VARFÖR VARFÖR VARFÖR

varför varför varför varför varför måste en del människor vara så tröga ?!!? IIIIIHHHK. Jag får cp-ryck. Känner att jag vill ha en snus, men de kan jag fan inte ta för jag är mitt ute i skogen och jag har inget snus.

Och jag drömde om Brasilien inatt förresten. Helskum dröm. Min kusin Nico, hans mamma o pappa va där. Samt min familj, alltså Jani Tintin mamma pappa men inte Hannele o dom, för dom va i Egypten. Vilket dom faktiskt är just nu.
Men i alla fall, jag va tillbaka på hotellet där vi bodde, jag gick upp o ner i trapporna. Jag letade efter något. Jag fann det också. Lycklig jag va då.
Nåväl, sen gick jag upp längst upp till taket. Men taket såg inte ut som det gjorde på riktigt, utan mammas hus va där uppe! Och sen va alla dessa människor i huset. Och Nico hade några vänner där också. När jag vaknade förstog jag ingenting, men jag ville drömma vidare för att se vad som händer härnäst.
Undrar om fortsättning följer inatt? Hoppas det.

Vill drömma om Brasilien varje natt, om det gör att jag vaknar upp på så bra humör som jag gjorde imorse. Kan behövas med tanke på hur irriterad jag är för tillfället.
Nej fan, nu kolla semesterbilderna, sen sova. Och drömma sött. Förhoppningsvis.

 Ta mig tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Ida

Haha sicken skum dröm!! :P Vem / vilka är de som är tröga? :P Du vet att du borde inte skriva sånt om dig sj :P hihi(A)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback