Igår kväll..

Kvällen igår blev väldigt lyckad! Blev först äta på McDonald's, sen skynda iväg för att hinna med cruisingen..men när vi kom fram hade dom redan börjat! En kvart för tidigt! Nåväl, vi ställde oss längst bak i bilkön och så började även vi cruisa.
Vi hade skitkul, mötte några bekanta som satt i andra bilar, men det roligaste va väl ändå vi tre i bilen! Flummade massor, alla hade vi kul utan alkohol! Va ju lite kul med musiken också, vi spelade hip hop så högt vi bara kunde, medan alla andra körde på sin rock-a-billy och allt vad det va :)
Dock blev det att åka hem rätt tidigt eftersom hundarna va hemma ensamma, dom får bara vara hemma ensamma max 4 timmar! Men jag klagar inte, för vi hade hur kul som helst under kvällen! Och ja, det va lite trångt, men det gjorde de hela roligare bara, haha..
Vad har ni andra gjort i helgen? :)

Nu ska jag passa på att fråga om nån vet några bra shopping-sidor på nätet? Vart det finns snygga tunikor och toppar.. Och även några butiker, helst i Sthlm eftersom det är närmaste storstan, vart det finns snygga kläder.. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback