Nyklippt :)

Ja, det va väl ungefär ett år och en månad sen jag klippte mig sist, om inte ännu längre? Hur som helst, nu har jag i alla fall blivit klippt, eller ja fått håret toppat och lite liiite klippt :)
Mycket nöjd! Känns SÅ mycket fräschare! Ett STORT tack till Tintins syster som klippte mig :)

Shiiit

Nyss började det låta utanför min ytterdörr, som om någon skulle vara på väg att bryta sig in?! Blev skiträdd först! Så jag öppnade innerdörren försiktigt och kikade ut genom kikhålet.. Och såg då, till min lättnad, att det bara va en man som höll på att ta bort Markos namn från dörren. Fy fan så rädd jag blev! Haha.. Men det va snabbt jobbat! Jag va hos ordföranden för kanske 3 timmar sen? Gick mycket snabbare att få bort namnet än att få dit det.. :p

Nu lyssnar jag på musik och väntar på att det ska bli dags att gå till bussen som ska ta mig till jobbet. Ca 40 min kvar tills dess.

Ha en fortsatt bra dag!

Idag

har varit en bra dag, faktiskt :) och jag börjar bli ganska trött, så ska nog borsta tänderna och sova snart.
Imorrn vill jag sova länge. Men max till kl 12, för då hade jag tänkt gå till ordföranden och fixa lite grejer. Sen måste jag avboka min tvätt-tid på lördag, eftersom jag måste åka till Tystberga då. Får kolla om det finns tid på fredag istället.

Gud vilket tråkigt inlägg det här blev. God natt!

Tisdag kväll

Idag har jag tvättat. Det va minst sagt på tiden! Hade väl en tröja kvar i garderoben som jag kunde använda, lite underkläder och några par byxor.. Kändes segt att inte ha några valmöjligheter :p

Jag sitter här och drömmer mig tillbaka till Brasilien faktiskt. Vill ha värme, sol, hav. Vill kunna gå upp på taket och se upp på himlen, alla stjärnor, kunna se ut över en stad fylld av liv, ljus.



Men istället får jag titta ut genom fönstret.. Och se en pizzeria fylld med alkoholister.. Visserligen kan jag se upp på himlen och några ensamma stjärnor, men det är inte samma sak. Inte så lockande.

Trött..

som bara den.. Den här dagen känns som om den har varit evighetslång samtidigt som den har gått så fort. Hur kan det komma sig att man kan känna så?! Konstigt tycker jag.
Jag jobbade 11-20, på lunchen lyckades jag tappa min mat på golvet så det va den lunchen.. Som tur va så va jag ändå inte hungrig, drack min energidryck och gick in i omklädningsrummet, släckte lampan och la mig på bänken med en fleece-tröja som kudde. Mycket skönt! Det är något jag definitivt ska göra i fortsättningen om jag jobbar heldagar, lägga mig och vila en stund på lunchen..
Frågade Kurt hur länge jag skulle jobba. Han tyckte de va konstigt att jag frågade, för dom hade missförstått honom igår. Han hade menat på att jag kanske inte behöver komma redan klockan 11, utan att jag kanske kan komma lite senare men att jag ska jobba till 20:00 såklart. Haha.. Och kors i taket, hans fru har faktiskt börjat bli trevlig mot mig. Vet inte varför hon va så otrevlig mot mig när hon började.
Annars ska jag snart ta och sova, förhoppningsvis drömma något alldeles underbart så jag vaknar upp på bra humör imorrn! Hehe.. :) så god natt!

Sköööönt

Jag somnade, det va nog strax efter att jag skrev det förra inlägget tror jag? Och vaknade för en halvtimme sen! Det va superskönt att sova några timmar!
Som sagt, jag va död.. Jag somnar annars aldrig på dagen. Blev helt chockad när jag vaknade och insåg att det va mörkt ute! Haha! Måste ha varit all insomnia som gjorde att jag blev så trött, kombinerat med flera dagars jobb som jag (tyvärr) är ovan vid nu. Men snart vänjer jag mig igen :)
Bara att hoppas på att jag kan somna när det är dags att sussa för natten! Håll tummarna för att jag ska ha sån tur!

Jag är D.Ö.D.

