätter lika bra också! D.v.s. hoppas vi får sluta musiken väldigt mycket tidigare! :P

Nu är ekonomin helt slut för min del, så har sovmorgon till 12.05 imorrn! :D Sweet! Har verkligen absolut ingenting kvar att göra. Jag bara kommer till skolan för att få närvaro i stort sett :P Har varit så hela förra veckan också :) De här 3 sista veckorna har varit hur softa som helst! :D Jag klagar verkligen inte ^^

Musiken börjar om en kvart iaf. Undra vad vi ska pyssla med? Säkert nåt tråkigt :P men som tur är, så är det min allra sista musiklektion! :)

Har dessutom lämnat tillbaka alla böcker nu, förutom historian och dom ska han ha in antingen på fredag eller på måndag :) Det märks ju hur det blir med den saken :) Och jag är väldigt glad över mina betyg, dom är definitivt inte fy skam! Har fått veta alla betyg nu, förutom musiken och svenskan. Så jag har rätt stor koll, men det ska ändå bli riktigt kul att öppna betygskuvertet den 7 juni med mina föräldrar och se hur stolta dom blir över mig när dom ser mina betyg :D.. Jag har inte sämre än VG i nåt, förutom idrott och det är för att jag verkligen inte tycker att idrott är roligt :P jag dyker upp bara för att få närvaro och G i kursen helt enkelt :)
Sen kan jag ju påpeka att större delen av mina betyg faktiskt bara består av MVG, så det uppväger idrotten gott och väl plus lite till ;D

Men nu ska jag väl ta och röra mig mot musiken! Ha en riktigt trevlig kväll allihopa! :D

Myskväll :)

Ikväll blir det myskväll! Jag och Marko ska kolla på Uuno Turhapuro, vi kollade på en av filmerna redan igår :D haha han äger, så jävla rolig. Måste ta och se om vi hittar fler finska filmer att inhandla :)
Det blir alltså film, chips och dip (för Marko), jag ska äta fruktsallad :) = mycket mysigt!

Sitter i skolan...

...har inte alltför mycket att göra. Hade tyska nyss, gjorde min Steckbrief och skrev sen ett brev av det. Sen gjorde jag inget mer, för lärarn hade inget mer planerat. Hon tyckte det va bra. Så jag satt där och glodde ner på pappret tills hon sa att jag fick sluta :P jag va den enda där. Jag har slutat förvånas över hur ofta jag är själv på tyskan :P Alla andra skolkar ju hela tiden, idioter. Nåja.

Så nu sitter jag och Bitchen i datorsalen och skriver varsin blogg, för att vi inte har nåt att göra. Jag tvingade henne att skriva en blogg för hon uppdaterar aldrig sin, men det gör i och för sig inte jag heller. Men i alla fall ^^

Idag ska jag inte göra så mycket. Ska göra klart min bokanalys och sen ska jag bara mysa med Marko! Imorrn ska jag lämna in bokanalysen.
På kvällen ska jag och Bitchen käka på kinarestaurang :) Mums! Sen ska vi åka hem till henne och sova där :P På lördag är det ESC :D Repris från förra året, tack! Hehe, eller jag menar ju inte själva ESC, utan att vi hade så jävla roligt när vi kollade på det ;P hehe.. Nåja, ska bli en kul helg :)

Nähä, nu ska jag väl ta och sluta skriva.. Har slut på ord. Ha en trevlig dag.