Helt på riktigt. Död som fan känner jag mig. Min kropp värker, jag har fått träningsvärk ?! Av vad har jag absolut ingen aning om. Undra om det är för att jag i princip sprungit från busstationen till jobbet både igår morse och imorse? Kanske.
Sen har jag ju jobbat också, vilket förklarar ont i handlederna och axlarna. Men träningsvärk är vad jag har i benen, utan tvekan.
Jag har varit duktig idag, jobbat först och sen lagat mat och bjudit mina kära föräldrar :) Dom åkte hemåt för ungefär en halvtimme sen. Då gick jag ner till tvättstugan och bokade tvätt-tid på tisdag. Helt plötsligt är min kalender nästan fulltecknad för nästa vecka?! Hur nu det gick till vet jag inte heller.
Imorrn ska jag jobba, 11-nån gång. Vet inte när jag får sluta, haha.. Det skulle Kurt bestämma imorrn, sa Rebecka. Idag va en bra dag på jobbet :) Mest för att dom andra kom fram till kassan och pratade skit ett tag, fan så härligt :) Blir så ensamt där framme ibland, speciellt när man inte har kunder på ett bra tag. Ingen verkar orka ta sig upp på söndag morgon för att handla.. Haha..
Pratade först med Tony i typ en halvtimme, sen kom Rebecka så jag pratade med henne en stund. Sen kom Lena också och vips, så va hela personalstyrkan samlad framme vid kassan! Haha! Hur som helst så pratade vi ett tag, blev inte så mycket jobb utfört just då ;) Ingen verkade känna för att jobba, eller åtminstone inte för att göra nåt vettigt :p

Resten av den här dagen ska spenderas liggandes i sängen.. Är verkligen supertrött, kanske kanske kan jag få somna i någorlunda tid ikväll! Hoppas på det åtminstone. Så jag hinner bli utvilad.
Ha en fortsatt bra dag!

En både älskad och hatad dag.

Imorse älskade jag dagen, det faktum att jag faktiskt vaknade (:p), va duktig och gick för att vänta på bussen. Hatade att bussen va försenad, som i sin tur gjorde mig sen till jobbet.
Älskade att det inte gjorde något att jag va sen. Älskade frukosten, hela förmiddagen va älskad. Älskade att pappa överraskande kom och hämtade mig lagom till lunch och bjöd på lunch <3, älskade att han bryr sig!
Älskade allt tills kl. slog 15:00, då braiga arbetskamrater byttes ut mot mindre braiga.. Jag va kassa 3. En viss annan fröken va kassa 2. "Niina, jag tar korgarna" säger hon. "Ok" säger jag. 10 minuter senare är hon fortfarande inte tillbaka. Jävla smitare, fy fan för dom, blir så irriterad. Hatade att klockan helt plötsligt gick så segt, varför kan man inte få jobba med dom man gillar hela tiden? Hatade att hon sket fullständigt i att hon faktiskt va kassa 2 och skulle sitta i kassan. Hatade att hon sket fullständigt i att jag spenderat nästan hela dagen i kassan (började 6.45) och bara drog iväg. Till slut ropade jag dit henne och gick själv därifrån.
Hatade att dom ropade mig till kassan trots att det verkligen inte va nödvändigt.
Älskade att klockan äntligen blev 17:00 och jag fick sluta. Älskade att jag stötte på Nancy i omklädningsrummet, hon är härlig! Har inte träffat henne på evigheters evigheter. Älskade att jag fick en av Nancys arbetstider i februari, mer jobb yes yes!
Älskade att mina underbara föräldrar kom och körde mig hem, jag slapp ta bussen.

Denna dag har varit fylld av blandade känslor. Det har gått upp och ner som i en berg- och dalbana. Som tur är så slutade den älskvärt, annars hade det varit trist som fan.


Pink - So What

Gillar den :)



Na na na na na na
Na na na na na
Na na na na na na
Na na na na na

I guess I just lost my husband
I don't know where he went
So I'm gonna drink my money
I'm not gonna pay his rent (nope)
I've got a brand new attitude,
And I'm gonna wear it tonight
I'm gonna get in trouble
I wanna start a fight

Na na na na na
I wanna start a fight
Na na na na na
I wanna start a fight

So,
So what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that were done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

Unh Check my flow Uohhh

The waiter just took my table
And gave it to Jessica Simps
(Shit! )
I guess I'll go sit with drum boy
At least he'll know how to hit
(Oops)
What if this song's on the radio,
Then somebody's gonna die! haha
I'm going to get in trouble,
My ex will start a fight

Na na na na
He's gonna to start a fight
Na na na na
We're all gonna
To get into a fight

So,
So what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that were done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

You weren't fair
You never were
You want it all but that's not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there, you let me fall

So, so what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that were done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

No no
No no, I don't want you tonight
You weren't there
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

Ba da da da pffftt

Jävla skit.....

För lite mer än en timme sen hände det igen.. Jag satt och rengjorde mina tänder och så kände jag mig yr. Åh nej, inte igen! Ville spy och det kändes som om jag skulle svimma.. Jag la mig ner och blev då varm och kall, fick kallsvettningar.. Där låg jag alltså ett tag tills jag till slut kunde röra på mig, då gick jag och la mig i sängen och frös fortfarande..
Jag blir lite orolig, senast det här hände (början av december) hamnade jag på sjukhus på grund av arytmi i mitt hjärta (d.v.s. hjärtat slog ojämnt)..

Seg dag :p

Fan va jag har segat idag :p Har inte gjort något vettigt! Har bara legat i sängen och tagit det lugnt, har inte ens klätt på mig :p Bara legat i nattlinnet hela dagen, det har varit såååå skönt! Dessutom sov jag hur länge som helst, vaknade vid 13-tiden! :o Har inte sovit så länge på jag vet inte hur länge.. Men det va skönt att sova ut iaf :)
Imorrn kan jag inte sova så länge dock, har tandläkartid.

Nästa vecka tänkte jag åka till Sthlm över helgen, jag vet inte riktigt vad jag ska göra där men kommer väl på nåt bra :) tycker om att va där, man kan alltid hitta på va man vill.. Där finns det ju faktiskt något (läs: massor) att göra! Här finns de ingenting att göra, förutom att jobba då. Visserligen är det kul, men man vill ju göra annat emellanåt också :p

Förresten, igår upptäckte jag att det har börjat gå bussar in till Nyköping på lördag- och söndagmorgnar, vilket är skitbra! För då kan jag ta mig till jobbet. Det va en positiv överraskning :) investerade i ett rabattkort till bussen också, det lär ju behövas nu när jag inte har någon som kan köra mig till jobbet längre :p

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Joey och fortsätta softa, möjligtvis betala lite räkningar så jag får något vettigt gjort den här dagen, hehe..

Jobb :)

Idag vart det lite jobb :) först ringde dom vid 13 och ville att jag skulle jobba 16-20. Så sa jag att visst kan jag göra det. Så va jag där redan 14.30, eftersom jag bara kunde få skjuts då. När jag väl är där kommer dom 14.55 och frågar ifall jag kan börja jobba kl. 15 redan. Jamenvisst! :D Hellre jobba och få betalt den där timmen än att sitta i personalrummet och häcka, hehe.. De va nice :)

Sen fick jag en extra tid på lördag också, välbehövligt! Fick ju inte direkt någon höjdarlön den här månaden, vilket är förståeligt med tanke på att jag endast jobbade 3 dagar i december, varav ingen av dom dagarna innehöll dubbel timlön. Förhoppningsvis får jag jobba massor med extra nu i januari, kan behövas.. Eller egentligen inte, men jag vill jobba. Trivs på jobbet :) vad ska man annars göra? Finns ju inget att göra i varken Oxelösund eller Nyköping.. Tråkiga städer! Sen när jag väl tjänat lite mer pengar till mitt sparkonto så drar flyttlasset...norrut eller söderut vet jag inte.. Jag vill till Stockholm. Antingen Stockholm eller utomlands, så är de bara.

Sen va det ju det där med körkortet också.. Det ska jag ta nu i vår nån gång, när jag orkar köra igång med skiten. Måste bara komma ur den här vinterdepressionen :p Jag kan knappt gå ut utan att frysa till is..känns det som iaf!
Det kalla vädret är det sämsta med Sverige.

Har bara sån god lust att dra utomlands och stanna där tills värmen kommer till Sverige :p Men så har man ju ett jobb att tänka på också. Vill verkligen inte säga upp mig eller förlora jobbet heller för den delen, det är inte det lättaste att få jobb i dessa svåra tider :p
Dessutom är de löneförhöjning på G.. Den vill jag ju inte heller gå miste om ;)

Voi, voi va mycket jag ska komma på att skriva om nätterna. Bäst att jag slutar skriva nu och istället skriver in arbetstimmarna i min kalender, så jag har full koll! God natt!

Då är man

singel då. Jag gjorde det som va bäst för både mig och Marko. Jag kunde inte fortsätta va tillsammans med honom när jag inte älskar honom längre.. Det vore fel gjort av mig. Men det känns bra att ha vågat berätta för honom hur det ligger till och han tog det ganska bra faktiskt. Han blev åtminstone inte arg, eller ja..i så fall visade han det inte.
Så nu är man singel och bor ensam. Men som sagt, det känns bra. :) Det är som om en tyngd har lyfts ur min kropp, nu när jag äntligen blev säker på det jag ville.

Hemma igen

Ja i onsdags kom jag hem...eller igår blir det ju :P jag är lite lost när det gäller dagarna.
Hur som helst. Det va underbart att få träffa min familj och hundarna, speciellt att få träffa mamma!! Jag har saknat henne tokmycket.. Speciellt sista veckan i Brasilien, då började jag till och med gråta flera gånger för att jag saknade henne så mycket.. Men nu är jag hemma och det känns bra :) det bästa (förutom att jag får träffa min familj) är att kunna gå på toaletten och slänga toalettpappret i toalettstolen och inte i en papperskorg bredvid! Hahahaha... :P

Annars har jag också saknat maten här hemma.. Maten i Brasilien va inte sådär jättegod precis, det enda jag åt va frukost (en macka och en bit vattenmelon) och 1-2 pastel varje dag.. En pastel är som en halv rostad macka typ, ibland så stor som en hel. Fick min makkarakeitto idag iaf, mums :) har längtat efter det i typ en vecka :P men kunde inte äta mycket alls, blev mätt typ direkt.. Så blir det väl när man inte äter speciellt mycket under 3 veckors tid :P
Får vänja min mage vid lite mer mat varje dag helt enkelt. Älskar ju mat!!

Imorrn ska jag åka till Stockholms universitet för att hämta ut min tenta, samt försöka bli av med min kurslitteratur.. Sen ska jag sova där, eftersom jag inte orkar ta tåget hem samma dag.. Orkar inte resa mer :P med lite tur kanske min snälla mamma hämtar mig så jag slipper ta tåget, hehe :)

Jag är fortfarande inte trött, men nu är jag van vid brasiliansk tid så kl. är 20.45 för mig.. Så vid 4 på morgonen lär jag väl bli trött :P blev trött mellan 23-24 i Brasilien när jag väl vant mig vid deras tid. Fast hade svårt att somna oftast, så då gick jag upp på hotellets tak och kollade upp på himlen, kollade ut över stadens ljus.. Det va vackert. Nu kan jag heller inte gå och ta ett kvällsdopp i havet längre, känns lite tråkigt. Samt att jag fryser jättemycket nu när jag går ut.. Tidigare ikväll när jag skulle gå till min bror frös jag till och blev stel som en pinne när jag kom ut. Kunde knappt gå :o Så det är väl bara att börja vänja sig vid kylan också antar jag.. Även fast jag inte vill resa mer just nu så har jag ändå god lust att ta en sista minuten utomlands för att få komma tillbaka till värmen :P

Nu har jag varit ensam hemma i lägenheten sen...17 nån gång? Jag har ingen aning om va klockan va när jag kom hit. Det är tråkigt iaf, jag vill va hemma hos mamma. Sen när jag har löst allt så ska jag ta och bo hos mamma igen :P både hon och jag vill det, haha.. Ända sen jag flyttade hemifrån har mamma sagt att hon vill att jag ska komma hem igen.
Idag sa någon till mig att "borta bra men hemma bäst", det tyckte inte jag.. Jag tycker att "hemma hos mamma bäst, borta näst bäst" haha..
Trots att maten inte va så bra i Brasilien och trots att det va lite problem i början så tyckte jag det va en superbra semester! Jag hade kul iaf :) och det va så sköööönt att kunna gå ut i klänning, fan till och med i bara bikini om man så ville, utan att frysa.. Men ibland blåste det så mycket på stranden att det blev lite kyligt. Sen blev det ju lite kyligare på kvällen också, men hellre det än att va här i minusgrader och frysa ihjäl :P

Träffade ju Paolo också, jättesnäll kille. Han tog med mig på utflykt och vi kollade på film. Filmen va helt OK, men jag borde nog ha valt en annan film för jag somnade mitt i filmen :P den va ganska seg, fortfarande helt OK men ja.. Inte tillräckligt bra :P det konstiga är att jag inte ens kände mig trött.. Utan jag somnade bara helt plötsligt! Haha.. Kommer nog sakna Paolo lite faktiskt, han va ju som sagt snäll och väldigt hjälpsam :)

Oj, vilket långt inlägg det här blev.. Tror inte att nån orkar läsa ända hit :P Nåväl, jag avslutar med en bild från Brasilien och med att säga att jag definitivt kommer att återvända dit en vacker dag.


Bra dag :)

Eller ja, den bõrjade inte sá bra.. Vi skulle gá till stranden men jag mádde illa som fan, sá jag stannade kvar pá hotellet. Tog en alvedon, somnade och sov en stund. Sen kãndes det bãttre, sá jag gick ner och frága Paulo om vi kunde fá 2 lakan till hotellrummet, eftersom stãderskan bara lãmnat ett igár nãr hon stãdade.. Vi anvãnder lakan som tãcken :P
Sá han fixade lakan och kom upp med dom till rummet. Sen frága han ifall jag va ensam idag, sá fõrklarade jag hur det lág till fõr honom och dá frága han ifall jag ville fõlja med och áka lite motorcykel, han sa att han kunde visa nágra stãllen fõr mig. Det tyckte jag lãt som en kul idé sá jag sa att javisst :)
Sá ákte vi ivãg, fõrst till hans pappas gárd (farm) och smaka pá lite frukter som vãxte dãr. Sen ákte vi och kollade pá delfiner och jag smakade pá en drink som hette Caipirinha :) den va god! Hehe.. Synd att jag inte tog med mig kameran! Ság massvis med delfiner! Och sá fick jag áka motorcykel fõrsta gángen i mitt liv, det va hãftigt! :D

Men ska avrunda nu och átervãnda till hotellet. Hur som helst, dagen bõrjade inte bra men den blev bra i det stora hela :) Ha det bra!

Vaaarmt :P

Jag sitter och svettas som fan just nu,.. :P vi har ju flyttat till ett hotell :) dom ãr sá jãvla trevliga och snãlla dãr! Vi skulle ta bussen till Nordestão fõr att ta ut pengar... Sá ákte en som jobbar pá hotellet fõrbi oss nãr vi vãntade pá bussen, sá frága han vart vi skulle. Sá sa vi Nordestão och sá sa han "hoppa in, jag kõr er" schysst som fan!! Slapp vi ta bussen som ãr varm och tar typ en halvtimme.. :P
Och pá Nordestão trãffade vi pá en sãkerhetsvakt som kunde lite svenska! Det va lite coolt hehe.. Han pratade jãtterolig svenska, haha..

Mãnnen hãr i Brasilien skrattar sá roligt :P man bõrjar sjãlv skratta nãr man hõr dom skratta :P

Apropá att dom ãr schyssta pá hotellet. En som jobbar dãr kan engelska. Jag och Matilda ville gá och kõpa godis en kvãll, sá vi frágade honom vart nãrmaste affãr va. Sá sa han att han kan skjutsa oss pá sin motorcykel efter att han stãngt, ifall vi ville :P det va snãllt av honom, men vi ville hellre promenera lãngs med stranden :) Vi bor ju pá stranden och har en helt underbar havsutsikt frán hotellrummet! :D

Oj, det blev ett lángt inlãgg det hãr.. :P návãl, ha det bra i kalla Sverige! Sjãlv ska jag njuta av vãrmen i 8 dagar till :)